Detta är ett riktigt skitsystem som inte går att komma tillrätta med. Trots åratal av personalparkering blir man "av med sin behörighet att teckna ny p-biljett" fast man har en betald pågående parkeri... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Keine Rechnung - weder per Post, noch per Mail, aber eine Mahnung. Mahnung bezahlt, dennoch Inkasso eingeschaltet. Dann in Zukunft doch lieber den Parkscheinautomaten, denn gespart habe ich nichts, eh... Ver mais
Jag trodde inte jag skulle skriva ett positivt omdöme om ett bolag i parkeringsbranschen, men Parkster verkar vara den schysstaste aktören på marknaden. Inga skyhöga serviceavgifter som konkurrenten -... Ver mais
I call it legal scum. It's the way the collectors earn their money for nothing. Normal user would never expect to get legal request from collectors to pay the invoice when you entered your credit card... Ver mais
Informações sobre a empresa
Med Parkster kan du starta, förlänga samt avsluta din parkeringsbiljett via app, SMS eller talsvar i över 300 svenska orter. Vi finns dessutom även i Tyskland och Österrike! Du kan alltid ta del av alla dina tidigare parkeringar och fakturor via Mina sidor som du hittar via appen eller hemsidan, https://www.parkster.com/login Nyfiken på Parkster? Kontakt oss på 0775-33 30 30 eller på kundtjanst@parkster.se Psst.. du vet väl om att vi samlat dem vanligaste frågorna på ett och samma ställe? Ta del av vår FAQ via: https://faq-se.parkster.com Kör försiktigt!
Informações de contacto
Kyrkogatan 1B, 222 22, Lund, Suécia
- 0775 - 33 30 30
- kundtjanst@parkster.se
- parkster.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 78% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Får sms om att de har tydligen skickat…
Får sms om att de har tydligen skickat 2 påminnelser redan.. vart då?
Varför får jag den tredje på sms men inte de andra två?
Ska undvika Parkster från och med nu. De vet vad de sysslar med.. de tjänar massor på påminnelser.

Resposta da Parkster
Väldigt märkligt att epost-faktura är…
Väldigt märkligt att epost-faktura är förinställt. Kostar 60 kr och skickas ut efter förfallodatum. Ingen påminnelse innan, enbart efter. Dock enkelt att byta till annat betalningsalternativ efter man råkat ut för detta.

Resposta da Parkster
För det mesta fungerar appen
För det mesta fungerar appen, men man ska inte tro på deras karta. Sök efter numret på parkeringen och skriv det manuellt in. Konto kan skapas på eget bevåg, utan att man informeras om det. Kundtjänsten svara på epost, men jag tror inte man läser kundens brev!

Resposta da Parkster
Ni är så duktiga att skicka påminnelse…
Ni är så duktiga att skicka påminnelse avgift 👌

Resposta da Parkster
Dålig hantering och ingen tar ansvar
Jag har hamnat i en mycket frustrerande situation mellan Parkster och Riverty.
Jag betalade fakturan, men ändå har ärendet skickats vidare för indrivning utan att någon tar ansvar eller hjälper till att lösa det.
När jag kontaktar Riverty hänvisar de till Parkster, och Parkster hänvisar tillbaka till Riverty — ingen av dem vill ta ansvar för vad som hänt.
Jag har försökt få klarhet och har hela tiden agerat i god tro, men bemötandet har varit otydligt och nonchalant. Det är inte rimligt att kunden ska behöva jaga svar när problemet uppstått i deras kommunikation.
Jag rekommenderar starkt att man är försiktig i kontakt med dessa företag.

0 STJÄRNOR för BLUFFARE
0 STJÄRNOR
Anmäl till Konsumentverket. Fullkomligt oetiskt bolag.
Parkeringskostnad: 23kr
Faktura: 62kr
”Vi kan inte ta emot så låga avgifter ”
Anmäl!

Resposta da Parkster
Detta företag är en bluff
Detta företag är en bluff! Dom samarbetar med Securitas. Parkster central stänger av utvalda gästparkerings platser och gör dom " osökbara" via appen. Om någon råkar att parkera på en sådan plats, och efter misslyckande att betala- lämnar endå bilen där - Securitas kommer med en gång och lämnar dom gula sk " kontrollavgifter" som duma folk betalar i full panik! Jag vill anmäla detta till Polisen.

Lika dåligt som SL
Troligtvis det sämsta som hänt en parkeringsplats är detta företag. Byggt på girighet och en skeptisk hållning till mänskliga rättigheter gör de allt för att försämra din parkeringsupplevelse.

Resposta da Parkster
Svarade direkt o snabb återkoppling när…
Svarade direkt o snabb återkoppling när problemet var löst 👍

Resposta da Parkster
Rechnung von Parkster erhalten.
Rechnung von Parkster erhalten.
Ich habe im Abrechnungszeitraum einen Parkvorgang gehabt. Viele Versuche Parkster zu nutzen scheiterten, weil die App nicht funktionierte.
Bei dem oben erwähnten Parkvorgang habe ich mehrfach versucht mich einzuloggen. Hätte ich bloß den Parkvorgang bar bezahlt, dann währe ich mit ca. 3 Euro dabei gewesen. Aber man hat ja eine App die das Parken erleichtern soll.
Nachdem ich mich nach zig Versuchen einloggen konnte ( App neu geladen Kfz neu angemeldet) habe ich den Parkplatz verlassen. Nach Rückkehr zu meinem Kfz gelang mir das ausloggen nicht. Ich fuhr nach Hause und Stellte fest, dass die Parkplatz Gebühren immer noch weiter liefen. Zu Haus konnte ich mich dann aber abmelden. Jetzt kam die Rechnung für diesen Parkvorgang. Die Tageskarte kostet auf den von mir genutzten Parkplatz 6 Euro. Ich habe den Parkplatz von 12:30 Uhr bis etwa 16:30 genutzt.
Die Rechnung wies folgende Posten aus:
Parkvorgang 6 Euro, Gebühr für Plus 0,50 Euro, Rechnungsgebühr 2,51 € plus MwSt 2,99€, Gesamtbetrag 9,49 € , wobei nochmal MwSt für einen Teilbetrag berechnet wurde!
Ich habe also für die Parkzeit statt vielleicht 4 €— 9,49€ bei Parkster zahlen müssen.
Ich werde in Zukunft immer bar zahlen. Ist zwar umständlicher, aber man braucht nicht viel Zeit zum Ein - und Ausloggen und man wird nicht von Höhe der Parkkosten durch Parkster überrascht. Andere Teilnehmer haben vielleicht sowas noch nicht erlebt, mir reicht das aber um Parkster von meinem Händy zu entfernen.

Resposta da Parkster
Hela affärsidé bygger på bluff och…
Hela affärsidé bygger på bluff och extra avgifter. Jag har aldrig betalat själva avgiften för tiden jag parkerat, utan det läggs på andra avgifter när väl räkningen ska betalas. Dessutom kan jag inte betala faktiska låga avgiften om jag vill utan tvingas till andra betalningsmetoder med pålägg. Så 16kr blir istället 52kr. Skamligt!

Resposta da Parkster
Otroligt krångligt och onödigt dyrt
Otroligt krångligt och onödigt dyrt, undviker att parkera på deras parkering

Zahlung klappt sehr gut!
Ich verstehe die negativen Bewertungen wegen der Zahlung nicht. Bei mir klappt es prima über die Karte!

Ich empfehle nicht
Ich empfehle nicht, diese Firma jemals wieder für irgendeinen einzigen Zweck zu nutzen, sie verlangen doppelte Rechnungen für kleine Beträge und verdienen auf diese Weise Geld, d. h. sie stehlen!!!

Skickar felaktigt betalningspåminnelse
Jag får gång efter annan meddelande om att jag parkerat för 13 kr,24 kr 13 kr på en plats där jag har ett betalt p-tillstånd som räcker fram till augusti.2026 och att de kommer att dra beloppet från mitt kto.

Resposta da Parkster
Kontakta dem med mitt problem där jag…
Kontakta dem med mitt problem där jag ingående beskrev problem. Fick ett AI genererat svar,,
-"Vad tråkigt att du upplever detta. Är det något specifikt som inte fungerar för dig? "
Dumpa skiten

Ruhe bewahren, Kopf benutzen
Etwas doof, dass man die Bewertung für parkster.se abgibt, sollte ja schon mittlerweile ".com" sein, vor allem da es diese Adresse auch auf trustpilot bekannt ist.
Anbieter wird in meiner Stadt seit ca.2Jahren unterstützt, daher habe die App aufm Handy. Erst aus Vorsicht mit Rechnung eingestellt - also wird aufgesammelt und später in Rechnung gestellt. Vollkommen legitim, wenn man versteht, dass Aufwände Geld kosten. Dafür ist eine private Nutzung kostenlos möglich, einfach, praktisch und bringt Ersparnis, da man nur das zahlt was nötig ist. Ja, man sollte seine eMails im Blick haben. Man kann aber auch auf Kreditkarte umstellen, dann wird das Geld dort abgebucht.
Nun, jetzt hatte ich eine Rechnung versäumt, zu spät überwiesen und dies hat sich mit der Mahnung überschnitten. Auf parkster(punkt)com/de/de/kontakt/ gegangen, angerufen und war in ein paar Minuten dran. In 2 Minuten alles geklärt und die Sache war erledigt - Top Service! Weiss nicht was die Vorredner für Problem haben oder ist es evtl. neu mit dem Telefonsupport...
Versucht es mal mit Easypark. Da läuft ihr gegen eine stumme Wand, obwohl die Geldgierigen auch von privaten die Gebühren eintreiben wo sie nur können und das Parken per App im Endeffekt teuerer ist, wenn auch bequemer.

Gruselig
Gruselig, Bezahlung per Rechnung.
Zwischenzeitlich ändert sich deren IBAN und ich habe auf die vorherige überwiesen.
Jetzt wird fleissig gemahnt und meine Rückinfo ignoriert.
"Bezahlung per Rechnung"... und das in diesem Zeitalter.
Da nutze ich lieber die Konkurenz in Zukunft

Diese Firma ist das allerletze
Diese Firma ist das allerletze, völlig kompliziete Prozesse, typisch deutsch. Warum nicht einfach die Kreditkarte am Parkautomaten halten und Zahlen bzw. per Kreditkarte am Handy