Pianist Oscar Gilbert Opiniões 70

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Oscar er super imødekommende samt professionel, han leverer varen! Oscar var utrolig lydhør ifht. musik vi ønskede skulle spilles under middagen, og sørgede også selv for musik der passede rigtig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Danmarks bedste selskabs-pianist Oscar. Tusind tak fordi du, Oscar i den grad leverede den musikalske underholdning og gjorde mit arrangement til en uforglemmelig aften med "Kvinderne i mit liv".... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Oscar var helt igennem professionel både i sit musikalske håndværk og i den nøje planlægning og udførelse af vores fødselsdagsarrangement på Kokkedal Slot. Oscar var i stand til at leve sig ind i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde Oscar til at spille under vores bryllupsmiddag på et gammelt badehotel og det var helt genialt med hans toner i baggrunden. Han fornemmede rummet super godt og skiftede fx tempo, når en af os... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Músico
  2. Serviço de entretenimento para escritórios
  3. Agência de entretenimento
  4. Professor de música
  5. Escola de Música
  6. Professor de piano

Escrito pela empresa

Der findes musikere, og så findes der dem, der får et helt rum til at ændre karakter. Pianist og komponist Oscar Gilbert er én af dem. I mere end 25 år har han givet liv til både intime middage og storslåede fester – fra København til koncerter i udlandet – og altid med den samme mission: at skabe øjeblikke, der sætter sig i hjertet. Oscar er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har udgivet musik, der er blevet rost for sin nærværende og originale klang. Men det er til selskaber, han for alvor excellerer: når han forvandler klaverets tangenter til en stemning, der kan være både elegant, sprudlende og festlig – alt efter hvad dit arrangement kræver. Kunderne beskriver ham som “Danmarks bedste selskabspianist”, “helt igennem professionel” og “en musiker, der bare får stemningen til at falde på plads”. Med en Trustpilot-score på 4,8/5 og over 60 begejstrede anmeldelser kan du trygt vide, at du ikke blot får musik – du får en oplevelse, der bliver husket. Det handler ikke om et repertoire på autopilot. Oscar lytter til dine ønsker, forstår stemningen, du drømmer om, og leverer musikalske rammer, som gør din fest unik. Fra jazzduoens intime puls til trioens festlige energi eller den enkle klavertone som baggrund – du får altid noget, der føles personligt og skræddersyet. Kontakt mig og få hurtigt svar – så er musikken til din fest på plads.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Oscar er et kæmpe talent

Oscar er sublim dygtig, behagelig og passer ind i alle lejligheder/selskaber.

Kæmpe talent

24 de março de 2022

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Hej Mark. Tak for en rigtig god aften i torsdags. Det er altid en fornøjelse at kunne spille på flygelet i de flotte omgivelser på Hotel d'Angleterre. Er glad for at du havde en god oplevelse! Ønsker dig en dejlig dag! Mvh Oscar

Classificada 5 em 5 estrelas

Et sikkert hit - hver gang!

Vi har benyttet Oscar af flere omgange, når vi skulle bruge et musikalsk input i vores dagskonferencer. Om end der er tale om fællessang, baggrundsmusik eller det der er vildere, er jeg ikke i tvivl om, at Oscar altid løfter opgaven.

15 de março de 2022

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Hej Casper. 1000 tak for de flotte ord, det har været hyggeligt at være med til jeres konferencer i F5. Ønsker dig en dejlig dag! :-)

Kanon band

Kanon band, som gav den hele armen og mere til. Fede jazz vibes blandet med det de unge gerne vil høre. Bandet gav vores studerende en super oplevelse og var gode til at møde vores forventninger.

26 de novembro de 2021

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Tak for den flotte anmeldelse! Det var super sjovt at være ude og spille for jer med mit jazzband! Vi hyggede os gevaldigt, og var glade for at sætte gang i jeres gallafest! Tak for denne gang! Bedste hilsner, Oscar

Dejlig koncert

Vi havde Oscar ude i firmaet for at drysse lidt musikalsk kærlighed - Oscar gav "koncert" på firmaflygelet i 1½ time og det var en virkelig skøn oplevelse. Der var sågar medarbejdere som fik genopfrisket deres sangstemmer og smurt stemmebåndende. Vi har nu aftalt faste koncerter fremadrettet - vi glæder os allerede.
Henrik Saustrup
Adm. dir.
bdq a/s

9 de setembro de 2021

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Kære Henrik. Herfra lyder der også tak for en dejlig eftermiddag med jer! God idé med jævnlige firmakoncerter, det giver i hvert fald god arbejdsglæde og hyggelig stemning. Vi ses snart igen! :-)

Afskedsgallamiddag med skøn musik

Tak for en fantastisk performance, der var med til at aftenen så succesrig og mindeværdig!
mvh Mads Krogsgaard Thomsen

30 de agosto de 2021

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Kære Mads! Tusind tak for de fine ord og tak for et rigtig godt arrangement i fredags! Ønsker dig alt godt i den nye stilling, selvom jobskiftet snart er ved at være et stykke tid siden! Mvh Oscar

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedre end vi kunne have drømt om

Bedre end vi kunne have drømt om!
Vi havde booket Oscar som baggrundsmusik under middagen til vores bryllup. Og det fungeret helt fantastisk! God lydstyrke, god fornemmelse for selvskabet og fantastisk dygtig pianist!
Både vi og gæsterne nød musikken!

5 de agosto de 2021

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

1000 tak for den flotte anmeldelse, det var en stor fornøjelse at bidrage til jeres bryllupsfest! Der var flot udsigt og god stemning hele aftenen, skøn fest! Håber vi får lejlighed til at mødes igen i fremtiden! Bedste hilsner, Oscar

Classificada 5 em 5 estrelas

Pianist Oscar Gilbert spillede til mit…

Pianist Oscar Gilbert spillede til mit 10 års jubilæum. Et vindende solist pianist valg med butterfly og imødekommende smil. Oscar Gilbert er engageret og kommunikerende som musikken selv. Det er flot klaverspil med et afvekslende program.

13 de julho de 2021

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Kære Anne. Mange tak for de flotte ord. Det betyder meget for dig, at du nød dagen og havde en god reception. Ønsker dig alt godt og håber at vores veje krydses igen i fremtiden. Bedste hilsner, Oscar

Anbefalelsesværdigt

Oscar spillede til vores bryllup, og det gjorde han så smukt. Han var imødekommende for vores sange, som skulle spilles under vielsen, og ellers fik han frie hænder. Han var med til at skabe den perfekte stemning, og vi anbefaler ham gerne til andre.

21 de dezembro de 2020

Kære Duang. Tusind tak for de flotte ord og for anbefalingen. Kh Oscar

Classificada 5 em 5 estrelas

Oscar spillede til vores bryllup d

Oscar spillede til vores bryllup d. 15 august 2020. Han gjorde det helt fantastisk og alt var perfekt. Stor ros og vores varmeste anbefaling herfra 😄

9 de setembro de 2020

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Tusind tak Caroline. Det betyder meget for mig at I var glade for min medvirken. Bedste hilsner, Oscar

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi havde Oscar til Isabellas barnedåb

Vi havde Oscar til Isabellas barnedåb, det var så tilpasset anledningen. Formåede at bevare en professionel tilgang og samtidig synlig under middagen. Kunne spille meget alsidigt og tog imod gæsternes ønsker. Kan varmt anbefale ham. Mvh Marlene

12 de agosto de 2020

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling. Det var en stor fornøjelse at være med til at give jer en rigtig god dag. Håber vi ses engang i fremtiden. 😀
Bedste hilsner, Oscar

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde Oscar ude til min 30-års…

Jeg havde Oscar ude til min 30-års fødselsdags reception. Oscar var så sød og fandt tid til mig selvom jeg var sent ude. Virkelig nem og behagelig at arbejde med. Spillede det skønneste musik, mens vi spiste. Gæsterne var meget glade for Oscars gode toner og flere har spurgt nævnt ham efterfølgende. Jeg skal klart have Oscar ud igen.

10 de agosto de 2020

Hej Melina.
Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for de pæne ord og er glad for at I havde en god oplevelse. Håber at vi ses igen en anden gang!

Musik under vores bryllupsmiddag

Oscar er super imødekommende samt professionel, han leverer varen!
Oscar var utrolig lydhør ifht. musik vi ønskede skulle spilles under middagen, og sørgede også selv for musik der passede rigtig godt til lejligheden.
Alle vores gæster roste ham og vi selv var vilde med ham, hvilket gjorde vi beholdte ham en halv time ekstra end først aftalt.
Vores varmeste anbefalinger går til Oscar som sørger for den rette stemning til en hver lejlighed.

27 de julho de 2020

Kære Nadia.
Tusind tak for den flotte anmeldelse, jeg er rigtig glad for at I nød musikken og at I havde en lige så forrygende aften som mig. 😀🎵🎶
Stort tillykke med ægteskabet, jeg håber vi mødes igen ved en senere lejlighed!

Classificada 5 em 5 estrelas

Oscar gjorde min 60 års fødselsdag perfekt.

Hej Oscar,

Der var fuld tilfredshed. Din musik var helt i top. Alle gæster har rost dig til skyerne, for dit flotte og
alsidige spil. Du lagde en rigtig god bund til min fest. Og du var også hurtig til at lære en sang du
ikke kendte. Ret imponerende:-)

Jeg var meget glad for, at jeg valgte dig til min 60 års fødselsdag. Alle anbefalinger passede på en plet. Og tak for at du holdt alle syv timer.
En hård tørn, men det kunne man ikke høre. Tak, tak og atter tak. Jeg vil anbefale dig alle steder.

Håber vi ses igen.

Mange hilsner fra Pia.

14 de julho de 2020

Kære Pia.
1000 tak for de pæne ord, det varmer virkelig. Jeg er rigtig glad for at I nød musikken og havde en god aften. Jeg håber også vi ses igen, om ikke andet er jeg klar igen til næste runde fødselsdag... 😀
De varmeste hilsner, Oscar

Oscar Gilbert og Claus Høxbroe

Vi havde booket Claus Høxbroe til at læse sine digte op og Oscar Gilbert akkompagnerede med improviseret klaverspil. Det var en helt igennem fantastisk aften, de to kunstnere klær hinanden man kan virkelig høre at de har spillet sammen i mange år. Tusind tak til både Oscar og Claus.
bedste hilsner
Torben Nebrot

28 de fevereiro de 2020

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Tusind tak for de pæne ord Torben. Det var en stor fornøjelse at komme og optræde hos jer, og jeg håber at der bliver en næste gang på et tidspunkt. Hav en rigtig god weekend! Mvh Oscar

Classificada 5 em 5 estrelas

Prikken over i'et til temajulefrokost

Vi havde booket Oscar Gilbert til at spille under middagen til vores julefrokost i firmaet. Dialogen op til arrangementet var god og afstemt, og Oscar gav gode erfarne råd til hvor længe vi skulle booke ham. Han kunne sågar ud fra temaet udvælge musikgenre der ville passe til tema og stemningen i lokalet.
På dagen gik alt som smurt. Oscar kom glad og pænt klædt på til lejligheden. Hans klaverspil var som musik for ørene ;) og leverede et pragtfuldt stykke underholdning til middagen i 3 timer. Et sandt mesterværk.

Vi kan på det varmeste anbefale Oscar!

13 de dezembro de 2019

Kære Julie.
1000 tak, er meget glad og taknemmelig over den fine anmeldelse. Det betyder meget for mig, at I havde en dejlig aften og nød mit klaverspil. Hav en rigtig glædelig jul!

Julefrokost

Oscar var med til at skyde vores julefrokost i gang og var en del af vores musikquiz hvilket han gjorde på en fremragende måde. Han var meget professionel og positiv. Vi vil gerne bruge Oscar igen ved en anden lejlighed.
/Emma

28 de novembro de 2019

Kære Emma.
1000 tak for den fine anmeldelse. Det var rigtig sjovt at tilrettelægge og udføre musikquizzen med jer! I er altid velkomne til at tage kontakt hvis I ønsker musik igen!
Hav en rigtig dejlig dag!
Mvh Oscar

Classificada 5 em 5 estrelas

Oscar gjorde vores vielse mindeværdig

Vi var så heldige at Oscar trådte til da vi stod og manglede en pianist til vores vielse den 7 september 2019... Det har vi ikke fortrudt på noget tidspunkt.
Oscar er utrolig venlig og professionel og vi ville gerne have ham til at spille indgang og udgangssang ved vielsen. Vi havde to helt specielle sange i tankerne og vi sendte dem til ham en uge inden vielsen, da han sagde at det ikke var noget problem.
Da Oscar møder op i kirken og lige har fundet sig til rette ved Pianoet kommer han op og spørg om han ikke skal spille noget stemningsmusik. Det var ikke noget vi havde aftalt men det gav den fedeste stemning i kirken og alle vores gæster snakkede om det efterfølgende.
Både indgangs og udgangssangen blev spillet præcis som vi havde forestillet os og det gav den helt perfekte start på vores specielle dag.
Vi kan kun give vores største anbefalinger herfra og I vil ikke fortryde det, når I hyrer Oscar til at trylle ved pianoet.

29 de setembro de 2019

Kære Louise.
1000 tak for den flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for mig at jeres vielse blev smuk og lige som I håbede på. Tak for den dejlige oplevelse med jer og kæmpe tillykke med ægteskabet!
De bedste hilsner,
Oscar Gilbert

Perfekt pianist til vielse

Oscar spillede til vores udendørs vielse, og var fra første kontakt pr mail og telefon meget imødekommende og hjælpsom.
På dagen gjorde Oscar alt for at vores dag blev helt perfekt og han spillede smuk musik til vores vielse og vi kunne ikke have drømt om noget anderledes.
Tusind tak.

24 de setembro de 2019

Kære Anne.
Det der er jo sådan en anmeldelse, man kun kan drømme om! 😀
Bliver helt glad i låget og er meget ydmyg over at I har været så glade for mit bidrag til jeres store dag.
Stort tillykke med ægteskabet!
De varmeste hilsner,
Oscar Gilbert

Classificada 4 em 5 estrelas

Wedding ceremony and reception

We had Oscar playing during our wedding ceremony and following reception. Communication beforehand was perfect, we could make specific song wishes for the ceremony, he is very nice and came well dressed for the occasion. There were some few things on the day that he forgot, but we luckily managed without and he was flexible to move around at the restaurant (2nd time not planned due to rain) and continue playing from there. All in all it was a great day, very nice background music - just perfect not to disturb but create a nice atmosphere. All the guests loved it that we had him play.

22 de agosto de 2019

Resposta da Pianist Oscar Gilbert

Dear Jenny. Thank you for the kind words. I'm glad you've had a good experience and I hope you all enjoyed the rest of your wedding day. Send my warm regards to your husband. Greetings, Oscar

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais