Pasfoto.nu Opiniões 195

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Foto maken ging heel makkelijk, 1 of 2 pogingen werden afgekeurd door het systeem, waarna je een nieuwe kon maken. Bestelt, 2 dagen later ontvangen. Daarna pas reviews gaan lezen. Ik kneep hem vand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service, ik had samen met mijn dochter pasfoto’s nodig voor onze visas. Online op zoek geweest naar waar er nu nog pasfoto hokjes zijn maar dit is echt minimaal geworden. Nu hebben we ze gew... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Mijn pasfoto’s voor vervangen ID bewijs werden helaas door de gemeente afgekeurd. Blijkbaar is het fotopapier te dun en onvoldoende pixels 😩😩 Via de site van pasfoto.nl aangegeven dat ik gebruik wil... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas slechte software. Pasfoto wijkt zo drastisch af van wat vereist is voor een ID, dat je geen andere conclusie kunt trekken dat het een dikke gok is of je de pasfotos ook echt kunt gebruiken. Die... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fotógrafo

Online pasfoto maken? Op onze website maak je zelf online je officiële pasfoto met je smartphone, tablet of digitale camera. De foto’s zijn geschikt voor officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs en ID-kaart.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

195 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ideaal als je rolstoelafhankelijk bent

Vanwege rolstoelafhankelijkheid weinig mogelijkheden om pasfoto’s te maken. Bij pasfoto.nu gewoon thuis foto kunnen maken en door jullie aangegepast naar juiste voorwaarden voor verlenging identiteitskaart. Door gemeente meteen geaccepteerd. Ben heel blij dat ik jullie gevonden heb, dank voor de goede service.

1 de fevereiro de 2026

Helemaal blij

Document: Identiteitskaart
Klantreactie: Pasfoto's waren prima en ook snel geleverd. Dus helemaal blij!

15 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Voor rijbewijs aanvragen digitaal ongeldig

Ansich zijn de pasfoto's prima, alleen kan je die dus niet gebruiken bij de RDW, tenzij je een fysieke afspraak gaat maken bij je gemeente. Gevolg is dat je er 2x heen moet. Het idee was nou net dat je maar 1x een afspraak nodig hebt omdat je zelf die pasfoto kan maken.

Overigens komt dat ook niet bepaalt naar voren op pasfoto.nu. daar wordt alleen maar geschermd met dat pasfoto's gegarneerd worden geaccepteerd. Fysiek misschien wel, maar digitaal in ieder geval niet. Die opmerking had er in ieder geval heel groot bij mogen staan als je kiest voor een fysieke variant.

30 de dezembro de 2025

Onbetrouwbaar

De man beweert dat je foto niet goed is en bewerkt die dan, met als resultaat dat je niet meer op jezelf lijkt. Beweert dat hij de foto's opgestuurd heeft, maar ik heb na 10 dagen niets ontvangen. Hij beweert dan dat hij ze terug zal opsturen. Weer niets ontvangen. Pas als ik dreigde klacht in te dienen bij de politie, stortte hij mijn geld terug.

31 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Was ideaal, maar nu verpest door AI

Het maken van de foto gaat snel. Enkele jaren geleden ook gedaan, toen zeer tevreden.
Nu zijn de foto’s van mijn zoon en dochter zo bewerkt door AI dat ze er niet eens op lijken. Volgens mij is dat toch echt een voorwaarde voor goedkeuren van officiële foto’s. Bij mijn zoon werd zelfs zijn kapsel compleet veranderd!

27 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Je foto wordt gewoon bewerkt.

Je foto wordt gewoon bewerkt. Mijn zorgvuldige geoefend minimale glimlach word gewoon weggewist met AI-troep naar een "neutrale" mond. Bestelling toch maar niet gedaan.

14 de novembro de 2025

Onherkenbaar geretoucheerd.

Foto’s besteld en nav hun advies belichting laten bijwerken. Toen de foto’s werden bezorgd was mijn uiterlijk (haar) dusdanig veranderd dat ik mijzelf in eerste instantie niet eens herkende. Toch maar naar een fotograaf.

17 de outubro de 2025

Pasfoto naar mijn zin.

Pasfoto’s laten maken kostte mij € 15,- maar ik vond ze niet goed. Zó blij toen ik jullie website vond. Door zelf foto’s te maken volgens de richtlijnen heb ik nu een goede foto op mijn paspoort voor de komende 10 jaar.

8 de setembro de 2025

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website. Perfect voor pasfoto's zodat je niet het huis uit hoeft hiervoor en uiteindelijk ook goedkoper dan bij een professionele fotograaf te moeten langsgaan.

15 de setembro de 2025

Pasfoto's afgekeurd voor ID-kaarten

Pasfoto's laten afdrukken voor mijzelf en twee kleine kinderen voor ID-kaart. De site werkte goed en hij gaf bij ons alle 3 aan dat de foto's geschikt waren voor officiële documenten. Echter, bij aankomst op gemeentehuis vroeg de medewerker waar ik mijn foto's had laten maken en dat ze er gefotoshopt uitzagen. Toen voelde ik de bui al hangen. Alle foto's afgekeurd. Snel nog lokaal foto's laten maken om de aanvraag alsnog rond te krijgen diezelfde dag, maar dat leverde toch de nodige stress op.
Het klinkt leuk, zo'n online pasfoto service, maar het gedoe en de lage kwaliteit vergeleken met een echte fotograaf is die paar euro echt niet waard.
Geld terugvragen via de site lijkt eenvoudig te gaan, maar dat wacht ik eerst maar af. Voorlopig 1 ster.

1 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Heb pasfoto.nu ervaren als zeer slecht!

Heb pasfoto.nu ervaren als zeer slecht.
Foto's door gemeente afgekeurd mail en formulier verzonden, maar geen reactie.
Heb mail naar ander adres verzonden en toen kwam er een reactie.
Mijn advies: ga naar een plaatselijke leverancier!

5 de agosto de 2025

Top!

Duidelijke website waardoor het fotograferen en maken van de juiste pasfoto's een makkie is!
Bij een onjuiste foto staaltje er duidelijk wat er anders moet.
De pasfoto's heb ik naar mijn mail laten sturen en ik heb deze zelf uit laten printen. Ook dit was heel eenvoudig. Ik zou deze website zeker aanraden en er in de toekomst nog gebruik van maken.

1 de julho de 2025

Heb pasfotos laten maken door Gijs

Heb pasfotos laten maken door Gijs
Pasfotos voor mijn rijbewijs verleninging en nieuwe ID.
Gemeente leiderdorp keurde de pasfotos af !!! Dag geld !! Mail gestuurd 2 x naar Gijs maar niets vernomen😡 dus nieuwe moeten maken in leiderdorp bij n foto winkel 16.50 euro...pfff duur geintje bij elkaar dus wees gewaarschuwd.!!! GEEN PASFOTO'S LATEN MAKEN DOOR GIJS..ZONDE VAN JE GELD

21 de julho de 2025

Uniek en fantastisch!

Ik vind deze dienstverlening UNIEK en FANTASTISCH. Vroeger moest ik voor de minste foto (ik ben mindervalide) altijd de deur uit. Aangezien nu voor identiteitskaarten in BE een foto wordt genomen in het gemeentehuis zelf bij de aanvraag, heb je dus geen 3 extra foto's om deze voor eender wat anders te gebruiken. En dat mis ik dan weer wel. Met deze online dienstverlening is het super makkelijk want je neemt foto's die je zelf hebt genomen met je smartphone (de technologie is er niet voor niks); je kan er wat mee! Ik zou het super spijtig vinden moest dit verdwijnen. Ik vind dat je dit meer kenbaar moet maken, want ik kwam er eigenlijk maar héél toevallig op uit toen ik een fotograaf zocht in mijn stad (Lier). Ik gebruik de foto voor officiële dingen en ook voor een "toiletpas" bij coeliakie (celiac disease). Voor alle soorten pasjes heb je foto's nodig! Geef hier aub meer ruchtbaarheid aan, post op FB, IG, tiktok, waar ook. Ik ben ook zéér tevreden over de pasfoto's zelf die met de post kwamen; dat ging voortreffelijk. Niet geplooid, mooi verzonden (misschien voor de veiligheid tussen 2 wat dikkere kartonnetjes doen / want je weet nooit). SUPER TEVREDEN! Ik heb de site gebookmarked en ik geef het adres door!

13 de junho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.