Keine Rechnung - weder per Post, noch per Mail, aber eine Mahnung. Mahnung bezahlt, dennoch Inkasso eingeschaltet. Dann in Zukunft doch lieber den Parkscheinautomaten, denn gespart habe ich nichts, eh... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Detta är ett riktigt skitsystem som inte går att komma tillrätta med. Trots åratal av personalparkering blir man "av med sin behörighet att teckna ny p-biljett" fast man har en betald pågående parkeri... Ver mais
Reine Abzocke, 39 Cent Parkgebühren, Parkster schlägt 50 Cent drauf, schickt per email eine Rechnung mit sehr kurzer Zahlungsfrist und berechnet sofort mit Ablauf 2,99 EUR Mahngebühren. Ich habe die A... Ver mais
Jag trodde inte jag skulle skriva ett positivt omdöme om ett bolag i parkeringsbranschen, men Parkster verkar vara den schysstaste aktören på marknaden. Inga skyhöga serviceavgifter som konkurrenten -... Ver mais
Informações sobre a empresa
Med Parkster kan du starta, förlänga samt avsluta din parkeringsbiljett via app, SMS eller talsvar i över 300 svenska orter. Vi finns dessutom även i Tyskland och Österrike! Du kan alltid ta del av alla dina tidigare parkeringar och fakturor via Mina sidor som du hittar via appen eller hemsidan, https://www.parkster.com/login Nyfiken på Parkster? Kontakt oss på 0775-33 30 30 eller på kundtjanst@parkster.se Psst.. du vet väl om att vi samlat dem vanligaste frågorna på ett och samma ställe? Ta del av vår FAQ via: https://faq-se.parkster.com Kör försiktigt!
Informações de contacto
Kyrkogatan 1B, 222 22, Lund, Suécia
- 0775 - 33 30 30
- kundtjanst@parkster.se
- parkster.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 78% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Diese Firma ist das allerletze
Diese Firma ist das allerletze, völlig kompliziete Prozesse, typisch deutsch. Warum nicht einfach die Kreditkarte am Parkautomaten halten und Zahlen bzw. per Kreditkarte am Handy

Resposta da Parkster
En faktura skickades via brev
En faktura skickades via brev - som returnerades för att det är sommarboende. Nu börjar problemen, för att a) inte vet jag vad fakturan avser, b) jag skall behöva ladda ner en app för att betala, vilket jag gör fast appen inte visar någon faktura, c) jag tar kontakt med kundtjänsten som efter tre dygn informerar om att jag behöver betala 24 kr, har 4 dagar på mig, fast hänvisar igen till appen. Jag tar kontakt igen,berättar att appen inte visar någon faktura - då får jag svar att man åter igen skickade ett brev. När jag ber om (igen) att få pdf på fakturan meddelas att man skickade mejl med pdfn, som jag varken hittar i inkorgen eller i spam. Hopplöst. Över 24 kr, som jag inte ens vet vad dessa avser. Tråkigt företag.

Resposta da Parkster
Parksters system designat för att lura folk!
En sms-parkering på 36kr resulterade i inkasso på 314kr för att jag inte fick något sätt att betala påbärjad sms-parkering.
Parksters system designat för att lura folk!

Absoluter Schmutz
Absoluter Schmutz laden.
Bezahlvorgang mit PayPal /Kreditkarte hat offenbar nicht geklappt, aber Parkticket war trotzdem in der App.
Kurz danach kommt eine Mahnung mit 100% vom Ticketpreis als Mahngebühr.

Resposta da Parkster
-10000 Finns inte plats för hur många…
-10000 Finns inte plats för hur många minus nollor här som jag skulle bemöda mej med att fylla rutan här med !
Sämsta Appen och Även fast man betalt fakturan så skickar dom påminnelse 18 kr blir till 78 kr
Kommer aldrig att parkera på Parkster

Fullständigt uselt med betalalternativ
Fullständigt uselt med betalalternativ. ville betala direkt på språng men fanns inte swish eller dirket styrning till internetbank.. glömde självklart bort fakturan och fick 1 påminneseavgift på 63 kr istället för 3 kr.
Jag påstår att detta är marknads strategi som Parkster nyttjar för att förvirra kunder och sedan kunna pumpa ut straffavgifter. Smart jobbat men ni som bolag är bara scam..
Ni behöver inte låtsas att ni bryr er av kritik för om ni gjorde det skulle detta redan vara löst då jag ser att tidigare individer påpekat samma sak.

Oetiskt företag
Oetiskt företag som medvetet balanserar på lagens gränser. Affärsidén är att göra det svårt för användare för att kunna ge kontrollavgifter och påminnelseavgifter. Tidigare medarbetare vittnar om strategier såsom att låta fakturor förefalla på ovanliga datum (inte slutet av månaden) för att öka sannolikheten att betalningen missas.

A company create to steal money
A company create to steal money
I explain what are my experiences with u:
1) when i was using an account business u charged all the parking with 10 kr..if I parked for 10 minutes and the costs is 1 kr, u add on my invoice 11 kr.
I could understand if u send an invoice every parking..no! 35 parking, 35 times 10 kr.
Stealing money? Yes.
2) your app aloud me to park in a street, there was your green line and "P" , but I took a ticket from parkering vakt. When I tried to xontact u to help me, u just told me that it was not your problem because for you side was everything ok.
Stealing money? Yes.
Calm or not, u are the worst.

Stupid scam
I’ve been using at least 5 different parking apps over the last 3+ years, both for private and business purposes. I downloaded Parkster the same way as the others: quickly at a parking lot, just to pay. But Parkster did something none of the others ever did: it charged money from my business card over the weekend, while I was privately away, without me even having my phone or card with me, and without me giving any confirmation or permission for the transaction.
Apparently, I had some option “ticked” in the app (license plate camera, supposedly also for private use) – but when you’re rushing to park, you simply don’t notice such sneaky settings. No other app works in such a tricky and misleading way.
After my very first use, I deactivated Parkster and I never want to have anything to do with it again. This is a dishonest and customer-hostile app that abuses trust.

Resposta da Parkster
Skickar fakturor i augusti på en bil…
Skickar fakturor i augusti på en bil man sålde i mars, säger att man varit i Malmö under en period man var bortrest utomlands och bor i en annan del av landet.
Säger att man har en funktion på appen som registrerar vart man befinner sig och då dragit pengar som ska betalas (har ingen aning om vad dom pratar om och tror inte ens deras kundtjänst själva vet).
Vi är tre personer som körde bilen borde rimligtvis alla få en faktura på 600kr om en var i Malmö om den låtsasfunktionen fanns.
Säger att dom är snälla och pausar betalningen (dom är alltså snälla för att dom pausar en faktura som inte ens har med oss att göra) & säger att dom ska kontakta oss och åtgärda det.
Inget svar på 2 veckor och vips kommer en till påminnelse på en bil vi inte äger, på ett ställe vi inte varit på under en tid vi var utomlands. Har aldrig varit med om att ett bolag försöker blåsa folk såhär extremt enligt mig.
Mitt tips är att aldrig ladda ner appen!

Resposta da Parkster
5kr för att skicka ett kvitto på…
5kr för att skicka ett kvitto på parkeringen är inte okej.

Till Parkster
Till Parkster
Vi har ett konto hos er som används av vår familj. Tyvärr råkade vi missa tre avgifter, men dessa har jag redan betalat omgående så fort jag blev medveten om dem.
Trots detta har ni spärrat både kontot och registreringsnumret på bilen, vilket gör att det inte går att parkera eller betala överhuvudtaget. Er personal uppger dessutom att spärren ska ligga kvar i en vecka innan den hävs. Ger olika information vid olika tillfällen att man kan parkera med ” extraparkering ” men det stämmer inte!!Detta är helt orimligt. Vilken service alltså!!! Shame on you!!
Som jämförelse kan nämnas EasyPark – där öppnas kontot direkt efter att skulden reglerats. Er hantering framstår därför som både oproportionerlig och oprofessionell.
Situationen blir särskilt allvarlig eftersom:
• I det område där vi bor finns inga alternativ till era parkeringar.
• Jag är förälder till fyra minderåriga barn, varav en bebis, och är nu helt utan möjlighet att parkera vår bil.

Zweifelhafte Rechnungen und schlechter Service
Für einen kurzen Parkvorgang wurden plötzlich 50 Euro fällig, da die Beendigung nicht registriert wurde. Wenn man nachfragt, wie es dazu kam, wird man an die Betreiber des Parkplatzes verwiesen und soll sich selbst darum kümmern mit diesen zu klären, ob die Rechnung so sinnhaft und zu bezahlen ist. Parkster selbst sieht sich hier offenbar in keiner Verantwortung und beschränkt sich darauf Mahnungen zu verschicken, wenn die zweifelhafte Rechnung nicht umgehend beglichen wird.
Hier macht es sich Parkster definitiv zu einfach. Wenn offenbar deutlich zu hohe Rechnungen verschickt werden, kann es nicht in der Verantwortung des Nutzers der App liegen, sich selbst mit dem Parkplatzbetreiber auseinanderzusetzen. Wozu nutze ich diese App überhaupt?
Parkster möchte offensichtlich möglichst wenig Verantwortung haben und Service bieten und einfach nur mitkassieren. In Zukunft werde ich lieber sicherstellen wieder genügend Kleingeld für den klassischen Parkautomaten zu haben. Auf eine App, bei der ich immer befürchten muss plötzlich ein Vielfaches des eigentlichen Betrages bezahlen zu müssen, kann ich verzichten.

Resposta da Parkster
Det bästa av alla parketingsföretag
Det bästa av alla parketingsföretag. En minut innan de svarar när man ringer, Trevliga och serviceinriktade. Hjälper alltid till💪🙏

SKRÄP-PARKSTER FUNGERAR INTE!!
SKRÄP-PARKSTER FUNGERAR INTE!!!
OTREVLIGA PERSONAL SOM INTE VILL HJÄLPA SINA KUNDER FÖR ATT FIXA TILL FELET!!! KATASTROF!!!
HOPPAS ATT DE KOMMER FÖRLORA FLER KUNDER SÅ ATT DE GÅR I KONKURS!!! DE KOMMER SÄKERT ATT SVARA PÅ MITT NEGATIV INLÄGG....MEN DÅ SKA MAN INTE LYSSNA PÅ DE!! DE VILL INTE TA SITT ANSVAR OCH SKYLLER PÅ SINA KUNDER SOM GÖR FEL!!!

Great experience
Great experience. Best parkingapp out there.

Oklar app alt fel i app
Oklar app alt fel i app. Valde parkering för 9 timmar 105 kr för att kunna jobba 8 h på kontoret. Enligt Parkster har jag valt elbilsparkering för 5 timmar (har inte elbil och stod på plats utan laddstolpe) för 100 kr som jag måste betala utöver parkeringsböter på 500 kr. Jag valde INTE elbilsparkering, jag har använt samma P-hus i flera år utan problem förutom nu med Parksters ''apa''. Byt namnet till P-Ganster!!

Varning
Varning! Gör allt för att undvika denna tjänst. Oduglig app och usel kundtjänst som anstränger sig för att blåsa dig.

Resposta da Parkster
Zahlungsmittel aus App verschwunden, dann Mahnung!
Das Zahlungsmittel, das ich hinterlegt habe ist still und heimlich GELÖSCHT worden und dann habe ich Mahnungen für einen Kleinstbetrag erhalten, von dem ich dachte, dass er wie all die anderen der vergangenen JAHRE automatisch abgebucht wird. Das ist ein Fall für den Verbraucherschutz denke ich.