Fup firma
Fik ikke varen og kan ikke,kontake dem..
Bestil ALDRIG noget der
Fup firma
Fik ikke varen og kan ikke,kontake dem..
Bestil ALDRIG noget der
Havde købt en lampe hos dem Men de blev ved med at sige at der var problemer med kvaliteten og den blev aldrig leveret. Kan kun anbefale at man holder sig væk fra denne hjemmeside da det er et fupfirma
Jeg har slet ikke modtaget varen. De bliver ved med at skrive den er på vej. Så skriver de at den er blevet stjålet og en ny er på vej, men der findes ingen trackingnr. Nu svarer de ikke mere. Varen er bestilt midt i februar 2026.
Har betalt en lampe start februar 2026…
Har betalt en lampe start februar 2026 har skrevet med kundeservice flere gange. først havde de problemer med og få dem lavet
så var undskyldningen den var blevet sendt retur nu er den så igen sendt men har ikke fået tackling nr og der er deres undskyldning at der kan gå noget tid inden man får det, de skriver de sender med gls men den er ikke og så i appen. Har to gange bedt dem om og få mine penge retur,men det vil de ikke
Ville købe en robot støvsuger (Clean buddy)
Bestilte varen d. 19/2-2026 samt har kontaktet deres kundeservice.
Varen er stadig ikke kommet selvom de forsikrede mig at varen var blevet sendt d. 13/3-2026
Dette er nu 10 dage senere så kan kun sige hvis i handler her så se frem til en vare der ikke kommer.
Kan ikke give 0 stjerner, men køb aldrig hos Twizzy vare kommer aldrig
købte en lampe som kun var halv størrelse af beskrivelsen og skulle have været med 220v men var til batterier den lignede heller ikke varen som jeg havde bestilt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.