Organic People Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een fout gemaakt in mijn adresgegevens waardoor mijn pakket werd teruggezonden. Ik heb geappt, er werd direct geantwoord en ik werd goed op de hoogte gehouden. Mijn pakket is snel alsnog geleve... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelling gedaan voor deodorant, was een leuke aanbieding en had gelijk een voorraad besteld. Bestelling was snel verzonden, echter was deze niet compleet binnengekomen, en kon nergens wat vinden ov... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

It has been nearly 3 months since I had placed my order. After initial contact regarding my order that wasn't in stock, the silence is very loud unfortunately. 3 months down the line my order was no... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor mij de beste deodorant die er is van lekker hier besteld. Het verzendproces lukte niet na een berichtje kreeg ik gelijk antwoord en kon ik binnen 15min bestellen. Fijne service en van de site wor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online

Welkom bij Organic People, jouw maatje in eigenzinnig en natuurlijk winkelen sinds februari 2020. Wij maken het makkelijk – en leuk – om bewuste keuzes te maken met onze BOLD producten: 🧘‍♂️ Bewust 🏡 Lokaal 😍 Onweerstaanbaar 🌍 én Duurzaam Of je nu op zoek bent naar natuurlijke verzorging, ecologische schoonmaak of duurzame dagelijkse essentials, ons zorgvuldig samengestelde assortiment helpt je om met kleine stappen een groot verschil te maken – voor jezelf én voor de wereld om ons heen. Shop jij al BOLD?

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

105 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bestelling was snel binnen

Bestelling was snel binnen
Er was iets fout gegaan met de bestelling en werd snel en prima opgelost

24 de junho de 2025

Prima opgelost! 😋😋😋

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn direct contact snelle levering

Er was iets mis gegaan met bestellen en kreeg direct antwoord op mail en via whatsapp fijn contact gehad. Snelle levering.

15 de junho de 2025

Resposta da Organic People

Super super! Geniet van je bestelling, én appen is sneller dan mailen, voor de andere BOLDers! 😊

Frisse groet Guido van Organic People 👏🏻

Een goed product

Een goed product! De bestelling ging gemakkelijk en de levering was snel. Prima!

15 de junho de 2025

Heey toppie 😊
Blij te horen, go klant xxx!

Groetjes,
Guido van Organic People

Snelle levering en kwaliteit

Fijne duidelijk website en snelle levering van kwalitatief product. Ben er blij mee.

28 de maio de 2025

Resposta da Organic People

Dank voor je reactie en geweldig dat je tevreden bent met je product. Weet ons te vinden bij je volgende aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

De bestellingen is nog niet binnen gekomen

Ik heb vanaf 26 May 2025 besteld maar helaas me bestellingen is nog niet binnen gekomen, Post NL is druk dus me pakket is nog niet gesorteerd. Jammer!

Dus ik kan het niet de kwaliteit van het product beoordelen.

26 de maio de 2025

Resposta da Organic People

Zoals besproken per app, dat is vervelend inderdaad! We zullen nagaan waarom het POSTNL niet lukt om te bezorgen.

Wellicht hebben ze moeite met het gekozen pickup point?

Wordt vervolgd!

Quick delivery

Quick delivery, great product! We bought eco laundry sheets. They are wonderful.

13 de maio de 2025

Great! See you 👋👋

Classificada 1 em 5 estrelas

I didn't received full order and after…

I didn't received full order and after contacting didn't hear anything from company.

14 de maio de 2025

Hello,
We’ve sent you an email the same time as you’ve written the email that the package is on it’s way!

Please see the email from 14:14 today (maybe in your spam)

Kind regards,
The Organic People team 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Twee weken geleden een bestelling…

Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Een mailtje ontvangen dat ze met de bestelling bezig gingen en vervolgens niks van weet gehoord. Heb ze een email gestuurd, een berichtje op Facebook en ik heb ze gebeld maar niemand is thuis. Nu een sms en een appje gestuurd. Ben benieuwd of ik nu wel wat hoor en of ik überhaupt mijn bestelling ooit nog krijg.

8 de maio de 2025

Dag,
Nogmaals jammer dat je pakketje er nog niet is, we hebben je, zoals je ongetwijfeld twee uur voor het plaatsten van deze review hebt kunnen lezen jou Whatsapp, dat we dit gaan uitzoeken én je binnen een dag uitsluitsel geven. Mocht je dit zijn ontschoten, kan gebeuren. Maar vinden dit ook jammer om te lezen..

Het komt goed!

Persoonlijke benadering

Hele persoonlijke benadering en goed op de hoogte gehouden.

12 de maio de 2025

Resposta da Organic People

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 😊
We geloven in persoonlijk contact en heldere communicatie, en als we dat dan ook nog eens op de fiets mogen bezorgen in Amsterdam, is onze dag compleet! 🚲💨
Dankjewel voor je mooie woorden. We staan de volgende keer weer met plezier voor je klaar!

Fijne eco webshop

Goede prijs, snelle levering en fijn dat alle producten millieubewust zijn

8 de maio de 2025

Bedankt!! Tot snel 🤔👍

Classificada 5 em 5 estrelas

De glazen werden snel geleverd en goed…

De glazen werden snel geleverd en goed verpakt geleverd. Het is een mooie set glazen. Ligt goed in de hand.

26 de abril de 2025

Resposta da Organic People

Yes! Blij dat de glazen snel en veilig zijn geland en goed in de hand liggen—altijd fijn. Bedankt voor je review en veel plezier met hydrateren in stijl!

Klantvriendelijk

Er was een product niet leverbaar en ik ben direct via de mail benaderd met een alternatief. Dat product was erg snel in huis, dat was fijn.

16 de abril de 2025

Resposta da Organic People

Wat fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent en dat het alternatief vlot bij je in huis was! We doen ons best om je ook bij onverwachte situaties zo goed mogelijk te helpen, en het is top om te lezen dat je dit als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je review!

Classificada 3 em 5 estrelas

Prijs is goed echter geen bericht…

Prijs is goed echter geen bericht wanneer verzonden,geen bericht van bezorger en geen bericht waar afgeleverd, bleek na enkele dagen bij de buren te zijn.

11 de abril de 2025

Resposta da Organic People

Dank voor je feedback! Dit is uiteraard niet de bedoeling en vervelend. Onze excuses hiervoor. Gelukkig is het goedgekomen. Wij nemen je feedback mee en gaan extra opletten of de informatie goed doorkomt met de juiste opvolging.

Schroom niet contact met ons op te nemen bij vragen. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen op de website!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik kreeg na mijn bestelling geen…

Ik kreeg na mijn bestelling geen bevestigingsmail zoals ik gewend ben. Maar ze gaven wel gelijk reactie op mijn mail of alles goed was gegaan, dus dat is netjes.
Verder erg tevreden met mijn product, kwam snel en in goede orde binnen.

18 de abril de 2025

Dag Marijn,
Bedankt voor je review, vreemd dien je wel te krijgen. Heb je ook in je spam gekeken? Wij gaan het uitzoeken! Fijn dat je blij bent met de producten 😊🎉

Classificada 1 em 5 estrelas

4 weken na bestelling niets ontvangen. Geen contact mogelijk.

4 weken na bestelling niets ontvangen. Meermalen gebeld. Telefoon wordt niet opgenomen. Voicemails wordt niet op teruggebeld. Tekstberichten komt geen respons op. Mail komt geen respons op.

24 de abril de 2025
Opinião espontânea

Dag Sandra,
We hebben op je mailtje gereageerd. Binnen 12 uur, telefonische bereikbaarheid kunnen we verbeteren, bedankt voor de tip! We zoeken een passende oplossing per mail. Geniet van Koningsdag morgen 👑

Groetjes,
Organic People