Un mois pour venir déposer le matériel…
Un mois pour venir déposer le matériel qui est toujours pas reçu et toujours aucune nouvelle.
Hallo Otolift
Bij deze wil ik U even mailen m.b.t. een zeer onbeleefde chauffeur van Uw bedrijf Deze ochtend op de weg van Schaijk naar Oss was hij constant aan het bumper kleven, terwijl ik 80 reed wilde hij voorbij waar het niet mag; en zijn rijgedrag bracht mijzelf en andere in gevaar .
Ook tegenliggers seinde hem , maar hij bleef irritant en gevaarlijk slingeren en erg kort achter mij rijden , en steeds groot licht aan . .Bij de stoplichten schold en tierde hij , en vertoonde asociaal gedrag.
Bij de afslag waar hij rechts naar Den Bosch moest sneed hij mij ook af !
Ik vindt dit niet kunnen in het verkeer, en ik wil dat U hem daarop aanspreekt . U zult nogwel weten wie deze ochtend daar reed !! Magere man , rond de 30-40 jaar.
Dit aso gedrag doet u bedrijf zeker niet ten goede , en is slechte reclame ! Ik wil dit melden zodat U deze medewerker op z’n gedrag en rijstijl terecht wijst !
De oude traplift is na 16 jaar in mei vervangen. De oude was mechanisch compleet versleten.logisch
De nieuwe traplift heeft meer elektronica.
Rees 2x een storingsmonteurs laten komen, die het systeem hebben geresed.inmiddels heeft de laatste monteur mij geleerd dit zelf te doen. Met een sleutel.1x met succes gedaan.
Ik word vooraf aan deze handeling getriggerd doordat de signalen uitvallen van de stoel zodra hij onbelast in beweging komt en het signaal wanneer de stoel het eindpunt/oplaadpunt bereikt.
De stoel brengt mij naar boven en beneden (met of zonder truc met sleutel), Oorzaak van de storing?????
In alle eerlijkheid ben ik niet tevreden van Ottolift. Vanuit mijn ervaring (en gevoel) kreeg ik niet de meest vriendelijke correspondentie "Gelieve dit, gelieve dat) wat soms astrant overkomt. Voor de traplift goedgekeurd was betaalden wij huurgeld (wat daarna in mindering werd gebracht van de aankoopsom) en deze kwam van tijd tot tijd in mijn spambox terecht. Mijn spambox wordt bij iedere check op nieuwe mails, leeggemaakt. De reden hiervoor hoef ik niet te verduidelijken. Facturen kwamen uiteindelijk in mijn spambox terecht. Per post kreeg ik dan een herinneringsbrief met daarin direct een vorm van "dreiging" dat wanneer ik niet betaal, ze verdere stappen zouden ondernemen (ik meen incassobureau). En dit zonder te polsen: is er iets fout gelopen? Ben je het vergeten? Nee, die beleefdheid hadden ze niet.
De traplift zelf is ook niet wat ik ervan verwachtte: de lift reageert niet altijd bij het indrukken van de "knop". De contactpunten (waar die moet opladen) staan mij serieus in de weg (niemand kan nog passeren) en de schroeven waarmee deze bevestigd is aan de trap, zijn gewoon door de trede geschroefd met uitstekende schroeven. Als ik hen daarop wees: dan kreeg ik "we kunnen niet anders" terwijl een dikkere maar kortere schroef misschien wel het proberen waard was.
De technieker die onlangs kwam om de traplift te ervaren was een vriendelijke man. Hij fronste toch ook even over de manier waarop ze de lift geïnstalleerd hadden.
Raad ik Ottolift aan? Niet echt, spijtig genoeg zijn er niet veel spelers op de markt...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.