Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Weryfikacja danych 5 dni od złożenia,wszystkich dokumentów,informacji, przelewu zwrotnego. Obudzili się i poprosili o skan przesłanego do nich dowodu wpłaty,kontrolnej.Obracają gotówką którą blokują.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

potrzebuje pomocy w odzyskaniu środków które po sprzedaży już ok półtora miesiąca są przetrzymywane pomimo udostępnienia danych oraz wcześniejszego przelewu z moim nazwiskiem,, - swoją droga biorąc po... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jakby można było dałbym na wet -100 gwiazdek. Sprzedałem na olx różne rzeczy, nie otrzymałem pieniędzy !!!! Zasłaniacie się weryfikacją konta do wypłat. Wysłałem (chodź nie powinienem) skan dowodu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

W moim przypadku PayU trzymało moje pieniądze ponad tydzień i nikt nie raczył dał znać że nie wykonali transakcji do PGNiG, puki windykacja z PGNig nie odezwała się do mnie .... Nikt nie raczył... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de pagamento
  2. Serviço de transferência de dinheiro
  3. SEO

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wybierz najskuteczniejszy system płatności online na rynku. Realizuj szybkie przelewy internetowe bez wypełniania zbędnych formularzy.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 1 em 5 estrelas

Oddawac kurwy hajs za waszych…

Oddawac kurwy hajs za waszych przydupasow jutro ma byc co do grosza everyone gdzie moge zlozyc wniosek o zwrot srodkow szukalem wszytskiwgo i za kazdym razem wyrzuca mnie z przegladarki

20 de outubro de 2025

Dramat

Dramat, od pół roku nie potrafią podpiąć mi POS Euro do mojego sklepu internetowego. Dno totalne - gorzej niż w urzędzie.

20 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

W moim przypadku PayU trzymało moje…

Nikt nie raczył nawet poinformować że się im "w systemie coś nie zgadza i nie przyją przelewu" - co jest kłamstwem, bo przelew przeszedł.

ODRADZAM
nie wiem dlaczego przez tą firmę pgnig realizuje płatności.

13 de outubro de 2025

Uważajcie na swoje pieniądze

Weryfikacja konta nie działa od tygodni. PayU udaje, że problem nie istnieje i nie wypłaca pieniędzy. Pomoc e-mail to jest jakiś dowcip, to partacze. Uważajcie na tych tandeciarzy i korzystajcie z innych usług płatniczych.

8 de outubro de 2025

Uwaga na złodziei

PayU od miesięcy nie wypłaciło pieniędzy ze sprzedaży. Wszystkie negatywne opinie są uzasadnione, także uwaga na złodziei. Wyłudzają dane, udają, że weryfikacja konta via przelew na 1zł nie działa i zrobią wszystko, żeby nie wypłacić wam należnych pieniędzy. Taki biznes model. Nie wiem, jak te szczury ze sweatshopów PayU mogą na siebie później spojrzeć w lustrze. Obrzydlistwo.

28 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Uwaga, oszukańcze i złodziejskie praktyki

Pomimo dostarczenia wszystkich dokumentów, w tym skanów dowodu (sic!) i wyciągów z banków oraz wykonania przelewu weryfikacyjnego, PayU od 6 tygodni przetrzymuje moje 4000 zł pochodzące z transakcji sprzedaży i odmawia wypłaty środków. To firma-krzak, PayU należy traktować jak oszustów i złodziei i przestrzegać przed korzystaniem z tych "usług". Nawet przedstawiciele mojego banku przestrzegają przed nimi i "zdecydowanie rekomendują", aby nie wysyłać im dokumentów i danych, ponieważ to najprawdopodobniej próba oszustwa. Omijajcie PayU szerokim łukiem, bo oszukają i Was.

3 de outubro de 2025

I do not recommend

I do not recommend. In the last few days they had a system failure and didn’t even bother to inform their partners. This is just the absolute worst.

3 de setembro de 2025

Dramat!

Powiedzieć że obsługa jest dramatyczna, to nic nie powiedzieć. Niekompetencja, brak automatyzacji procesów, głupota. Jeśli nie chcecie mieć problemów, to nie korzystajcie z usług PayU.

27 de agosto de 2025

Banda idiotow

Banda idiotow. Mialam zapisana karte w ich systemie, ktora nieraz placilam na polskich stronach (karta z angielskiego banku). Odrzucilo mi platnosc na OLX, ta karta, i inna z innego banku, rowniez przy probie platnosci Apple i Google pay. Napisalam do nich, co to za problem, ze platnosc jest anulowana (a srodki na kontach sa). Pani Wandzia odpisuje, ze to ze wzgledow bezpieczenstwa (to znaczy co?!) i zeby uzyc innej karty. No jaja. Robia łaske, ze korzysta sie z ich uslug?

4 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

PayU is the worst payment solution for…

PayU is the worst payment solution for e-commerce

Avoid this provider at all costs. Their system accepts customer payments, but these transactions do not appear in the store backend. This leads to invisible orders, unprocessed sales, and a complete logistical mess.

Their support team offers no clear explanation, refuses to cooperate without reason, and simply redirects you to another email address.

Completely unacceptable for a company handling financial transactions.
Stay away.

4 de junho de 2025

Dno1

Dno
Nie będę się rozpisywał bo już emocje opadły ale naprawdę omijać szerokim łukiem :)

5 de junho de 2025

To są jakieś jaja

To są jakieś jaja. W momencie dokonywania przelewu ciągle są jakieś problemy. Jedno okno się zamyka, wyskakuje kolejne itd. Potem okazuje się,że przelew został anulowany... Dlaczego? Tego nie wiem. Zdarzyło mi się to już kilka razy...a najgorsze,że teraz muszę czekać kilka dni na zwrot "moich" pieniędzy i nie mogę dokonać zakupu w sklepie internetowym. Nie polecam.

22 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Najgorszy serwis płatności jaki…

Najgorszy serwis płatności jaki istnieje w Polsce. Omijajcie te firmę szerokim kołem.. za każdym razem gdy płaciłem przez nich płatności nie dochodziły. Tragedia! dziwi mnie że to jeszcze istnieje!!

3 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dziady piszą że robią przelewy max.3…

Dziady piszą że robią przelewy max.3 dni robocze a minął już ponad tydzień i jeszcze nie mam pieniędzy na koncie. Infolinia nieczynna, na maile brak odpowiedzi. Już raz dostali karę od KNF i dalej robią swoje.

10 de março de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais