Vi er veldig fornøyd med Opella.se som leverandør. Service og kommunikasjon: Kundeservicen er god – de er alltid vennlige og raske med tilbakemeldinger. Levering: Rask levering er en stor fo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastiska produkter, extra plus i kanten för ett välfyllt paket - de flesta företag skickar idag opraktiskt stora paket. Leveranstiden tog en lite längre än man är van vid efter mellandagarna (vilke... Ver mais
Produkterna är otroliga men svåra att nå per mejl eller via telefon. När man mejlar får man sällan svar och ringer man så är telefonlinjen sällan öppen trots att de ha telefontid mellan 12-14. Har e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Här hittar du vegetabiliska oljor, vaxer och fetter. Bland annat perfekta för att göra egna hudvårdsprodukter, tex arganoljan, jojobaolja, sheasmör och mandelolja.
Informações de contacto
Lundavägen 1, 247 50 Dalby, Skåne, Suécia
- opella.se
Não respondeu a opiniões negativas
Väldigt tillmötesgående och snabb…
Väldigt tillmötesgående och snabb leverans. Rekommenderar detta!
Supernöjd
Supernöjd, blev lite orolig efter att ha läst en del omdömen men det var ju inga problem alls. Levererades som det skulle till bra priser!
Fantastisk service.
Fina produkter, men också en helt fantastisk och personling service. Jag blev glad av att handla av Opella!
leveransen kom jättesnabbt, bra kvalitet
leveransen kom jättesnabbt. Nät det visade sig att det saknade nån produkt fick jag direkt svar och blev det efterskickat nästa dag.
produkt har bra kvalitet!
Märkte att en av flaskorna hade läkt så…
Märkte att en av flaskorna hade läkt så det fanns inte full mängd, men de löste det med att kompensera med att skicka ny,
Snabb frakt
Snabb frakt, väl inslaget. Trevlig och snabb hjälp vid en av varornas reklamation. Mycket trevligt och bra att kunna handla eko för egengjord hudvård.
Rekomenderas!
Snabb leverans och bra support!
Fantastisk service och snabba svar
Fantastisk service och snabba svar! Även leveransen kom till och med fortare än utlovade datum.
Servicen är 100 % träffsäker
Att allt går att lösa
Grimshave.no
Vi er veldig fornøyd med Opella.se som leverandør.
Levering: Rask levering er en stor fordel for oss.
Kvalitet og utvalg: Produktene de leverer er av svært god kvalitet. I tillegg er det et stort pluss at de har et godt utvalg av økologiske varer.
Anbefales.
Snabb leverans bra kvalitet
Snabb leverans, bra kundservice och framförallt bra kvalitet på råvarorna och förpackningar.
Opella har en fantastisk kundservice
Opella har en fantastisk kundservice, återkopplar och ger 100% kundnöjdhet / Elizabeth
Trygg handel Svensk råvara
Snabbare leverans än vad kunden förväntar sig🌟
Fräscha fina bivaxark🌟
Trygg handel, svensk råvara🌟
Bra pris🌟
Väldigt NÖJD kund🌟
Yvonne Garding🐝
Bra produkter
Bra produkter, trevlig och hjälpsam kundservice.
När något inte blev som avtalt, så ordnade de fort upp i det och till det bästa för mig!
Säkerligen bra priser- men för det…
Säkerligen bra priser- men för det första så skickade Opella paketet låååångt från mitt hem- och när denna blev tillbakaskickad för att jag inte kunde hämta ut den (pga den blev skickad till landsbygden) så vill de debitera mig 300kr(!) för att det blev så.
Var vaksam- eftertänksam när du beställer- om du ens vill göra det 🙌
Utmärkt returhantering
Jag hade missförstått att vissa "essenser" inte luktar och ville returnera beställningen. Opella tillät mig att helt enkelt låta paketen gå i retur och krediterade hela beloppet inkl frakt fastän det ju var jag som var dåligt påläst. De svarade även snabbt på mail. Verkar vara ett företag som är pålitligt bortom vad man kan förvänta sig.
Interview process
I had an interview with Opella, and they were supposed to follow-up during the week. They never got back to me although I sent them many follow-ups. The recruitment process is chaotic, which is not a good sign on the state of the company.
Dunderbra onlinebutik
Har fått precis de jag hade beställt och det är mycket bra kvalitet.
Har inte skickat tillbaka något så kan inte säga något om de.
Bästa med Opella är storpack av saker, helst bikarbonat
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.