Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze oude kussens van de Lounge set waren volledig versleten. We zaten te twijfelen tussen een volledig nieuwe loungeset aan te schaffen of kussens op maat te laten maken. Beide opties zijn best aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede duidelijke site, voor ruime keuze. Filters werken perfect, instellingen hierbij is grote hulp bij zoveel soorten kussens. Mijn keuze is heel goed uitgekomen, mooie kussens, dikte heel lekker,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het gekocht product is van hoge kwaliteit en de aankoop via de site verliep zonder problemen. De stagnatie met levering aan huis door 'n extern transportbedrijf, werd door Tuinkussenshop op klant... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de móveis de jardim
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de sofás

Tuinkussenshop heeft de grootste online collectie tuinkussens van de gehele Benelux. Je vindt bij ons zowel tuinstoelkussen, bankkussens, loungekussens als sierkussens, ligbedkussens en nog veel meer kussens voor binnen en buiten. Het hele jaar door scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. Een groot deel van de kussens wordt binnen een werkdag gratis thuisbezorgd. Kijk voor inspiratie en de laatste trends op de website. Bestellen kan online en kan worden afgehaald on Someren

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

46 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Opnieuw vlekkeloos

Goede,snelle communicatie via e-mail. Prima producten. Snel geleverd.

8 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, de producten en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

Kussens besteld

Kussens besteld en dat was heel makkelijk. Na de bestelling werden de kussen super snel geleverd. TOP!!

22 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de kussens zo snel geleverd werden. Veel plezier met je aankoop!

goede service

goede service. Had mijn kussen zeer snel binnen.
Kwaliteit super goed

18 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het kussen snel hebt ontvangen en tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier ervan!

Classificada 3 em 5 estrelas

Kleur Hartman kussen viel wat tegen…

Kleur Hartman kussen viel wat tegen beige streep ging naar het taupe / roze toe
Verder alles prima

15 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je review. Jammer dat de kleur van het Hartman kussen niet helemaal was zoals verwacht. Fijn om te lezen dat de rest verder prima was. We nemen je feedback mee.

Topkwaliteit!

Heel mooie kwaliteit kussens voor een eerlijke prijs, en snel geleverd. Supertevreden met mijn aankoop!

11 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kussens, de prijs én de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Tuinstoelkussens

De stagnatie met levering aan huis door 'n extern transportbedrijf, werd door Tuinkussenshop op klantvriendelijke manier verholpen.

13 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat we het leveringsprobleem snel hebben kunnen oplossen.

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering

14 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kussens en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop.

Bezorging was goed,kwaliteit…

Bezorging was goed,kwaliteit goed,bestelling op tijd geleverd,alles was goed. Alleen het weer minder om ervan te genieten.

16 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat alles naar wens was, van de bezorging tot de kwaliteit.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en snelle afhandeling en het zijn…

Goede en snelle afhandeling en het zijn prima kussens

15 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle afhandeling en de kussens. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima webshop en gelukkig goed…

Prima webshop en gelukkig goed telefonisch bereikbare klanten service. Jammer dat ze geen showroom hebben. Nu moet je eerst bestellen om te testen en een hoop gedoe met grote dozen om ze te retourneren. Maar voor de rest top!

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en klantenservice.

We begrijpen dat het jammer is dat we geen showroom hebben waar je de artikelen vooraf kunt bekijken. Om je online zo goed mogelijk te helpen, vermelden we bij onze producten zoveel mogelijk maten en specificaties op de website. Zo kun je vooraf goed controleren of een artikel passend is.

Fijn dat je ondanks dit punt verder tevreden bent. Bedankt voor je feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn bestelling werd snel geleverd

Mijn bestelling werd snel geleverd, netjes verpakt. De mooie luxe tuinkussenset voldoet boven mijn verwachtingen. Hier zou ik zeker nog een keer een bestelling doen

Resposta da Tuinkussenshop

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, verpakking en je nieuwe tuinkussenset. We kijken ernaar uit je bij een volgende bestelling opnieuw van dienst te zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service en nette levering

Prima service en nette levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele proces.

Resposta da Tuinkussenshop

Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over de service en levering. We doen ons best om je altijd goed geïnformeerd te houden.

Supersnelle levering Hartman kussens

Supersnelle levering van mooie Hartman kussens voor bearchair. Keurig verpakt.

2 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de Hartman kussens voor de Bear Chair snel geleverd zijn en netjes verpakt aankwamen. We wensen je veel plezier met de kussens.

Goede duidelijke site

Goede duidelijke site, voor ruime keuze.
Mijn keuze is heel goed uitgekomen, mooie kussens, dikte heel lekker, zit heel comfortabel.
Snelle levering , netjes ingepakt

2 de maio de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Marten, bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Fijn om te horen dat onze website je goed geholpen heeft met het maken van de juiste kussens.

Classificada 3 em 5 estrelas

De 4 zitkussens Wicker zaten in een doos en 3 kussens waren in een volledig dichte plastiek verpakt en 1 kussen was niet verpakt en gaf teken als toonzaal model ! ik heb niets terug gestuurd .

21 de abril de 2026

Bedankt voor je review.
Het klopt dat een deel van onze kussens nog in plastic verpakt is en een ander deel niet. We zijn hier bewust mee bezig. Vanuit milieuoogpunt proberen we het gebruik van plastic zoveel mogelijk te verminderen. Daarom kiezen we er steeds vaker voor om producten zonder extra plastic verpakking te verzenden. Dit geen showroommodel maar een nieuw kussen.

Mocht het kussen beschadigd of vies zijn dan ontvangen we graag foto’s zodat we dit verder voor je kunnen beoordelen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kussens op de foto

Mooie kussens op de foto, besteld en snel geleverd. Kussens waren idd net zo mooi en volgens verwachting.

15 de abril de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de kussens precies naar verwachting waren en dat de levering zo snel ging. Veel plezier ervan!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn bestelling is een beetje chaotisch…

Mijn bestelling is een beetje chaotisch begonnen, maar dank een super vriendelijke meneer aan de telefoon is alles in orde gekomen . De kussens zijn prachtig!

28 de abril de 2026

Resposta da Tuinkussenshop

Dank voor uw review! Fijn dat alles netjes is opgelost en dat de kussens helemaal naar wens zijn.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.