Oscar er super imødekommende samt professionel, han leverer varen! Oscar var utrolig lydhør ifht. musik vi ønskede skulle spilles under middagen, og sørgede også selv for musik der passede rigtig... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks bedste selskabs-pianist Oscar. Tusind tak fordi du, Oscar i den grad leverede den musikalske underholdning og gjorde mit arrangement til en uforglemmelig aften med "Kvinderne i mit liv".... Ver mais
A empresa respondeu
Oscar var helt igennem professionel både i sit musikalske håndværk og i den nøje planlægning og udførelse af vores fødselsdagsarrangement på Kokkedal Slot. Oscar var i stand til at leve sig ind i... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde Oscar til at spille under vores bryllupsmiddag på et gammelt badehotel og det var helt genialt med hans toner i baggrunden. Han fornemmede rummet super godt og skiftede fx tempo, når en af os... Ver mais
A empresa respondeu
Der findes musikere, og så findes der dem, der får et helt rum til at ændre karakter. Pianist og komponist Oscar Gilbert er én af dem. I mere end 25 år har han givet liv til både intime middage og storslåede fester – fra København til koncerter i udlandet – og altid med den samme mission: at skabe øjeblikke, der sætter sig i hjertet. Oscar er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har udgivet musik, der er blevet rost for sin nærværende og originale klang. Men det er til selskaber, han for alvor excellerer: når han forvandler klaverets tangenter til en stemning, der kan være både elegant, sprudlende og festlig – alt efter hvad dit arrangement kræver. Kunderne beskriver ham som “Danmarks bedste selskabspianist”, “helt igennem professionel” og “en musiker, der bare får stemningen til at falde på plads”. Med en Trustpilot-score på 4,8/5 og over 60 begejstrede anmeldelser kan du trygt vide, at du ikke blot får musik – du får en oplevelse, der bliver husket. Det handler ikke om et repertoire på autopilot. Oscar lytter til dine ønsker, forstår stemningen, du drømmer om, og leverer musikalske rammer, som gør din fest unik. Fra jazzduoens intime puls til trioens festlige energi eller den enkle klavertone som baggrund – du får altid noget, der føles personligt og skræddersyet. Kontakt mig og få hurtigt svar – så er musikken til din fest på plads.
Niels Finsens Alle 86, 2860, Søborg, Dinamarca
Vi havde booket Oscar til at spille som dinnerpianist under vores bryllupsmiddag, og det har vi bestemt ikke fortrudt!
Oscar var meget dygtig og professionel. Musikken var passende både i lydniveau og genre, hvilket var med til at skabe den helt rigtige stemning - Han kan helt klart anbefales herfra!

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Fødselsdag i haven. Dejlig dag.
Oscar spillede et par timer alene, hvorefter tre venner kom og spillede/sang med. Nan på sousafon,
Nina på banjo/sang/pift og John på trompet/sang.
Næste gang, vi skal holde fest, konfererer vi lige med Oscar først, om datoen passer ham.
Det kan ikke gøres bedre!
Ingrid og Finn Amorsen

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Oscar spillede til vores vielse og henover receptionen. Til vielsen spillede han brudens introsang allerede inden hun var dukket op, hvilket ødelagde det specielle moment fuldstændigt... musikken var så lav, at det næsten ikke kunne høres på de sidste rækker :-( da vi skulle rykke hen på den anden side af bygningen til receptionen, blev der brugt omtrent tre kvarter, før han havde sat sit keyboard op igen. Dvs næsten en time HELT uden musik, som vi selvfølgelig havde betalt for.. alt i alt en meget ærgerlig oplevelse, som gæsterne ikke var begejstret for. En højtaler med en playliste, ville have skabt en bedre stemning end der desværre var med Oscar.

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Fantastisk fødselsdagsfest, sikke en musik. Nogle jazzmusikere gik på scenen og spillede med Oscar - og så kan det ellers være han gav den gas. Kæmpe anbefaling til ham.

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Rigtig god dinnermusik der helt levede op til vores forventninger. Meget tilfreds!

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Min kone og jeg havde den fornøjelse at have Oscar til at spille til vores bryllup, hvor han skabte den helt perfekte stemning til både receptionen og til selve festen. Vi vil bestemt anbefale Oscar til andre arrangementer

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Super talented and plays beautifilly on the piano. Played at our weddingdinner and it was a wonderful experience :)

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Oscar recently played at our wedding in Kolding and was absolutely brilliant, he immediately got the vibe of the room and played song after beautiful song throughout our dinner which really added a positive and charming aspect to the day.
Being a wedding there were numerous stoppages which he was alert to and was able to start and stop songs in a way which never felt like it was overly forced.
Overall I can only provide a 5/5 star review for Oscar, he was absolutely brilliant on the day and I would highly recommend him not only for wedding functions but for any event where you require a talented pianist.
Our wedding day would not have been the same enjoyable one if we had not hired Oscar so we owe him more than a good review! :)

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Vi brugte Oscar som middags-akkompagnement til en stor familiefest for nylig. Han gjorde det formidabelt på det store piano, og støttede fornemt en live performance af O sole Mio.

Resposta da Pianist Oscar Gilbert
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.