Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Şirketlerinin İngiltere ve Amerika vergi süreçlerini yine hatasız ve mükemmel bir şekilde tamamlayan Övünç hocama teşekkürler ediyoruz. Güvenle çalışabilecek şirket ve yer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kendileriyle çalıştım ve büyük güven duydum her konuda ayrıca kendilerine buradanda teşekkür etmek benim için bir borç . Övünç bey sohpet edip aynı zamanda keyifle ,gönül rahatlığıyla çalışabileceğini... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Günümüz koşullarında bu tarz işlerde güvenilir kişileri bulmak çok zor olmakta ancak Övünç bey'den gözünüz kapalı destek alabilirsiniz. Hesap açma sürecimi en iyi şekilde yönetip sorunsuz şekilde hesa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de soluções de e-Commerce

Escrito pela empresa

Bugüne Kadar 100'lerce insana amazon'da online arbitrage ve wholesale noktasında sürdürülebilir e-ticaret yapabilmeleri için destek oldum. İngiltere'de şirket Kuruluşu ve suspendsiz amazon hesap açılışı yaptım ve hala daha yapmaya devam ediyorum.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Como esta empresa usa o Trustpilot

PROFOSYONEL VE HARİKA HİZMET

Amerika ve İngiltere Şirketlerimin muhasebe işlemleri ve Vergi Beyanları için kendisiyle çalışma fırsatı bulduğum Övünç Bey ve ekibi tüm süreçleri profesyonel bir şekilde yönetti. Harika işler çıkardılar. Bu süreçte zaman mefhumu gözetmeden sanki kendi işlemlerini yapıyormuşçasına çalışmalarına şahit oldum. Bu gibi firmaların hala olduğunu görmek sektör adına gayet umut verici. Tüm bu süre zarfında hem süreç hem de beyanlarla ilgili tarafıma ve sorduğum her soruya hiç yılmadan cevaplar vererek Amazon ticaretimde sağlıklı yol almamı sağlayan Acemantör Firması ve Övünç KANKURT’a sonsuz teşekkürler. Bundan sonraki işlemlerimi de sizin aracılığınızla yapmak için sabırsızlanıyorum. Tüm Amazon ticareti, muhasebesi ve vergilerle ilgili işlemlerinizde gözünüzü kırpmadan tercih edeceğiniz bir ekip. Teşekkürler Acemantör ve Övünç KANKURT

27 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Övünç Bey'e Yardımları ve çözümleri…

Övünç Bey'e Yardımları ve çözümleri için çok teşekkür ederim her derdime deva olan bir süper kahraman gözünüz kapalı her konuda kendisine güvenebilirsiniz. Sorunlara direkt çözüm odaklı bakması çok iyi performans veriyor. 🥰

2 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Acamentor şirketi son derece öz verili…

Acamentor şirketi son derece öz verili ve alanında çok iyi bir şirket. Her zaman ve her sorunumızda yanımızda e ticaret ile ilgili bütün alt yapıya sahip olması bizleri doğru gereksiz bilgilere yönlendirmesi açısından oldukça başarılı. Bu konuda Övünç Bey e teşekkürlerimizi sunar bizleri bu yolda aydınlatıp her zaman yanımızda durduğu için kendisine minnettarız.

1 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Övünç beyden Amerika LLC Şirket ile…

Övünç beyden Amerika LLC Şirket ile Amazon satıcı hesabı açma hizmeti satın aldık. Kendimiz açmaya çalıştık fakat problem oldu başaramadık sonra kendisine başvurduk Gayet başarılı bir şekilde sonuçlan dırdı. Teşekkür ederiz.

1 de março de 2024

Tam bir profesyonel

Tam bir profesyonel! Aradığınız her cevabı bulabileceğiniz bir Amazon eksperi. Çok spesifik sorular sormama rağmen deneyimlerinden aldığı derslerlerden ben de payımı aldım. Tekrar teşekkürler.

22 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Şirket kurulum aşamasında çok destek…

Şirket kurulum aşamasında çok destek oldu özellikle Övünç bey ve ekibi. Çözüm odaklı, İşini iyi bilen, sakin yapısı karşıya güven veriyor. Sorunlarımla hep ve zamanında ilgilendi Övünç hocam. İyi bir iletişimimiz oldu, umarım yüz yüze de görüşürüz. Başarılar...

6 de fevereiro de 2024

Kesintisiz güvenilir hizmet

Övünç Bey gerçekten işini hakkıyla yapan birisi. Her konuda her zaman destek olmaya çalışıyor. Kendisine ulaşamadığım veya sorunumu çözemediği hiçbir konu olmadı. Onunla bir iş yaparken kendinize de bir şeyler katıyorsunuz. Her işimi hızlı çözüp bana karşı nazik davranan Övünç Bey’e tekrar teşekkürler. İş hayatında başarılar dilerim.

17 de janeiro de 2024

Övünç Kankurt

Övünç Kankurt, samimiyetini her dokunuşunda hissettiren, insanlara değer veren ve onlarla kurduğu ilişkilerde içtenlikle hareket eden bir profesyoneldir. İnsanlarla birebir ilgilenen, onların ihtiyaç ve beklentilerini anlamaya yönelik gerçek bir çaba gösteren Övünç hocam,bu yaklaşımıyla alanında fark yaratmaktadır. Her bir birey ile kurduğu samimi bağ, Övünç Kankurt'un hizmet kalitesini sadece bir iş ilişkisinden öte, güven ve saygıya dayalı bir ortaklığa dönüştürmektedir. Övünç Kankurt, sıcakkanlı ve dostane tutumuyla insanlara rahat ve güvenli bir deneyim sunmakta, onların ihtiyaçlarına en uygun çözümleri samimiyetle sunmaktadır. Alanındaki sayısız profesyonel arasında, Övünç Kankurt'un bu samimi yaklaşımı, onu sadece bir hizmet sağlayıcı olmaktan çıkarıp, insanların hayatlarına değer katan bir dost haline getirmektedir.

27 de janeiro de 2024

Trustful and determined.

First of all, I would like to greet everyone who will read this comment. I have been in active dialogue with Mr.Kankurt for a long time. As I mentioned in the topic title, he is extremely honest and determined. Our communication is very efficient and transparent. I thank him very much and wish him continued success.

7 de junho de 2023

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais