Engagerade inspirerande kvinnor som fick mig att må bra, så tacksam 🙏❤️ Mycket i livet kom emellan under mina 16v men jag har packat min ”ryggsäck” full med massa inspiration, träningspass och rece... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Engagemanget är bara förnamnet 🤩 Det här är PT online deluxe och det känns så himla genuint, man vill verkligen stötta, hitta rätt vägar och peppen på det 🙌🏼 Det bästa jag har gjort!! Kan verklige... Ver mais
Jag har varit på gång att starta pt-online så många gånger men tänkt att det är inte för mig och hur ska man kunna hålla det med någon man inte träffar. Jag startade min resa med Charlotte och team... Ver mais
Från dag 1 så har Charlotte med team varit väldigt hands on och sett till att peppa och driva träning/kost framåt. Jag är jätte nöjd att jag hoppade på detta. Veckorna med peak pwr har gett mig otro... Ver mais
Informações sobre a empresa
Peak PWR PT Online är en personlig onlinebaserad coachningstjänst för kvinnor som vill bli starkare, må bättre och skapa hållbara vanor i vardagen. Vi erbjuder individanpassad träning, kost och mindset med kontinuerlig uppföljning och nära kontakt med coacher. Hos Peak PWR står långsiktiga resultat, trygghet och personlig utveckling i fokus 💜
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Peakpwr = PROFFS
Ett otroligt företag med massor av personlighet och professionalitet.
One-to-one-coachingen är ett otroligt redskap oavsett om du vill förbättra prestation eller få ner i vikt. En genuin kunskap om träning för kvinnokroppen i alla faser, graviditet efter förlossning, klimakteriet. Jobbar lika mycket med mindset som muskler och syr ihop coachingen på ett fantastiskt fint sätt. Har bara fina ord att säga om PeakPower efter att själv ha tagit hjälp av dom i omgångar för att hitta glädjen till träningen och kroppen igen efter tuffa graviditeter (3). Rekommenderas VARMT!
Jättebra upplägg med både träning och…
Jättebra upplägg med både träning och kosten. Nya upplägg var fjärde vecka vilket uppskattades mycket. Fick alltid snabb återkoppling av coacherna när man skrev i chatten. Det kändes väldigt personligt! Om jag ska rekommendera någon PT online tjänst så är det hos Charlotte och teamet på peakpwr! Så proffsiga!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.