Posten Norge AS Opiniões 314

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

1. Serviço de correio

Informação fornecida por diversas fontes externas

Posten Norge or The Norwegian Post is the name of the Norwegian postal service.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Dobbel toll på alle pakker fra Ebay

Dobbel toll på alle pakker fra Ebay. Dette er svindel fra posten sin side. Det nytter ikke å klage eller fortelle at det står voec nummer på pakken. Posten bryr seg ikke om kunder. Det er penger som teller. Kommunistisk regime.

25 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

For andre gang i løpet av fem…

For andre gang i løpet av fem forsendelser har pakken min blitt sendt til Rema 1000 Havstein i stedet for Rema 1000 Solsiden som jeg har som ønsket hentested. Dette da jeg går forbi der hver dag, slik at det tar meg 1 minutt å stikke innom å hente pakke. For å komme til Havstein må jeg reise med bussen og det tar meg 1t t/r i tillegg til at det koster meg 47kr. Hvorfor i h...... klarer dere ikke å levere til ønsket butikk. Jeg har aldri opplevd dette med Post Nord, så nå synes jeg det er på tide å skjerpe seg. Opplevde også en gang at en klokkereim jeg endelig hadde funnet til min seiko klokke, ble sendt i retur fire dager etter den ankom postkontoret. Da jeg kom tilbake etter reise to dager senere og skulle hente pakken fikk jeg beskjed om hva som hadde skjedd uten noen form for beklagelse. P.g.a. postens tappe er klokken enda uten reim, da jeg etter dette aldri har greid å finne reim til den. Selgeren dro ut tiden, da jeg ba de sende den på nytt. Den ble aldri sendt, så jeg tapte nesten 600kr. Dere reklamerer for at dere kjenner Norge som ingen andre, men en kan jo lure på hva dere styrer med til tider.

19 de março de 2026

Mistet pakken min

Sendte en pakke. Denne ble mistet under transport. Fikk ikke erstatning for tapt vare, eller pengene tilbake for sending. Lang svartid fra kundeservice, og de er helt urimelige i hvordan de forholder seg til kunder. Skikkelig synd å måtte tape penger på at transportselskapet har mistet varen jeg sendte. Skal aldri brukes igjen.

20 de fevereiro de 2026

Håpløs kundeservice med AI-robot

Jeg sendte en konvolutt med et bankkort fra Sandefjord til Oslo den 2. mars. For sendingen betalte jeg kr 182,- for sporing. Ifølge sporingen er konvolutten sist registrert ved terminal i Oslo den 4. mars. Siden da har det ikke vært noen oppdatering.

Den 9. mars forsøkte jeg å kontakte kundeservice. Jeg ringte fra kl. 08:00 til 08:35 før jeg i det hele tatt klarte å komme frem til en kø for å snakke med et menneske. I hele denne perioden ble jeg sendt rundt i en endeløs runde med deres automatiserte AI-robot, som insisterte på å informere meg om helt irrelevante pakker og sporingsopplysninger som ikke hadde noe med saken å gjøre.

Det er vanskelig å beskrive hvor frustrerende dette systemet er. Før en kunde i det hele tatt får mulighet til å snakke med et menneske, må man gjennom en lang og meningsløs prosess med en robot som i praksis fungerer som en mur mellom kunden og kundeservice.

Resultatet er at kunder blir rasende før de i det hele tatt får snakket med deres ansatte – ansatte som dermed må håndtere frustrerte mennesker som allerede har blitt presset til bristepunktet av systemet deres.

Jeg kan ikke forstå hvorfor dere har valgt en løsning som gjør både kundene og deres egne ansatte en bjørnetjeneste. Det fremstår som et system designet for å spare penger, uten hensyn til hva det faktisk gjør med opplevelsen til mennesker på begge sider av telefonen.

Dette er ikke bare dårlig kundeservice. Det er et system som aktivt provoserer frem frustrasjon og sinne hos folk som allerede har et problem de trenger hjelp med.

9 de março de 2026

Svindyre elendige tjenester

Svindyre elendige tjenester. Betalte 149,-NOK for å sende et enkelt brev til Sverige men får det i retur på grunn av manglende tollinformasjon. Hvorfor får jeg ikke beskjed om hvilken info de trenger når jeg bestiller porto hos posten.no?? Er det gjetteleken med 149,- kr per forsøk?? Nå må jeg betale porto på nytt. Elendige amatører. Håper de går konkurs!!

6 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Fra en ordentlig Postverket til en elendig Posten Norge…

Fra dagen Postverket ble Posten Norge AS, alt gikk til dass. Post kontorene var stengte og mat butikkene ble post funksjonærer. Flere ganger sendte jeg pakker til utlandet, som enten gikk til avveie, eller ble returnert pga teknisk feil! Altså matbutikk ansattes feil!
Det siste var toppen av elendig service. Jeg fikk en pakke tilsendt til en butikk 18 km unna, mens butikken min (postkontoret mitt) ligger 200 meter unna. Avsenderen hadde begått en feil og i stedet for 5302, hadde ført 5032. Posten Norge AS, ikke kunne se at gateadressen hører ikke til det området. Jeg skrev en epost og forklarte alt, og nevnte at det var for vanskelig for meg. Som vanlig ingen mennesker jobber i Posten lenger. jeg fikk enslags automatisk svar som sa at jeg kunne endre leveringsadressen i appen. Jeg forsøkte men fant ikke den funksjonen. Jeg svarte på eposten og fortalte at jeg ikke kunne finne den funksjonen. Dette var på en fredag, Mandag fikk jeg en melding at pakken er sendt tilbake til avsenderen i Kina.
Mao, de kunne ikke rette feilen, hvorfor? Fordi ingen mennesker leste e-posten. Senere kontaktet jeg Posten og spurte hvordan kunne jeg klage. Men en uhøflig kvinne sa alt de hadde gjort var riktige og asvluttet chatten uten å si det til meg. Jeg skrev svar men ikke kunne sende fordi postdama hadde avsluttet chatten.

24 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Rett og slett ræva oppførsel

Rett og slett ræva oppførsel. Jeg skulle fått varene på døra. Men som så oftest skjer gidder dem ikke å gjøre som avtalt. Men heler leverer varene til nærmeste post i butikk. Å det hele følger med en masse bortforklaringer. Dette var det jeg fikk på melding av posten. Hei,

Vedrørende: *************
Postbudet har dessverre ringt på feil dør og fikk derfor ikke levert pakken din hjem. Budet forsøkte å ringe nummeret som står registrert på pakken, men nummeret som står der er feil. Så budet fikk ikke oppklart dette over telefonen heller, derfor ble pakken levert til post i butikk.

Med vennlig hilsen Kundeservice Selv dem sa dem skulle ringe tilbake. Når dem hadde fått en klarhet i årsak.
Jeg har sjekket på Philips sine nettsider om jeg står med feil telefonnummer nr noe jeg ikke gjør.
Så posten skjerp dere. Å gjør den jobben vi betaler dere for.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Når du bestiller fra en nettbutikk med…

Når du bestiller fra en nettbutikk med levering til post i butikk, så får du melding i posten appen at pakken blir levert til pakkeboks. Nettbutikken fraskriver seg ansvar og ber deg kontakte posten. Det ble mange ganger frem og tilbake på tlf., Ingen selvfølge at alle kan hente i en pakkeboks og når du ikke har en smart telefon. Nå gjenstår det bare å se om pakken blir levert til post i butikk. Syns det er så mye rot med posten. Vurderer å la være å bestille på nett heretter, siden jeg ikke selv kan bestemme hvor jeg kan hente pakken.

23 de fevereiro de 2026

Bruker Post i butikk på Reme

Bruker Post i butikk på Reme , Kløfta. Her opplevde jeg å betale alt for mye for en sending. Vedkommende som tok den i mot var dårlig både i norsk skriftlig og muntlig. Selv om jeg sa at den summen hun kom fram til var feil, insisterte hun. Jeg hadde allerede sjekka på nett, så jeg visste det var feil. Men dette var tidlig en lørdag morgen og ikke så mange på jobb så måtte forholde meg til vedkommende. Problemet kom da jeg skulle henvende meg til Posten. Her er det jo helt umulig å finne fram, kundeservice stengt, kun et chatte robot og ingen mail adresse. Posten har virkelig tapt seg.
Etter to uker har fortsatt ikke Posten svart på min henvendelse. Hører nok ikke noe heller.

21 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte et order fra… skolageret.no

Jeg bestilte et order fra skolageret.no, pakke var sendt normal i pakke til Thorvald Meyers gate 23B. På post app får jeg beskjed om hente pakken fikk ikke hente kode har kontaktet kundeservice flere ganger men sier de er på saken nå har pakken blitt sendt i retur. Jeg fikk ingenting dårlig service... anbefales ikke. Posten as er et surr og useriøs. Skuffende rett og slett.

19 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Pakker levert på feil hentested

Pakker levert på feil hentested, IGJEN!!!

Lurer å hvorfor vi har postnummer i landet og hvorfor disse er unike, når ikke engang posten klarer å forholde seg til dem.

Og når du kontakter kunderservice så er det først nærmere en 1/2-times ventetid for å få snakke med et menneske (helt sikkert gjort med hensikt) og når du får snakke med noen så er det ingenting de kan hjelpe med, bortsett fra å bestille omlevering, som da tar dagevis og mest sannsynlig ender da pakkene på et helt annet sted enn de skulle da også.

Og får å toppe det hele, så avslutter vedkommende på kundeservice samtalen med følgende melding:
"Ønsker deg en fin dag videre 🌸"

Vel dagen var fin den, helt til man måtte ha noe med Posten å gjøre.

6 de fevereiro de 2026

Uten varsel

Hverken avsender eller adressat ble varslet at pakken var levert på et utleveringssted i nærheten av adressat. Jeg har angitt både mail og telefon til avsender og adressat. Hvorfor ble ingen av oss varselt? Jeg ønsker et svar: Forventer posten at vi sporer jevn pakken for å vite hva som skjer? Og hvorfor finnes det - i det minste - ingen info om at vi kunder er ansvarlig for å finne ut hva som skjer med pakken?
Som kunde ønsker jeg meg en kommunikativ samarbeid men ikke et ensidig digitalt forhold der jeg må fungere som en digital verktøy. Forresten, det finnes ingen menneskelig kundeservice å henvende seg til - bare digitale chatbot. Hyggelig det!

5 de fevereiro de 2026

Jeg må spørre

Jeg må spørre. Er vi kommet ditt hen i norge der bedrifter bare kan slippe unna med alt å bare gi totalt f det er altså en slephentet blant de største aktørene jeg ikke har sett maken til? Det oppleves som om de tenker " Næh vi har monopol her så alt dere klager på gir vi f i" .. Dere bare gjør det samme møkka gang på gang PÅ GANG totalt uten bedring å bare trekker på skuldra for hver klage. I tilleg dere er nesten umulige å komunisere med. Det er årevis siden en hjemme levering gikk som den skulle ÅREVIS..Å dere bare finner på ting virker det som. Ikke bare er dere ræva jeg opplever det som dere rett Å slett bare ljuger meg opp i tryne gang på gang. Hvor mange ganger har jeg ikke fådt melding om at jeg ikke var hjemme i min egen sofa??Er vi der i norge nå at bedrifter ikke lengre trenger å prøve? Isåfal om dette stemmer så kan jeg bare si lykke til videre. Dere ler kansje høyt der dere sitter nå men lengre ned i veien venter forhåpentligvis noen som har baller til å pælme dere ut av den høye stolen deres. Ja go oss en nytt posten som kan gjøre en ordentlig jobb. WAM🩷FU

4 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Det foreligger en risiko for at verdifulle forsendelser som sendes til utlandet fra Norge, kan bli borte

Flere av forsendelsene jeg sendte til utlandet har blitt borte. Frem til 2023 ble erstatning utbetalt av postmyndighetene dersom slike hendelser inntraff. Fra midten av 2024 ble imidlertid vilkårene fullstendig endret. En verdifull pakke med sporingsnummer CJ916204505 forsvant etter at den forlot Norge, under transitt hos det nederlandske postvesenet. Posten har hevdet at de kun er villige til å utbetale NOK 2 000 i erstatning, til tross for at varens verdi oversteg NOK 15 000. Den ikke-økonomiske (ideelle) skaden overstiger dessuten den materielle skaden. Jeg har fulgt opp saken i om lag to år, og det eneste svaret jeg hittil har mottatt fra Posten, er at pakken er blitt borte hos det nederlandske postvesenet

Jeg anbefaler på det sterkeste at verdifulle varer som sendes til utlandet, forsikres. Posten Norge har nylig gjort dette alternativet tilgjengelig. Uten slik forsikring risikerer man å bli møtt med fullstendig mangel på ansvar fra Posten Norges side

Ettersom jeg ikke har hatt noen problemer med innenlandske post- og forsendelsestjenester, og disse har blitt sendt og mottatt uten problemer i 100 % av tilfellene, gir jeg dem tre stjerner.

Min oppfatning er at personer tilknyttet det nederlandske postvesenet har påført Posten Norges omdømme skade

27 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dobbeltfakturering av toll til tross…

Dobbeltfakturering av toll til tross for betaling. Begge kravene er stilt av Posten, dvs. ikke av noen nettbutikk denne gangen.

Postens kundeservice er under all kritikk. En såkalt AI-robot som har svært vanskelig for å forstå hva du spør om.

Etter lang tid begynte jeg å bli desperat og ba om Personlig Service og la til MAYDAY MAYDAY MAYDAY. Til min overraskelse ga roboten opp og koblet seg til en personlig stemme. Man må imidlertid være forberedt på å vente i 30 minutter selv om man er nummer tre i køen.

Til slutt ble saken løst av en hyggelig kundeservicemedarbeider. Han sa også at han mottok tonnevis av klager på Postens AI-robot per dag.

Det hadde vært bra om Posten deltok i informasjonen på TrustPilot. Da hadde det vært håp om at Posten ville gå tilbake til den utmerkede transportøren den en gang var.

27 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Posten Norge står for fall..

AIbot og kundeservice hører ikke sammen. Jeg skjønner at man tar i bruk AI til oppgaver, men det må gå an å kunne gjøre et tastevalg for å komme forbi den. Tenk på våre gamle som ikke er helt kjent med denne teknologien og i det minste ikke er oppegående digitalt. Etter min forrige anmeldelse, så tenkte jeg å følge opp saken hos posten. Ble brutt etter å ha stått i kø på 20 minutter, og måtte ringe på nytt fordi hun jeg snakket med ikke gadd å ringe opp meg igjen, men da er det enda lengre ventetid. At det går an å være så fraværende på kundefokus. Håper posten brenner i...

26 de janeiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais