Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Martijn heeft vandaag onze traplift geplaatst. Wat een vriendelijke, betrokken man. Heel blij met zijn rustige werkwijze. Hij heeft zelfs de bediening op ons verzoek verplaatst naar de linker-arm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch! Een een woord. Professioneel, vakkundig, zeer correcte bejegening. Schoon werkend, top uitleg over het gebruik van de traplift. Wij kunnen nu veilig thuis blijven wonen in ons... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige monteur, Evan, alles netjes en verzorgd geinstaleerd, wij zijn er blij mee, heb ik nog 1 tipje voor otolift, zo handig zijn dat er aan een armleuning een kokertje of iets komt voor een mobi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para mobilidade
  2. Fornecedor de equipamento para deficientes

Als traplopen niet meer zo makkelijk gaat, kan uw trap een grote hindernis worden. Bij Otolift begrijpen wij dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijft wonen. Daarom maken onze trapliften uw trap weer veilig en uw woning weer toegankelijk. En omdat elke situatie anders is, maken wij de traplift helemaal op maat voor uw situatie. Hoe uw trap er ook uitziet en wat uw wensen ook zijn; samen vinden we altijd de perfecte oplossing.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

459 opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige ervaring en dikke pluim voor Otolft!

Geweldig! De monteur heeft prachtige en goedwerkende traplift geplaatst.
Wij zijn er héél blij mee!

16 de abril de 2026

Beste Jeanne,

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw review. We zijn blij dat u zo tevreden bent met de traplift en de installatie door onze monteur.

Veel gemak en comfort toegewenst met uw nieuwe traplift!

Classificada 2 em 5 estrelas

Maandag twee monteurs gehad om wieltjes…

Maandag twee monteurs gehad om wieltjes te vervangen. Gisteren weer stuk.ruim 45 minuten op de traplift vastgezeten.Monteur is anderhalf uur bezig geweest. De planning is dramatisch heel slecht in communiceren

Beste Ilona,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We snappen goed dat dit een heel vervelende situatie voor u is geweest. Onze excuses voor het ongemak.

Dezelfde dag is er nog een monteur langsgekomen om alles zorgvuldig na te lopen en te testen. Fijn dat de traplift inmiddels weer goed werkt. Uw feedback over de communicatie nemen we mee om dit te verbeteren.

Vriendelijk en goed geholpen

Erg plezierig dat ik kon worden terug gebeld en ik dus niet eindeloos in de wachtrij aan de telefoon hoefde te wachten. Nadat ik werd gebeld, werd ik telefonisch prima geholpen, waarna de storing snel verholpen was.

13 de abril de 2026

Beste Henny,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn dat u niet hoefde te wachten aan de telefoon en dat het terugbellen goed uitkwam. Mooi dat u daarna snel en prettig bent geholpen en dat de storing vlot is opgelost.

Otolift betrouwbaar en kundig

De monteur was rustig in zijn uitleg van de traplift. Hij heeft de traplift keurig en netjes gemonteerd. Hulde!

Beste Gunnard,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat onze monteur met rust en zorg te werk is gegaan. Uw complimenten waarderen wij enorm!

Fantastisch!

Fantastisch!
Een een woord.
Professioneel, vakkundig, zeer correcte bejegening.
Schoon werkend, top uitleg over het gebruik van de traplift.
Wij kunnen nu veilig thuis blijven wonen in ons zo geliefde huis en buurt.
Blij met Otolift. Het oog wil ook wat.

Beste Theo,

Dank u wel voor deze mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u nu veilig in uw vertrouwde huis kunt blijven wonen.

Classificada 2 em 5 estrelas

slechte service opvolging

Als hele oude mensen, 85+ jaar, een storing melden. En zelf niet zonder lift naar boven kunnen, of naar beneden, Danduurt het dagen voordat OTO het oplost.. Oude mensen moeten maar zien hoe ze het oplossen. Zeer slechte service. Voor een lift die een godsvermogen kost! Daarbij doen ze er niets aan om voor in het weekend een oplossing te vinden.. Hoezo service? Het kosste heel ewat overredingskracht en evt het aanhalen van consumenten programma's voordat ze er ban overtuigd waren, om maar ff een monteur te laten kijken. Die niksheeft om hety op te lossen.

10 de abril de 2026

Snel teruggebeld

Snel teruggebeld, het probleem hadden wij inmiddels zelf verholpen, maar een vriendelijke man, die toch nog even een paar punten doornam om onze ongerustheid weg te nemen.

11 de abril de 2026

Beste Marjan,

Dank u wel voor uw review! Fijn dat alles is opgelost en dat we u met een belletje nog even gerust konden stellen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijk antwoord over de…

Duidelijk antwoord over de gebruiksaanwijzing.

11 de abril de 2026

Beste René.

Dank voor het delen van uw ervaring. Fijn dat de uitleg over de gebruiksaanwijzing helder was.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hij heeft mij goed te woord gestaan

Hij heeft mij goed te woord gestaan

10 de abril de 2026

Beste Ruud,

Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u goed geholpen bent.

Blij mee!

Martijn heeft vandaag onze traplift geplaatst.
Wat een vriendelijke, betrokken man.
Heel blij met zijn rustige werkwijze.
Hij heeft zelfs de bediening op ons verzoek verplaatst naar de linker-armsteun, erg begripvol en fijn.

9 de abril de 2026

Beste Marlieke,

Wat een ontzettend fijn om te lezen. Bedankt voor het delen.

Wat mooi dat onze monteur zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. Het is goed om te horen dat zijn rustige werkwijze en betrokkenheid zo gewaardeerd worden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er wordt goed naar je geluisterd en…

Er wordt goed naar je geluisterd en kreeg meteen een prima oplossing

7 de abril de 2026

Beste meneer/mevrouw Gentenaar,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u zich goed gehoord voelde en dat we u snel een passende oplossing konden bieden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Op Paasdag was de storingsdienst…

Op Paasdag was de storingsdienst bereikbaar. Deskundig geleid langs de controlepunten: probleem verholpen, met advies hoe te voorkomen.

5 de abril de 2026

Beste Anton,

Goed om te horen dat u op Paasdag snel geholpen bent en dat het probleem samen stap voor stap is opgelost.

Bedankt dat u dit met ons deelt. Dat waarderen wij enorm.

telefonische hulp

de telefonist legde alles goed uit en de oplossing werd gevonden.

7 de abril de 2026

Beste meneer/mevrouw Koning,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het telefonisch contact duidelijk is ervaring en dat u samen tot een oplossing zijn gekomen.

Geen minpunt te vinden

Eerlijk weten?
Niet 1 minpuntje.
Alles perfect van begin tot eind.
Gouden kerel die Jeroen.
Leuk
Begripvol

24 de março de 2026

Beste Willy,

Dank u wel voor uw mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat alles van begin tot eind zo goed is verlopen. Mooi dat Jeroen zo’n goede indruk heeft achtergelaten. We geven de complimenten met plezier aan hem door.

Direct goed geholpen

Direct goed geholpen. Vis instructies gehad, dat werkte telefoon

3 de abril de 2026

Beste Eric,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u direct goed bent geholpen. Goed dat de telefonische instructies duidelijk waren en hebben gewerkt.

Service is prima

23 de março de 2026

Beste Ton,

Bedankt voor het delen! Goed om te lezen dat onze service u goed is bevallen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het probleem is op dat moment opgelost

Het probleem is op dat moment opgelost. Helaas bestaat het probleem nog steeds, ook al weet ik hoe het op te lossen, het is niet zoals het hoort

2 de abril de 2026

Beste Janke,

Bedankt voor uw review.

Onze monteur had tijdens zijn bezoek het probleem tijdelijk kunnen oplossen. Er dient namelijk een onderdeel vervangen te worden. Dit onderdeel is inmiddels besteld en er is een brief per post naar u onderweg voor een serviceafspraak. Het onderdeel zal dan tijdens de afspraak vervangen worden.

Keira van Otolift Trapliften

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.