Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kommunen hjælper ikke sine borger. Kommunen nedlægger parkering, mod borgernes ønske. Ikke fordi pladsen skal optimeres, men udelukkende for at fjerne biler, som ellers er en grundlæggende præmis f... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kære Turist Hold jer langt væk fra København , og besøg istedet Danmarks andre dejlige byer. Københavns kommune og diverse grådige parkeringsbødefirmaer har en rigtig god forretning i at udstede... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ren penge maskine... giver ugyldig bøder ud som de selv erkender er ugyldig. Snakkede med en ubehøvlet medarbejder i telefon, og han gav mig ret i at bøden er ugyldig, da det er privat område. Men... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de estacionamento personalizado

Informação fornecida por diversas fontes externas

Copenhagen Municipality, also known in English as the Municipality of Copenhagen, located in the Capital Region of Denmark, is the largest of the four municipalities that constitute the City of Copenhagen, the other three being Dragør, Frederiksberg, a...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,4

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kære Turist

Kære Turist
Københavns kommune og diverse grådige parkeringsbødefirmaer har en rigtig god forretning i at udstede "dummebøder" til billister der ikke er bekendt med de lokale forhold.
Det er ren "Wild West" i hovedstaden.
En område der for alvor trænger til granskning og"oprydning"
Håber politikerne tager fat !!

25 de junho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Få en kæreste og parker.

Som single bliver man klemt ud af København. Jeg har firmabil med hjem pga. Vagtordning, men kan ikke få en licens, da jeg bor alene, og har en privat bil i forvejen. Svaret er hele tiden bare nej, uden nogen konstruktiv holdning til hvordan man som beboer, så skal forholde sig. At der boede en mere på adressen ville løse der hele med et trylleslag, på trods af den anden beboer intet har med bilen at gøre. Fedt at København prøver at få singler til at date. Lorteløsninger, med undskyldninger om" det er desværre en politisk beslutning, så ikke vores bord". Uden nogen henvisning til hvor man kan gå videre med problemet. Definitionen af skrankepaver.......

12 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne rose KK/parkering for…

Jeg vil gerne rose KK/parkering for deres administration af beboer-licenser. Jeg har igennem længere tid lejet biler igennem DRIBE med jævnlige skift. KK's system og deres administration er hurtig og effektiv - og tilmed en af de få ydelser, man får uden de sædvanlige gebyrer! GODT GÅET!

30 de março de 2020

F****** pengemaskine

F****** pengemaskine. Provisionslønnede p-vagter som kommer frem fra deres skjul og fedter din forrude til med deres klamme fingre og øjeblikket efter er de krøbet tilbage i det hul de kom fra. Kommunen opfører tusindvis af nye boliger men "glemmer" p-pladser til selvsamme boliger. Så kan man jo sende sine p-vagter ud i disse områder efterfølgende.. Smart måde at stjæle penge fra sine borgere. UDSPEKULERET, KLAMT OG UETISK. FØJ FOR POKKER I SKULLE SKAMME JER.

28 de fevereiro de 2020

Dårlig skiltning

Dårlig skiltning
Jeg fik en parkeringsafgift for at holde et sted, hvor vi altid plejer at holde. Det nærmeste skilt om parkeringsforbud på denne specifikke dag, vendte væk fra kørebanen og mod fodgængerne, så man nemt kommer til at overse det. Ingen forståelse efter en klage.

26 de novembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig håndtering af parkerings sager

Dårlig håndtering af parkerings sager. På magisk vis kan ens parkeringslicens forsvinde, så får man en bøde og de lader som om den aldrig har eksisteret, så man ender med at betale en bøde for at holde i en betalingszone som man egentlig havde lavet licens til.

17 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Parkering Københavns beskidte trick vedr beboerlicens

De giver ikke mulighed for at forny via betalingsservice. Dvs at hvis man glemmer det, så er der ekstra penge i kommunekassen (parkeringsafgift). Når man så fornyr den i godt tid for at undgå at komme i den situation, så trækker de pengene med det samme og ikke fra det tidspunkt hvor den nye træder i kraft.

Hvis det var en almindelig forretning, så ville jeg aldrig handle der igen. Mon ikke de gør det, de gør fordi de godt ved, at der ikke er noget alternativ.

8 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Har fået en P bøde for tidoverskridelse…

Har fået en P bøde for tidoverskridelse på maks en time, på HC Andersen s boulevard.
2 af P skiltene var fjernet for at gøre plads til et stillads og det andet skilt var gemt bag en høj 20 fods arbejdskontainer.
Man skulle tro at det var gyldig grund til at annullere bøden.. Men nej, de skal åbenbart have penge i kassen uanset om man har ret eller ej.
Selvfølgelig havde den ikke gået i fogedretten, hvor dårlig skiltning ikke holder.
Jeg har selvfølgelig for lang kørsel for at tage den videre, da jeg bor ved Århus.
Jeg havde iøvrigt betalt på en gyldig parkerings app hvilket de er ligeglade med.. Grådigheden længe leve..

30 de julho de 2019

Dårlig klage behandling

Man skulle ikke tro, at Københavns Kommune var interesseret i erhvervsliv i København for deres parkeringsvagter cykler jo nærmest bag ved en med bøden klar. Og når man så klager over bøden (hvilket de selvfølgelig afviser), så lukker de samtidig for muligheden for at klage over behandlingen af klagen (med mindre man vil i retten) - så man er tvunget til at betale. Der mangler da simpelthen fleksibilitet i jeres administrative organisation - hvordan skal man overhovedet bevise en af og pålæsning skal man til at gå med go-pro kamera når man går fra bilen?Københavns kommune har selvfølgelig for længst luret guldgruben og har formentlig solgt flere licenser end der reelt er pladser til biler - for de er jo også gode til at lukke plader eller lave dem om til handicap båse som altid står tomme (ihvertfald hvor jeg bor på Østerbro).

21 de janeiro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais