Slechte service en voorraadbeheer. Eigenlijk gewoon een dozen schuiver. Je besteld je product bij outlet4home en zij bestellen het bij de leverancier. We wachten al weken op ons geld retour en ste... Ver mais
Tuinkussens voor de laagste prijs. De kussens werden bij ons geleverd na 4 werkdagen zoals op de site vermeld stond. Ik werd bij iedere stap (bestelling, bestelling door hun bij leverancier, b... Ver mais
Vandaag hebben wij onze nieuwe tuinkussens ontvangen. Helemaal conform bestelling. Keurig geleverd, binnen de afgesproken tijd. Ook de klantenservice heeft via WhatsApp goed gereageerd op een vraag v... Ver mais
We hadden een Atag oven besteld en deze oven werd zeer voordelig aangeboden bij Outlet4Home. We hebben meerdere offertes opgevraagd bij diverse bedrijven maar zij konden niet tippen aan de offerte van... Ver mais
Wij zijn Outlet4home Albergen en zijn leverancier van o.a. keukenapparatuur, tuinmeubelen, partytenten, parasols, BBQ's, tuindecoratie en nog veel meer. Kijk voor al onze producten eens bij ons gehele aanbod op www.outlet4home.nl Wij leveren vele merken maar importeren ook veel producten zelf. We proberen altijd een scherpe prijs te kunnen bieden door groot in te kopen. De voorraad artikelen geven we vrijwel altijd dezelfde dag mee aan onze transporteurs en zou de volgende dag geleverd kunnen worden.
Zandhuisweg 38, 7665SH, Albergen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ik werd bij iedere stap (bestelling, bestelling door hun bij leverancier, bevestiging leverancier, ontvangst artikelen en versturen van artikelen) keurig op de hoogte gebracht.
Het aantal (6 stuks) was ook geen probleem. Artikelen precies zoals we verwacht hadden.
Gewoon top.

Resposta da outlet4home.nl
kussens waren keurig op tijd, hielden ons goed op de hoogte en hielpen ons per mail goed .prima service bedankt! eric en anita Tilburg

Resposta da outlet4home.nl
Had 3 tuinstoel kussens besteld moesten er 4 worden na belletje werd aangegeven ,geen probleem.Ook de levering was super snel.Hopelijk is de kwaliteit van de kussens ook goed , we gaan het zien.

Beschadigde koelkast ontvangen.
Na 2 weken werd deze koelkast opgehaald en nieuwe koelkast bezorgd.
Goede service. Dank jullie wel!

Resposta da outlet4home.nl
Bedrijf wil wel verkopen, maar geen service bieden.
Inventum Kookplaat gekocht. 1 gaspit kreeg onvoldoende gas. Antwoord van Outlet4home, de gastoevoer is niet goed. Oftewel zoek het maar uit.
Ik heb Inventum zelf benaderd en die hebben iemand gestuurd om het op te lossen. Het lag aan een braampje in de sproeikop.
Ik kan me niet vinden in de reactie op mijn review. Ik ben gewoon afgepoeierd er werd geen verantwoordelijkheid genomen.

Parasol en voet besteld.
Er werd bij bestellen meegedeeld dat wij hem moesten ophalen bij hun bedrijf. Na een dag of tien mail gedaan hoe de status van de bestelling was. Er werd na 10 minuten terug gemaild dat hij binnen was. Ook vroeg Leonie of het goed was of zij hem thuis konden bezorgen. Top bedankt voor de service.

Resposta da outlet4home.nl
Wat een K bedrijf is dit 4 weken geleden een kookplaat besteld zou dezelfde week nog binnenkomen. Daags erna een mail dat er geen vrd was en week 18 geleverd wordt. Nuet dus net weer een mail dat ze pas week 22 leveren. Alles betaald en naar mij geld kan ik fluiten. Ik maak hier zeker een zaak van ik ben woedend. K.. BEDRIJF NIETS BESTELLEN MENSEN

Resposta da outlet4home.nl
Op 5 januari 2022 heb ik een mevrouw telefonisch gesproken en gevraagd hoe het zit met de retourkosten van een schouwkap omdat deze niet duidelijk op de website staat vermeld. Ze heeft netjes aangegeven dat als het product niet naar behoren werkt wij deze kosteloos kunnen retourneren. Echter nadat wij de bestelling hebben ontvangen hebben wij haar gemaild met de klacht dat deze kap gewoon niet werkt. Wij zaten wel meer dan een half uur te wachten, dit is toch al lang genoeg?! Vandaag heb ik een meneer telefonisch gesproken en hem uitgelegd wat er gaande is. Hij geeft aan dat ze die kap gratis kunnen omruilen, maar dat is niet wat wij willen. Wij hebben aangegeven deze te willen retourneren zoals eerder al vermeld in de mailwisseling. Wij hebben niet voor niks voor het bestellen nog informatie opgevraagd hoe het zit met de retourkosten. Kortom outlet4home komt zijn afspraken niet na en liegt over het retourproces. Je kunt niet van ons verwachten achter te komen dat de kap niet werkt als wij het niet eens geprobeerd te hebben. Outlet4home is zn groot bedrijf, dat verwachten wij niet van ze. Je moet toch wel van zn bedrijf kunnen verwachten dat wat ze hebben verteld waar is? Hoe moeten wij als consumenten anders deze vertrouwen? Het slaat nergens op dat wij het product niet gratis kunnen retourneren gezien het niet onze schuld is. Wij willen de kapotte product retourneren, wij hebben geen vertouwen meer in het bedrijf. Graag jullie afspraken nakomen zodat wij het kapotte product kosteloos kunnen retourneren. Het gaat om bestelnummer 26403.

Resposta da outlet4home.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.