Snelle levering goeie geur echt fantastisch!
Lekkere geur snelle levering
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Lekkere geur snelle levering
Ik bestel hier nu voor de tweede keer mijn parfum en ben opnieuw supertevreden. Snelle levering, betaalbare prijzen en vooral heel fijn persoonlijk contact. Als extra verrassing kreeg ik ook nog gratis extraatjes bij mijn bestelling, wat ik enorm waardeerde. Had totaal niet gehoeven overigens. Zeker een aanrader!
Super fijne ervaring met Parfiniq! Mijn pakketje was helaas beschadigd door DHL, maar na contact met de klantenservice werd het probleem direct súper snel en netjes opgelost. Ik ontving zelfs extra parfums als tegemoetkoming. Daarnaast was de verzending ook nog eens erg snel. Topservice, hier bestel ik zeker weer!
Parfiniq snelle levering, lekkere geuren betrouwbare website. Hier gaan we zeker nog bestellen voor de feestdagen! DIkke 10
Top ervaring! Ruime keuze, snelle verzending en alles netjes geleverd. Hier bestel ik zeker opnieuw.
Twee keer besteld: duidelijke website, snelle levering en zeer betrouwbaar.
Fijne overzichtelijke webshop. Bestelling kwam snel binnen.
Leuk assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding en fijn dat je extra testers mee krijgt (gratis) bij je bestelling. Besteld en volgende dag was het in huis. Volgende keer bestel ik hier weer!