Debruynco
Leia as opiniões dos outros
Ik heb mezelf gelukkig net kunnen behoeden voor een aankoop. Toen in mijn bankieren app een heel andere naam dan het bedrijf stond ben ik verder gaan zoeken en heb het toch niet besteld. Maar de site... Ver mais
As pessoas também visitaram
Malafide website
De site is inmiddels niet meer in de lucht en staat vermeld op de site van politie.nl als malafide internetbedrijf!
Niet eens 1 ster waard
Niet eens 1 ster waard . Ook ik ben erin getrapt een bbq gekocht 219 € armer diverse keren mails gestuurd maar ik laat het er niet bij zitten. Ik heb screenshots van adresgegevens en zal dit aangeven bij de politie en misschien een topic voor radar.
NIET BESTELLEN!!!!
Mijn ouders hebben hier 24 maart een containerbehuizing besteld, ze beloven binnen 24 uur te bezorgen waarop mijn vader een email heeft gestuurd, hij kreeg daarna een mailtje dat er iets mis was met het geautomatiseerd emailsysteem maar het zou allemaal goed komen. Nu lezen we al deze reacties, dus ook helaas zijn ze hier in getrapt. Zoveel mogelijk melding maken, dat deze mensen gepakt worden.
Oplchters
Bestelling geplaatst en nooit een bevestiging ontvangen. Vervolgens mailcontact gehad waarbij beloofd werd her geld terug te storten. Uiteindelijk het artikel niet ontvangen & ook geen geld terug gekregen.
Helaas zijn wij er ook ingetrapt
Helaas zijn wij er ook ingetrapt. We hebben betaald, een bevestiging ontvangen en daarna nooit meer iets gehoord. Geen reactie, geen levering. Pas goed op — dit lijkt op oplichting.
Ik heb mezelf gelukkig net kunnen…
Maar de site zag er blijkbaar zo betrouwbaar uit dat ik wel wilde gaan bestellen.
Pas op voor oplichters.
Helaas zijn wij er ook ingetrapt
Helaas zijn wij er ook ingetrapt. Een containerbehuizing gekocht. Netjes betaald maar niks ontvangen. Nu blijkt het bedrijf niet te bestaan en de webshop is verdwenen. Gelijk aangifte gedaan en kijken wat er gebeurt.
Containerombouw besteld en betaald…
Containerombouw besteld en betaald €59.00 maar niets geleverd en site niet meer online. Ik kijk meestal goed maar nu misleid. Oplichters dus.
Voor 150 euro de boot in.
Voor 150 euro de boot in.
Geen bestelling ontvangen !!
Ook ik ben er ingetrapt.
Ook ik ben er ingetrapt.
Geen produkt ontvangen en geld niet terug gestort.
Reageren wel,alsof ze met je meedenken.
Oplichters....
Beste mensen trap er niet in.
Ik heb mijn lesje weer geleerd.
Container ombouw
Hier niks kopen zijn oplichters container
Ombouw gekocht niks geleverd gekregen en je geld weg
Oplichters
Wat ben ik stom.
Had alles goed na gekeken of alles klopte. Ook vind Googlemaps.
Had een tuinset besteld €150 weg.
Zo hard voor gespaard met mij min uitkering. Kan wel janken. K bedrijf.
oplichters
Normaal let ik op, op opluchting....maar had ff niet goed opgelet. Container ombouw besteld. Na de betaling toch zat het mij niet lekker, reviews opgezocht... opgelicht dus voor €89. Heb mail gestuurd naar klantenservice.... reactie terug gehad, moest ordernummer etc sturen zou ik geld terug krijgen....maat ja, geen ordernummer gekregen etc. Nu site uit de lucht....karma komt vanzelf voor deze oplichters
Inderdaad oplichters!
Inderdaad oplichters!
De site is nu ook opgedoekt.
Oplichters
Grote oplichting dit bedrijf heb 12…
Grote oplichting dit bedrijf heb 12 mailtjes gestuurd krijg iedere keer sorry voor het ongemak,heb om een telefoonnummer gevraagd dan krijg te horen dat de klantenservice aleen via mail gaat. 2 weken geleden een jacuzie besteld nu 235 euro lichter en geen jacuzie mensen trap er niet in om hier wat te kopen het schijnt dat het bedrijf niet eens bestaat.
Bedrijf geen antwoord niet op mijn vragen
Bedrijf geeft geen antwoord op mijn vragen, blijkt nu geannuleerd te zijn, zonder uitleg. Mijn betaling zal ik nu moeten terugstorten worden,????
grote oplichters hoop dat ze van mijn…
grote oplichters hoop dat ze van mijn 149 euro naar de kloe gaan ik ga nu alleen maar fysiek kopen ook belachelijk dat het goedgekeurd word op facebook komt nog steeds voorbij die advertentie
Order geplaatst, nooit een order bevestiging /reactie
Order geplaatst geen antwoord, orderbevestiging, nee, reactie op mijn vragen, uitgeschakeld dus voor 149 euro de boot in! Op hun website trustpilot, valse sterren deze site moet uit de lucht! Ziet er zeer betrouwbaar uit, maar je word gewoon opgelicht!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.