Uitstekende kwaliteit, met de hand gemaakt! Leder voelt zacht aan met ruime keuze in kleuren. De classic dark brown die ik heb gekozen stralen een gevoel van klasse uit. Artikel wordt geleverd in m... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Papouchie geeft veel uitleg over wàt je koopt: de grondstoffen, vb.voor het maken van de pantoffels. En duidelijke uitleg over het eventuele terugsturen van een artikel; En ook kregen we direct een vr... Ver mais
Ik wist niet wat ik mocht verwachten ik zag een een advertentie op Instagram voorbij komen en de lederen schoenen spraken mij aan. Boven verwachting snelle levering, mooie kwaliteit en een persoonlijk... Ver mais
L'article est bien confectionné et de bonne qualité mais je le trouve un peu cher. J'ai apprécié la rapidité de livraison et le petit mot personnalisé. Merci !
Informações sobre a empresa
Heerlijke lederen sloffen, stoffen tassen en meer? Sloffen die voelen als een tweede huid, licht aan de voeten en met een ontzettend goed draagcomfort? Of misschien wel een prachtige ambachtelijke tas op maat en met liefde vervaardigd? Papuchie!
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Het artikel voldoet 100 procent aan de…
Het artikel voldoet 100 procent aan de beschrijving van op de website. Het zijn mooi afgewerkte lederen en comfortabele slofjes die aanvoelen als een tweede huid. Ik ben fan van dit artikel en raad het iedereen aan.
Als kado gekocht
Ik heb het als kado voor mijn zusje gekocht. Bestelling geplaatst en na 2 dagen had ik het al ontvangen. Geweldig!
Perfect qua pasvorm en persoonlijke…
Perfect qua pasvorm en persoonlijke boodschap in het pakketje. Levering gebeurde ook zeer snel.
Mooi verpakt en een leuke bericht
Bedankt voor het mooie product en het persoonlijk bericht!
Als cadeau voor mijn man gekocht
Als cadeau voor mijn man gekocht. Zitten mooi uit en van goede kwaliteit. Ik werd goed geholpen tijdens de aankoop proces.
Mooi en comfortabel
Heel snel de sloffen ontvangen. Mooi product uit soepel leder en ze zitten super comfortabel. Je merkt niet dat je iets aan je voeten hebt.
Bedankt ook voor het gepersonaliseerde briefje dat erbij zit. Dat maakt het nog leuker om de sloffen te krijgen.
Sehr bequem und qualitativ 👍🏼 Versand…
Sehr bequem und qualitativ 👍🏼 Versand und bezahlen hat reibungslos geklappt. Gerne wieder.
Super leuk en mooi product
Super leuk en mooi product. Snelle levering met een persoonlijke brief van de maker 🤎
Dankjewel!
Papuchie is klasse
Artikel wordt geleverd in mooi en designvolle zakje van duurzaam materiaal met persoonlijke boodschap van de verkoper.
Mooie website, alles is duidelijk omschreven en technisch up-to-date.
Verkoper heeft een duidelijke visie.
professioneel
Ik ben zeer tevreden met het product. Ik doe ze elke dag aan. De verkoper is zeer vriendelijke en behulpzaam. Is zeker aan te raden!
Super vriendelijke en snelle service
Super vriendelijke en snelle service.
Heerlijke pantoffeltjes. Zitten echt heel comfortabel. Ideaal ook om mee te nemen op verplaatsing.
Heel duurzaam, lokaal en artisanaal. Top product, top webshop!