Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor iedereen aan te bevelen, toen mijn foto in eerste instantie niet werd goedgekeurd, duidelijke uitleg gekregen over wat er anders moest. En daarna dus wel goedgekeurd, zonder extra kosten. Top ser... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pasfoto voor paspoort had ik nodig. Via Pasfoto.me online had ik een Pasfoto ingestuurd en word goed gecontroleerd voordat deze afgedrukt worden. Na controle moest ik een nieuwe insturen en die was w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee keer pasfoto's besteld nu - de check verloopt heel nauwkeurig maar houdt het bestel/verzend proces nagenoeg niet op. Ideale manier om zelf controle te hebben over hoe je op de foto staat - zon... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fotos para passaporte
  2. Impressão de fotografias

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

426 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

toch niet goed

De foto bleek bij nader onderzoek toch niet goed en ik kreeg de kans een nieuwe foto op te sturen, zonder extra kosten. Klasse dus

7 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Voor iedereen aan te bevelen

Voor iedereen aan te bevelen, toen mijn foto in eerste instantie niet werd goedgekeurd, duidelijke uitleg gekregen over wat er anders moest. En daarna dus wel goedgekeurd, zonder extra kosten. Top service!!

16 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Resposta da Pasfoto.me

Excuses voor het niet tijdig opvolgen van de mail die u naar ons stuurde. De foto's zijn echter wel opgestuurd, maar blijkbaar niet bij u aangekomen. We sturen u onmiddelijk een nieuwe set op. Deze zou morgen bij u binnen moeten zijn.

Classificada 4 em 5 estrelas

Wenkbrauwen mogen niet bedekt!

Opzich wel een prima website alleen ze waarschuwen niet dat een bril niet je wenkbrauwen mag bedekken. Daardoor was mijn foto afgekeurd. Ze vallen daarentegen wel weer over kleurafwijkingen terwijl ze daar bij de gemeente niet moeilijk over doen. Graag dus wel letten op de bril en de wenkbrauwen!

3 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters

7 de abril de 2026

Resposta da Pasfoto.me

Je lijkt geen klant van ons bedrijf te zijn. We kunnen geen gegevens van je vinden. Ook hebben we geprobeerd contact met je op te nemen, maar krijgen we geen reactie.

Graag komen we in contact op dit probleem op te lossen. Je kunt schrijven naar info@pasfoto.me

Classificada 5 em 5 estrelas

Pasfoto voor paspoort had ik nodig.

Pasfoto voor paspoort had ik nodig.
Via Pasfoto.me online had ik een Pasfoto ingestuurd en word goed gecontroleerd voordat deze afgedrukt worden. Na controle moest ik een nieuwe insturen en die was wel goed voor het paspoort. Binnen 24uur setje van 6 pasfoto's in huis. supper is alles gegaan met pasfoto.me

2 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede en duidelijke handleiding hoe een…

Goede en duidelijke handleiding hoe een foto te maken.
Snelle service.
Tip: druk op de achterkant een datum af, dan weet je wanneer deze is gemaakt.

8 de março de 2026

Resposta da Pasfoto.me

Hartelijk dank voor de tip. Technisch gezien is het voor ons op dit moment helaas niet mogelijk om iets op de achterkant van de foto's af te drukken..

Snelle service

Heel fijn dat er zo een goede controle is voor een correcte pasfoto voor op een document. Mag gewoon steeds nieuwe foto aanleveren. Wanneer goedgekeurd volgende dag in huis !

5 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Slechte service

Bewerking: na een aantal emails heb ik een terugbetaling ontvangen.

Toen ik hier een foto instuurde, werd deze steeds afgewezen. Er werd gezegd dat er schaduwen op zouden staan, maar er stonden helemaal geen schaduwen op de foto. Ook werd er gezegd dat ik niet recht in de camera keek terwijl ik dat wèl deed. Dat terwijl het bedrijf zelf bij het bewerken van de achtergrond een van mijn schouders uit de foto heeft gehaald en geen moeite deed dit te corrigeren.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Pasfoto.me

Excuses, we hebben het probleem met de schouder over het hoofd gezien tijdens de eindcontrole. We begrepen van je dat je de foto's desondanks toch hebt kunnen gebruiken om een document aan te vragen bij het gemeentehuis. Fijn dat dat gelukt is!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.