Pelikaan Groepsreizen Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Personeel reageerde onvriendelijk toen we even kort wilden rondkijken. Werd op boze toon aangesproken. Jammer, want we waren gewoon geintreseerd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jongerenreis geboekt bij Pelikaan reizen Hillegom naar Mallorca. Na code oranje heeft Wanda omgeboekt naar Bulgarije. De joingens zijn net geland! vanaf eind juni bezig geweest, alle lof naar Wanda v.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hotel waar we naar toe wilden in september was volgeboekt bij alle reisorganisaties. Op ons verzoek heeft Laura contact gezocht met het hotel en voor ons n drie Kamerapp met zeezicht kunnen boeken Inc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De medewerkers(sters) proberen altijd het mooiste hotel te boeken voor ons en de beste prijs . We zijn heel tevreden over de gezelligheid in het reisbureau. We gaan al 10 jaar naar hetzelfde apart-hot... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Operador turístico
  3. Agregador de viagens

Bij Pelikaan Groepsreizen organiseren we allerlei soorten groepsreizen van A tot Z vanaf 12 personen. Met ruim 90 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van unieke reizen passend bij de wensen van jouw groep. Of jullie groepsreis nu gericht is op het versterken van de onderlinge banden, voor het vieren van een belangrijke mijlpaal of misschien een workation. Pelikaan Groepsreizen staat voor je klaar!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

663 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed advies

Deskundig en behulpzaam, weten waar wij naar op zoek waren.
Prettige gesprekken gehad. Hoe de vakantie zal zijn is afwachten, maar we zijn nieuwsgierig gemaakt. We hebben er alle vertrouwen in.

25 de março de 2017

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SERVICE

Sinds Pelikaan Reizen in Prinsenbeek zit, boeken wij alles via hun. Goede service, prima kennis en de mensen zijn vriendelijk. Meer heb je niet nodig om goed voorbereid op reis te gaan.

Ze verdienen een dikke 10

22 de março de 2017

Prima

Vanaf het eerste bezoek met wensenpakket t/m de gehele reis en accommodatie was alles perfect geregeld en naar wens ingevuld.
Hulde!

Super Pelikaan

Wij zijn super geholpen bij Pelikaan reizen.
Tijdens het bezoek zijn we warm ontvangen en was het advies ook heel erg persoonlijk. Naar onze wensen werd goed geluisterd en is onze vakantiekeuze daarop perfect afgestemd.

Pelikaan, ga zo door, volgende keer komen we weer!!

uitstekend

Een persoonlijke begeleiding.alles voor ons gedaan wat maar mogelijk was.zeer enthousiaste dames.geweldig

perfect geholpen

Diverse opties bekeken en ter plekke gebeld naar touroperators. de beste optie uiteindelijk kunnen kiezen. De service van Pelikaan was perfect en kan ik iedereen aanraden!

19 de março de 2017

Prima

Goed en gezellige dames op het Reisbureau in Hillegom. BRAVO

17 de março de 2017

fantasties

Wij zijn al 5 keer met de pelikaan weg geweest en wij willen niet anders.
Alles wordt goed geregeld en goede chauffeurs dus in een woord geweldig.

17 de março de 2017

Top service!!!!

Al jaren maken wij gebruik van het reisbureau in Zevenbergen, niets is teveel gevraagd, personeel vriendelijk en zeer klantgericht !
Houden je persoonlijk van alles op de hoogte! Regelen je voorkeuren zover ze dat kunnen en denken met je mee!! Voor ons geen ander reisbureau meer!!! Wij zoeken eerst op internet naar een reis en bellen vervolgens met pelikaan om het goed te regelen! Ze zorgen dat de Prijs klopt net zoals op internet maar geven je net dat extra s ( persoonlijke service, regelen van juiste zitplaatsen in het vliegtuig, mailen rechtstreeks met het hotel om je voorkeuren door te gegeven, laten je weten als er andere vliegtijden/ luchthavens beschikbaar zijn enz). Al jaren met een gerust Gevoel op reis.
Pelikaan ... bedankt voor de uitstekende service.

Classificada 4 em 5 estrelas

VRIENDELIJKE EN TERZAKE KUNDIGE MENSEN

Toen wij op de open dag waren met onze vrienden de fam Momm raakten we onder de indruk van de bus reis naar Ierland.We hebben gevraagd om nadere bijzonder heden en kregen een keurig reis verslag.Ook de sfeer en de algehele verzorging sprak ons zeer aan waardoor wij besloten om de reis maar meteen te boeken.wij kijken er al naar uit. Met vriendelijke groeten de Fam Sonneveldt

Klantvriendelijk

Pelikaan Reizen Hillegom staat garant voor kwaliteit met een hele grote smile!
Zeer deskundige en betrokken dames met heel veel ervaring in de reiswereld!
Absoluut de nr 1 voor mij!