Bytning af vare
Ingen mulighed for bytning af vare efter minimal brug, efter køb af sko som ikke passede.
Altid god oplevelse.
Vi handler jævnligt ved outdoorexperten, både online og i deres butik i Esbjerg. Altid virkelig god rådgivning, om det så er på mail eller i butikken, og det købte svarer altid til forventningerne.
Jakke betalt, men ingen jakke i 2 måneder!
Kundeservice er ikke eksisterende, betalte 1700kr for en jakke, der går i stykker i stoffet, 7 uger efter at outdoorexperten har modtaget jakken retur har jeg stadig ingen afklaring eller noget konkret med ventetiden. De stopper med at svare, så jeg må ringe dem op af flere omgange. Svaret var flere gange at jeg kunne tale med deres leverandør. Det er under alt kritik, kunderne skal da ikke tale med jeres leverandør i udlandet når de handler med en dansk virksomhed. Kan på ingen måder anbefale andre at handle her. Forbered dig på at kime dem ned, og rykke dem konstant, samt blive voldsomt frustreret før du ser skyggen af retfærdighed.
Meget ærgerligt at man ikke kan stole på de vare der kan købes på nettet også er på lager, godt der er mange outdoor butikker og hjemmesider der kan handles på.
Har mødt en fremragende service i forbindelse med en vare jeg havde bestilt, som var forkert.
Men servicen var helt i top.
Tak 🙏
Kundeservice og leveringstiden på ordren er helt i top. Jeg havde en mailkorrespondance, og alt var tip top i orden behandling af mig som kunde.
Vi handler nok et par gange om året i deres forretning i Esbjerg, og oplever altid super vejledning fra personalet. Topkarakter herfra.
Bestilte en Fjällräven strik, men da jeg modtager den er syningen i ærmet gået op. Jeg kontakter dem, sender varen retur og kun få dage efter fik jeg en ny strik.
Det kalder jeg god og hurtig service.
Jeg har bestilt online, og fået mine varer, og det er gået uden problemer. Dog troede jeg at der var nogen der drev gæk med mig, da jeg fik en besked om, at min 'pakke fra Lystfiskeren I/S' var på vej. Det synes jeg 'lugtede' lidt, men indeholdet af pakken var absolut som det skulle være, dog fik jeg til at starte med koldsved, da jeg vidste, at jeg ikke havde bestilt noget fra Lystfiskeren.
Vel vidende, at man ud fra enkeltstående oplevelser i Outdoorexperten Holstebro ikke bør generalisere f.s.v.a. butikkens normale praksis, så er min konklusion dog, efter dagens oplevelse i butikken, at jeg ikke ønsker at være kunde i Outdoorexperten Holstebro, og at jeg ubetinget vil fraråde personer i min bekendtskabskreds, der deler interessen for friluftsliv, at benytte Outdoorexperten i Holstebro. Mange produkter synes at være i orden, men kundebetjeningen har, to på hinanden følgende dage, været særdeles mangelfuld, uvenlig, selvhævdende og ikke lyttende. Hovedproblemet synes at være, at de butiksansatte består af uerfarne, usikre og i høj grad uvidende og yngre medarbejdere, som ikke ikke besidder reel indsigt i friluftslivet og dermed i praksis kunne optræde som sælgere i en hvilken som helst anden type butik. Der er større optagethed af, at forklare om egne eller butikkens problemer, leverandørudfordringer eller sortimentsbegrænsning frem for kundefokus og alternative løsninger for kunden. Der mangler engagement og viden. Friluftsmennesker er ofte grej freaks og erfarne kunder. Et forsøg på belæring fra en selvhævdende, uerfaren, lettere vred og frustreret medarbejder får ikke kunder til at komme igen. Hverken på nettet eller i butikken. Trist, uklogt og dårlig forretnings-policy.
Fin butik i Holstebro, med venlig og behagelig personale. Efter en fejl fra deres side, blev der rettet op uden brok 👌 Både Kim og Rikke har betjent os 👍
Lækkert udvalg på hjemmesiden og ellers flot butik i Holstebro. Jeg kan dog ikke forstå hvorfor der ikke er mulighed for afhentning i den lokale butik.
Jeg vil gerne støtte det lokale, men det er ikke fordi butikkerne, eksempelvis i dette tilfælde, selv hjælper til.
Jeg ville gerne have gjort et køb jeg fandt på webshoppen.
Jeg ringer så til butikken i Holstebro, og spørger om det er muligt at få det til butikken, så jeg kan hente det der, hvor jeg iøvrigt kan blive fristet af noget andet. Jeg går ud fra at butikken ret ofte får leveret vare fra deres hovedafdeling.
De fortæller mig at det er desværre ikke muligt, men butikken siger så at fragten til gengæld kun koster 22 kroner, hvilket skam også er ganske billigt.
Jeg ville gerne have handlet lokalt, men når jeg på lige vilkår med en anden webshop, skal bestille online, til levering, og også i en pakkeboks, kan jeg desværre ikke se hvorfor jeg skal betale 23% mere, for samme produkt.
Har købt flere gange hos Outdoorexperten, og det er den samme super gode oplevelse hver gang. Alt kommer som bestilt, og bytteservicen er helt i top. Er man i tvivl om noget er, der altid en yderst kompetent medarbejder, som sidder klar med hjælp ved telefonen. Jeg ser frem til mange gode handler med en yderst professionel butik som jeg på det varmeste kun kan anbefale.
Hurtigt og nemt, og billig levering. Dog ærgerligt man selv skal betale porto for returnering, men når man kun har betalt 15 kr. for levering, så er det vel ok
Intet at klage på. Kunne ikke finde Fjällräven bukser billigere andre steder, at leveringen derudover var hurtig, er bare et ekstra plus.
Hej,
Min bestilling af en jakke forløb uden nogen som helst problemer.
Jakken viste sig at være for stor, returseddel til GLS var med i pakken og fik beløbet returneret efter bare 2 hverdage - det kunne ikke være bedre.
Jeg bestilte anden størrelse og også denne blev leveret hurtigt og helt uden problemer.
Fick en delbetalning som jag inte valde ajälv med massa extra kostnader.
Jackan gick dessutom sönder efter 2 veckor. Reklamerade men fick inte bra bemötande. Helt oförstående!
Bestilt bukser, de kom hurtigt frem til en god pris.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.