Gode produkter og HØJ service niveau! Er så glad for mine vare fra partymood, det hele gik ret hurtigt - jeg havde ikke fået nogen mail fra dem, hverken bekræftelse eller “nu kan du hente varerne”,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig god service! Skrev til dem på messenger via facebook, omkring nogle af deres produkter, og fik svar lyn hurtigt. Derudover gik de mega langt for at sørge for, at jeg fik mine ting i tide... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service! Havde sendt min ordre afsted og kom bagefter i tanke med, at jeg gerne ville have lidt mere med. Kontaktede kundeservice, som svarede tilbage, og derved blev det hele sendt afst... Ver mais
A empresa respondeu
Hej Partymood, Tak for en rigtig god behandling! Til andre interesserede, så kan Partymood kan sætte kryds ved følgende: - Fantastisk kundeservice! - Godt udvalg af kvalitetsprodukter t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Skal du holde fest så er kan vi være med til at gøre den helt speciel. Du finder et stort udvalg af pynt til bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation og alle fester derimellem. Vi har gode priser og leverer på kun 1-3 hverdage. Vi tilbyder 30 dages retur, så du altid kan returnere det pynt du ikke fik brugt til festen.
Informações de contacto
Dinamarca
- partymood.dk
2 thumbs up
Søde medarbejder, god service og hurtig levering. Kan klart anbefales! 😀

Meget tilfreds.
Hurtig levering, produkterne er i god kvalitet og så en håndskrevet personlig seddel med i kassen..
Det er ikke sidste gang jeg handler ind til en stor fest her.!

Fine produkter
Så fine produkter. Hurtig service. Vi helt sikkert handle der igen

Resposta da Partymood
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Varerne er som beskrevet på billederne og så er priserne noget alle kan være med på :-) Stor anbefaling herfra.

Fantastisk god service.
Fantastisk god service.
Hurtig levering og så smukke produkter 🤩
Jeg glæder. Mig utrolig meget til at vise mine gæster til brylluppet, vores så flotte pynt vi har købt igennem. Partymood.dk
Utroligt dejligt med en personlig hilsen. Som gjorde man følte sig som en speciel kunde 🤘
Tak for god service og rådgivning

Resposta da Partymood
Super hjælpsom og hurtig levering
Super hjælpsom og hurtig levering. Kan kun anbefale Partymood😄

Resposta da Partymood
Super flot vare og service
Super flot vare og service. Især den personlige hilsen i pakken var et fint touch 😊👍

Resposta da Partymood
Lynhurtig service og levering.
Lynhurtig service og levering.
Jeg var godt nok overrasket over hvor hurtigt det gik fra jeg bestilte til den var afsendt og modtaget.

Fantastisk kundeservice
Hej Partymood,
Tak for en rigtig god behandling!
Til andre interesserede, så kan Partymood kan sætte kryds ved følgende:
- Fantastisk kundeservice!
- Godt udvalg af kvalitetsprodukter til gode priser.
Det bliver ikke sidste gang jeg bruger jer!
Mvh
Daniel

Super god service
Super god service! Ingen problemer og fik min pakke med det samme! Kan klart anbefales!

Resposta da Partymood
God service, søde medarbejdere og altid klar med en hjælpende hånd ❤️

Resposta da Partymood
Det er en dejlig hjemmeside med mange…
Det er en dejlig hjemmeside med mange muligheder for dekorationen til fester og den bedste er at lager er her i Danmark, og der er hurtig levering 🙏❤️👌

Resposta da Partymood
Hyggeligt med en personlig hilsen
Hyggeligt med en lille personlig hilsen. Varerne var som forventet ud fra billeder, og de var pakket fint. Hurtig levering selv under Corona-tider.
Eneste minus - jeg modtog ikke en kvittering pr. mail.

Resposta da Partymood
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.