Kommunen hjælper ikke sine borger. Kommunen nedlægger parkering, mod borgernes ønske. Ikke fordi pladsen skal optimeres, men udelukkende for at fjerne biler, som ellers er en grundlæggende præmis f... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
F****** pengemaskine. Provisionslønnede p-vagter som kommer frem fra deres skjul og fedter din forrude til med deres klamme fingre og øjeblikket efter er de krøbet tilbage i det hul de kom fra. Kommun... Ver mais
Kære Turist Hold jer langt væk fra København , og besøg istedet Danmarks andre dejlige byer. Københavns kommune og diverse grådige parkeringsbødefirmaer har en rigtig god forretning i at udstede... Ver mais
Ren penge maskine... giver ugyldig bøder ud som de selv erkender er ugyldig. Snakkede med en ubehøvlet medarbejder i telefon, og han gav mig ret i at bøden er ugyldig, da det er privat område. Men... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Copenhagen Municipality, also known in English as the Municipality of Copenhagen, located in the Capital Region of Denmark, is the largest of the four municipalities that constitute the City of Copenhagen, the other three being Dragør, Frederiksberg, a...
Informações de contacto
Copenhagen, Dinamarca
- parkering.kk.dk
Sem histórico de convites para avaliação
Gæstelicens systemet fejler konstant
Der er virkelig mange fejler med gæstelicenser. Man kan ikke bestille selvom en gæstelicens er udløbet og systemet virker ikke som den skal. Det er så frustrerende at brug når den fejler konstant.
Er P-vagter dummere end alle andre
Er det normalt man får en bøde får at have betalt 125 kr for parkering fra kl 13.40 til 21.20 og får en bøde kl 17.32 i blå zone i København V. Ringede ind til dem på telefon nummer der står på betalings automaten og de kunne godt se jeg havde betalt og sende mig en kvittering på at jeg havde betalt for parkeringen.
De P-vagter er jo helt blæst i deres hoveder. Jeg betaler ikke den bøden.
De snyder så det ikke er til at tro
Fik en bøde for at parkere i hvad der åbenbart er en betalt zone. Der var ingen skiltning i området der tyder på det så jeg skrev en klage, da loven netop siger at skiltningen er nødvendig hvis der er tale om en betalingszone. De skrev tilbage at bøden stadig er retsmæssigt udstødt da der angiveligt skulle være skilte i Københavns området der siger hvilken zone man er i.
Hvordan kan det være at i bare bøjer reglerne på den måde? Hvordan i alverden forventer i at en billist skal kunne orientere sig omkring hvilken zone han er i, når han ikke engang er i nærheden af hvor han skal parkere og for slet ikke at nævne alle de andre ting man samtidig skal orientere sig om? Det er simpelthen svinsk, hvordan de bare tager penge til sig uden noget grundlag.
Jeg er så træt af hjemmeplejen i…
Jeg er så træt af hjemmeplejen i Rødovre Kommune's konstante ulovlige parkering, fordi de ikke gider at gå to skridt mere end højst nødvendigt. Konstant parkerer de langs kantsstenen, hvor der er standsning og parkering forbudt. Når man påtaler det for dem, så føler de, at de er vigtigere end et udrykningskøretøj - så de kan ikke se det forkerte i det. Min mening er, at når man kan finde på at parkere og/eller standse ulovligt, så burde folk ikke have kørekort, fordi de er til fare for andre. Heldigvis har jeg noteret både tidspunkt og nummerpladen.
ELENDIG SKILTNING
De giver mig en bøde et sted hvor jeg har holdt ca. 100 gange uden at få bøde.
Der er ingen skiltning på den vej hvor jeg holder, om at der er tidsbegrænset parkering. På modsatte side af vejen er der dog en tidsbegrænset parkering på nogle enkelte pladser, hvilket de mener også gælder hele vejen. Så den ENE skilt som står langt nede af den ene side ad vejen, skal simpelthen vise dem nede for anden af den anden side af vejen at der er en tidsbegrænsning?? Hold kæft det er dårlig skiltning. Intet andet end tyveri af borgernes penge.
Man skal virkelig være et meget specielt koldt og kynisk menneske for at arbejde i dette firma.
Få sat et skilt op i starten af Milanovej på Amager, så folk har en chance for at forstå hvor man må parkere.
Stigning på 30% på beboerlicens i en…
Stigning på 30% på beboerlicens i en tid hvor alle er økonimisk skrøbelige. Rædselsfuld kommune. Bor her af nød.
P-afgift til trods for P-app var aktiveret
Til trods for at jeg startede min easy park app hvor jeg betalte for parkeringen fik jeg en p-afgift fordi mit p-ur ikke var indstillet korrekt - jeg klagede naturligvis men fik afslag på min klage og fik samtidig trukket beløb for parkering via easy park app
Ren pengemaskine
Ren pengemaskine, ingen mulighed for overhovedet at kunne klage og når du gør får du aldrig medhold. Nu måler de så afstanden og det er deres afstandsmålinger som gælder og hvis den siger 160 og din siger 182 så er det deres der gælder.
Den mest uduelige kommune i DK.
Den mest uduelige kommune i DK.
Deres betalingssystem var nede og vi skulle bruge deres service med det samme! Men desværre kan deres kundeservice ikke hjælpe da det hele er afhængigt at systemet...
Simpelthen den mest inkompetente kommune i Danmark, tænk at de har ansvaret for alle de funktioner som de har!
Hvis jeg kunne give minus stjerner havde jeg gjort det.
Bor i NV, vi var parkeret på glentevej og der er INGEN skilte omkring parkerings zoner.. lige pludselig for vi en bøde på 510kr… Hvordan kan de tillægge en bøde når der ingen skilte er på den vej? er vi ikke enige i at hvis der ingen skilte er på vejen så kan de ikke tillægge bøder?
Og hvorfor i alverden skal vi som danske borger overhovedet betale for parkering??? Der gir jo ingen mening overhovedet???! Vi betaler så meget l skat og bil afgift, faktisk det land vi betaler Aller mest også kan de ikke engang give lidt gratis parkering til borgere med danske nummerplader!? Det er ren svineri og svindleri hvis i spørger mig! Når man i forvejen betaler så meget for parkering i byen.. hvorfor skal man os betale udenfor byen ?? Så de kan få flere penge i statskassen? Virkelig grimt hvordan de behandler civile borger som betaler deres SKAT på! Meget skuffende og virkelig stressende.. I burde selv kunne se det. Det er jo ren tyveri det i gør og i ved det.
Jeres 'touch' P-automater omkring…
Jeres 'touch' P-automater omkring Scotlands Plads er simpelt hen ubrugelige. Det skal ikke tage 10 minutter at indtaste sin bils nummer plade!
Excellent og hurtig service
Excellent og hurtig service - tak for hjælpen!
Bondefangeri
Jeg har en beboerlicens gældende i blå zone og var så heldig at finde en plads i en optegnet bås på Rantzausgade. Derfor undrede det mig meget, da jeg næste formiddag fandt en bøde i forruden. Der var ingen skiltning der angav restriktioner og jeg holdt pænt inden for stregerne i den afmærkede bås! Jeg ringede derfor til kommunen, der fortalte at jeg holdt i en prikgade (beboerlisensen er ugyldig mellem kl.10 og 17). Jeg har aldrig hørt om prikgader, der er ikke nogen skiltning, jeg er aldrig blevet gjort opmærksom på at de eksisterer, kender ingen der har hørt om dem og kunne ikke google mig til et svar!!!! Med andre ord er det en dyb hemmelighed for alle andre end dem der laver reglerne og P-vagterne… man har ikke en chance for at vide det før man får en bøde!!!! Jeg kalder det bondefangeri af værste grådige skuffe!!!!!!
TOTAL DÅRLIGT
TOTAL DÅRLIGT
HAR SEN 12 GANG BESKED VIA GIV ET PRAG OG SKET INGEN TING
GIV ET PRAG ER KUN SPILLE TID
Pengemaskine 🤑
Pengemaskine stjæler fra de fattige og giver til de rige. Burde nedlægges 🤮🤑
Pengemaskine / Quizshow
Hvordan i alverden skal man som borger vide at der på Øster Farimagsgade 30 skal være 5 meter på hver side af det sted hvor der er lavet lidt asfalt til cyklerne der krydser vejen? Der er ingen andre steder i København hvor jeg har oplevet den regel og det står heller ikke nogen steder. Det er det rene tyveri og når man holder der en time på en helligdag og får en bøde er det vidst ret tydeligt det er en pengemaskine. Mal dog en gul kant på kantstenen der hvor man ikke må holde, hvor svært kan det være? Ville selvfølgelig klage, men får den her besked når jeg har trykket "Klag" på hjemmesiden "Det var ikke muligt at hente data på denne afgift". Kommer desværre ikke til at spise på de caféer på gaden mere, det bliver for dyrt med de fælder kommunen har lagt ud.
Parkering i kbh
Kommer ud 15.32, hvor min parkering udløber 15.30, kører bilen engang om blokken og stiller p-skive igen. Senere ser jeg at der alligevel var kommet bøde. Det viser sig så at han har taget billede af bilen gået væk også kommet tilbage 10 min efter og sat en bøde alligevel... hvad sker der? Hvordan er det ikke krav at de skal tage billeder af bilen efter man har sat bøden?
Man kan desværre ikke give -5…
Man kan desværre ikke give -5 stjerner... Min kæreste har forretning på Olufsvej på Østerbro. Hun har parkeret der i mange år uden ændring i p-reglerne. Der er en times gratis parkering, hvorefter man så skal betale. Flere gange har hun måttet løbe ud for at gøre de angiveligt 'uvidende' p-vagter opmærksom på den gratis time. Denne gang nåede hun det ikke, før p-vagten havde udskrevet afgiften. Efter hun IGEN forklarede reglerne, sagde p-vagten, at han ikke kan føre afgiften tilbage. Hun skal modtage bøden og derefter gå på deres hjemmeside i klage. Rasende og modvilligt måtte hun jo gøre det....det er bare ikke muligt, da denne funktion tilfældigvis ikke fungerede, da vi forsøgte. Vi står nu med en afgift, vi ikke bør betale og kan ej heller klage over den!!! Vi tænker, at de nok gør det så besværligt, at de fleste nok vil give op og betale eller lade være med at betale...så tjener de også på et rykkergebyr - for de får jo altid det sidste ord alligevel.
Vi har ikke ord for denne forretningsmetode - I gør det, fordi I kan! Det efterlader et vist indtryk. FØJ
Usmagelighed
Man skal godt nok lede længe efter noget så usmageligt som dette lede og modbydelige selskab. Jeg har i +10 år handlet ved Østerbro Centeret - kun med tids parkering. Nu har man så valgt og indfører betalings parklering og fint med det, men det er helt utilgiveligt at man helt bevidst undlader og sætte tydelige skilte op, og gøre bilisterne opmærksomme på dette. Efter jeg havde modtaget bøden og kigge grundigt efter kunne jeg med lidt god vilje se et hvidt skilt på en glasplade vel og mærket på en skydedør der var i konstant bevægelse. Halvdelen af tiden var skiltet således delvis dækket af en stolpe. Helt ærligt hvor langt kan man synke i jagten på at knalde almindelige folk på indkøb. I er usmagelige i jeres måde og drive firma på og i skulle skamme jer - føj!
Parkering København - PAS PÅ
Parkering København er lige som alle andre parkeringsselskaber uden menneskelig forståelse og kigger ikke på situationen. De holder sig til loven og er ligeglade med menneskelige fejl. Så helt utroligt at københavn kommune vil tolerere sådan et firma og praksis.
Jeg havde en lånebil, da min egen bil er på værksted, og kommer så til af vane at parkere med min egen bils nummerplade. Betaler fuldt ud for parkering i god tro. Men nej nej, de når frem til, at jeg ikke har betalt for min parkering. Får nu lov til at betale både for parkering og bøde oveni. Helt uacceptabelt, at vi lever i sådan et samfund. Jeg har meget stor respekt for vores retssystem, men parkeringsfirmaer er grådige selskaber, der udnytter loven helt ud til grænsen - og også over grænsen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.