Outlet loket Opiniões 30

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Oven aangeschaft ging in begin moeizaam, bank blokkeerde de betaling. Bank gebeld betaling gedeblokkeerd. Na de bestelling kreeg een bevestiging dat de oven de volgende dag in de middag zal worden b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Laatst wat nieuwe producten gekocht. Topkwaliteit! De heren zijn heel behulpzaam en denken graag met je mee. Ze bieden een ruim assortiment met veel verschillende A-merken. Als ik later weer iets... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoge druk reiniger op zaterdagavond besteld. Op maandag al geleverd. Goed verpakt en alles in orde. Snelle levering. Nieuw produkt voor scherpe prijs.

Informações sobre a empresa

1. Loja outlet
  2. Loja de maquinaria e equipamento de construção
  3. Loja de materiais eléctricos

Outlet Loket lost overstockproblemen op door bedrijven te ontzorgen en overtollige voorraad snel en effectief te verkopen. Daarnaast kopen we zelf partijen in, waardoor we onafhankelijk opereren en altijd een breed aanbod hebben. Voor consumenten bieden we kwaliteitsproducten aan tegen scherpe, gereduceerde prijzen, wat zowel bedrijven als klanten voordelen oplevert.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

30 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat ze geleverd hebben is heel slecht

Wat ze geleverd hebben is heel slecht, direct een mail gedaan om het te laten weten, maar geen antwoord, daarna was het buiten de tijd, terug zeden kan alleen op mijn eigen kosten.
Nooit nog koop ik daar iets.

25 de março de 2026
logótipo da Outlet loket

Resposta da Outlet loket

Beste Joseph,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je het zo hebt ervaren.

We willen hierbij wel graag wat duidelijkheid geven over de situatie. Voor verzendingen naar België zijn wij genoodzaakt om met een extern transportbedrijf te werken. Hierdoor brengen retourzendingen voor ons extra kosten met zich mee. Dit staat ook vermeld in onze algemene voorwaarden, waar je bij het plaatsen van de bestelling akkoord mee bent gegaan.

Daarnaast heb je ons inderdaad na ontvangst een bericht gestuurd, maar de retouraanvraag viel buiten de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Ondanks dat hebben wij je alsnog de mogelijkheid geboden om het product te retourneren en je geld terug te krijgen, juist omdat we graag coulant willen zijn richting onze klanten.

Wat betreft de klacht over dat de deur van de vaatwasser open moet blijven: bij een inbouwvaatwasser is het normaal dat de deur automatisch dichtvalt wanneer deze nog niet (correct) is geïnstalleerd en afgesteld. Dit staat dus los van het door ons geleverde product en wijst op een installatie-/afstelkwestie, niet op een defect.

We vinden het jammer dat je dit anders hebt ervaren, want we hebben geprobeerd met je mee te denken binnen de mogelijkheden die we hebben.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief goed spul voor erg mooie prijzen!

Op zoek naar een papiersnijder (Bosch) op accu, stuitte ik op de site van Outlet-Loket. Uitgebreide site en dus ook mijn snijmachine gevonden. Nieuw, compleet met accu's en oplader en in L-Boxx voor een werkelijk fantastische prijs! Even via Whatsapp contact gezocht en vrijwel direct een antwoord gekregen. Volgende dag geleverd! Zeer aan te raden.

8 de outubro de 2025

Fijn bedrijf

Goede prijs!
Helaas was ons item defect, kon ik zonder problemen retourneren en netjes ons aankoop bedrag terug gekregen.

Prettige communicatie.

23 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.