ORIS Tandlægerne - Assens Opiniões 826

TrustScore: 5 em 5

4,9

Skelvænget 4, 5610 Assens, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Assens Ups you did it again 🎶🎶🎶 🤩 Nu er det så en KÆMPE ROS til alle de klinikassistenter som står for tur til at blive anderkendt for jeres super omsorg for os som sidder i stolen med gabet åbe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har benyttet denne tandlæge siden jeg var barn. Imødekommende personale der altid er smilende og forstående. Både ved personligt fremmøde og ved telefonisk kontakt. Personligt er min tandlæge Hanne, o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

2 tydelige punkter gør ORIS, Assens til en 6 * klinik Tandlægen Hanne Lauridsen er utrolig empatisk, arbejder på en behagelig måde, der får os patienter til at falde til ro, og hun giver fin ve... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at blive behandlet af Thomas. Han har været min tandlæge gennem mange år, og jeg har aldrig været bange for at gå il tandlægen, som mange ellers er.

Informações sobre a empresa

6. Serviço de branqueamento de dentes

Sobre ORIS Tandlægerne - Assens

Escrito pela empresa

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 17 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Escrito pela empresa

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Informações de contacto

• Skelvænget 4, 5610, Assens, Dinamarca

• 64711276
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Assens

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,9

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Klinikassistenterne’s tur til ROS 👏👏👏👏

Assens Ups you did it again 🎶🎶🎶 🤩
Nu er det så en KÆMPE ROS til alle de klinikassistenter som står for tur til at blive anderkendt for jeres super omsorg for os som sidder i stolen med gabet åbent 😫
I er jo halvdelen af hele oplevelsen, vi alle har når vi er hos tandlægen. I Assens er alle Jer jeg har mødt virkelig en medalje 🥇 værdi hver og én også alle Jer som sidder i receptionen 👏👏👏

10 de março de 2026
Opinião espontânea

Resposta da ORIS Tandlægerne - Assens

Sikke en dejlig anmeldelse!
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os og stort tak for at påskønne vores fantastiske klinikassistenter og receptionister 😊👏🏼 Det bringer glæde hos os alle sammen.

Mvh. Teamet i Assens

Classificada 4 em 5 estrelas

Fik hurtigt en tid ved en tandskade og…

Fik hurtigt en tid ved en tandskade og efterbehandling. Søde og venlige personale

Hej Christina,

Vi er glade for at høre, at du hurtigt fik en tid og god efterbehandling ved din tandskade. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores søde og venlige personale. Tak!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste tandklinik, jeg nogensinde har været hos!

Dygtige, grundige og søde tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

17 de outubro de 2025

Hej Torben,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores personale er dygtige og søde. Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner!

Jeg er godt tilfreds.👏

29 de outubro de 2025

Hej Conny,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds! Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid en rar og høflig betjening…

Det er altid en rar og høflig betjening man får hos Oris altid smilende personale der behandler en som andet end kun et nummer i rækken.

Hej Nadia,

Vi er glade for at høre, at du altid oplever rar og høflig betjening hos os, og at vores smilende personale behandler dig godt. Tak for din positive anmeldelse!

20 de outubro de 2025

Hej Alex,

Det er vi meget glade for, at du synes. Tak for den fine anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rar og venlig og kompetent

Hej Jacob,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med kompetent og venlig personale. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Mitra er altid sød

Mitra er altid sød, venlig, sjov og forstående, når man faktisk har tandlæge skræk.

14 de outubro de 2025

Hej Marite,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Mitra. Tusind tak for rosen til hende og for at dele din oplevelse med os!

Jeg er ALTID meget tilfreds

Jeg er ALTID meget tilfreds, når det er min gode ven THOMAS der behandler mig- OG det har jeg været i MANGE-Mange år. Jeg er for gammel til at skifte til Tandlæge,- OG hvorfor gøre det-NÅR jeg meget tilfreds- med THOMAS !!!!!!!!!

Hej Ib,

Vi er glade for at høre, at du altid er meget tilfreds med dine behandlinger af Thomas gennem årene. Vi sætter stor pris på din loyalitet og takker for din positive tilbagemelding.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bud pænt velkommen dygtig tandlæge

Bud pænt velkommen

Hej Bodil,

Vi er glade for, at du følte dig godt modtaget. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Tryghed

Altid den samme tandlæge, kender mig og mine tænder, hvilket gør en rolig, da han kender de svage punkter i tænderne og hvad der skal holdes øje med

10 de outubro de 2025

Hej Kate,

Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg ved den kontinuerlige behandling og det personlige kendskab til dine tænder. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er godt tilfreds med min…

Jeg er godt tilfreds med min tandlæge,som jeg har haft i mange år. Altid en god behandling.

10 de outubro de 2025

Hej Jens,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den behandling, du har fået gennem mange år. Tusind tak tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner!

Tryghed

Tryghed, venlighed, hjælpsomhed

Hej Rita,

Vi er glade for at høre, at du oplevede tryghed, venlighed og hjælpsomhed. Tak for den fine anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik trukket en kindtand ud og det…

Jeg fik trukket en kindtand ud og det belv gjort uden, at jeg mærkede noget.
Jeg er altid glad for at komme til tandlæge.

Hilsen

Anne Marie Grønnegaard

7 de outubro de 2025

Hej Anne Marie,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din tandudtrækning, og at du ikke mærkede noget. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du er glad for at komme til os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse

9 de outubro de 2025

Hej Tove,

Vi er glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos Thomas. Vi sætter stor pris på din loyalitet gennem årene og din tillid til os. Tak for din positive feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god tandlæge (Thomas) han…

Mega god tandlæge (Thomas) han fortæller hele tiden hvad der bliver gjort meget betryggende

20 de outubro de 2025

Hej Karin,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Thomas, og at du følte dig tryg under behandlingen. Mange tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os.

Dygtig og tålmodig

Pænt, rent og hyggelig venteværelse. Fantastisk dygtig tandlæge, som tillige er tålmodig overfor en pjævset patient som mig.

17 de outubro de 2025

Hej Berit,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores venteværelse og med behandlingen, samt oplevede en dygtig tandlæge. Tusind tak for den fine anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en frygtelig tandlæge skræk

Jeg har en frygtelig tandlæge skræk, men er bare super gode til at tage hånd om det. TAK for jer

16 de outubro de 2025

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med din tandlægeskræk. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne ikke gøres en tand bedre!

Altid venligt, trygt og professionel behandling!

9 de outubro de 2025

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at du havde en tryg og professionel behandling. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais