Leia as opiniões dos outros
Hurtig levering, flotte paraplyer. Jeg fik ikke en bekræftelse, den modtog jeg efter jeg modtog pakken. Desuden lugtede paraplyerne jordslået. Jeg tror de har taget lugt fra hvor I opbevarer dem. H... Ver mais
Har købte to paraplyer til vores bryllup hos paraplyshop og blev positivt overrasket over den gode service. De havde udsolgt af de ønskede paraplyer, så jeg ringede til dem og med det samme bestilte d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi har en ægte passion for kvalitetsparaplyer i alle former, størrelser og farver. Paraplyshop.dk er en af Skandinaviens største forhandler af paraplyer til private og virksomheder. Paraplyen er en af de reklameartikler der bliver brugt i længst tid af modtageren – helt op til 14 måneder. Paraplyen en reklameartikel med ekstrem høj eksponering grundet paraplyens genanvendelig igen og igen.
Informações de contacto
Storegade 47, 7330, Brande, Dinamarca
- info@paraplyshop.dk
- paraplyshop.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg fik paraplyen hurtig og den var…
Jeg fik paraplyen hurtig og den var godt emballeret
hurtigt levering
hurtigt levering, og Paraplyen ser rigtig fin ud. Grunden til det kun er 4 stjerner, er at paraplyen ikke har været i brug endnu, så holdbarheden er ikke testet.
Gode produkter og god og hurtig…
Gode produkter og god og hurtig levering - 5 stjerner herfra.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, super fine varer og god info via mail vedr. forsendelsen.
Hurtigt og problemfrit køb
Hurtigt og problemfrit køb - varen kom også hurtigt - derfor 5 🌟
God Kvalitet
Har købt flere paraplyer igennem tiderne hos paraplyshop.dk altid hurtig levering. Den sidste jeg købte var en lidt billig model og den var defekt, den blev ved med at klappe sammen når den blev foldet ud. Jeg ringede til shoppen og de sendte mig en ny med det samme, super god service. De andre paraplyer jeg har købt har været lidt dyrere og dermed også en meget bedre kvalitet, kan klart anbefale at bruge lidt ekstra og få en lækker kvalitets paraply der holder.
Rette vare og til tiden
Rette vare og til tiden. Tilmed pakket forsvarligt ind. Hvad mere kan man ønske?
Hurtig levering,og tilbage beløb kom…
Hurtig levering,og tilbage beløb kom også rimeligt hurtigt.
Simpelthen kvalitet!
At jeg langt om længe fik fat i manden…
At jeg langt om længe fik fat i manden bag. Så fik jeg den ønskede paraply dagen efter!
Jeg er Ikke tilfreds med købet
Jeg er Ikke tilfreds med købet. Den paraply jeg købte tåler ikke vind.

Resposta da Paraplyshop.dk
Good sturdy umbrella
Quick service. Decent umbrellas. We ordered the storm and a classic eco version. The storm umbrella feels a bit heavy but good quality. Classic is pretty good, worth the price

Resposta da Paraplyshop.dk
Bedste paraplyer til prisen jeg…
Bedste paraplyer til prisen jeg nogensinde har købt og vildt hurtig levering - kan varmt anbefales, særligt for dem der bor i Skandinavien og ikke kan undvære en paraply i fx den danske “sommer”. Lad os nyde regnen med stil ;)
Varen ankom til tiden uden skader
Jeg modtog mine paraplyer og de så ud…
Jeg modtog mine paraplyer og de så ud som jeg havde regnet med. (Og ja det er vel det mindste man kan forvente, med de bad om en anmeldelse, så hvad skal jeg ellers sige)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.