Personeel reageerde onvriendelijk toen we even kort wilden rondkijken. Werd op boze toon aangesproken. Jammer, want we waren gewoon geintreseerd.
Jongerenreis geboekt bij Pelikaan reizen Hillegom naar Mallorca. Na code oranje heeft Wanda omgeboekt naar Bulgarije. De joingens zijn net geland! vanaf eind juni bezig geweest, alle lof naar Wanda v.... Ver mais
Hotel waar we naar toe wilden in september was volgeboekt bij alle reisorganisaties. Op ons verzoek heeft Laura contact gezocht met het hotel en voor ons n drie Kamerapp met zeezicht kunnen boeken Inc... Ver mais
De medewerkers(sters) proberen altijd het mooiste hotel te boeken voor ons en de beste prijs . We zijn heel tevreden over de gezelligheid in het reisbureau. We gaan al 10 jaar naar hetzelfde apart-hot... Ver mais
Bij Pelikaan Groepsreizen organiseren we allerlei soorten groepsreizen van A tot Z vanaf 12 personen. Met ruim 90 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van unieke reizen passend bij de wensen van jouw groep. Of jullie groepsreis nu gericht is op het versterken van de onderlinge banden, voor het vieren van een belangrijke mijlpaal of misschien een workation. Pelikaan Groepsreizen staat voor je klaar!
Pastoor van Kessellaan 1, 4761 BH, Zevenbergen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Wij zijn zeer content met de voor ons samengestelde reis. We hebben vooraf een aantal wensen en bestemmingen aangegeven, en deze zijn met veel initiatief, gericht aanvoelen en doorvragen voor ons ingevuld. De afstemming en communicatie verliep snel, professioneel en zeer vriendelijk klantgericht.
Wij zijn zeer tevreden en hopen een prachtige reis te maken. Dank aan Petra!
Het personeel van Pelikaan Hillegom gaf de doorslag bij het boeken van deze reis. De know-how die hier aanwezig is, is enorm! Dit straalt vertrouwen uit en geeft al een vakantie gevoel bij het boeken!
Normaal boek ik altijd alles zelf. Echter maakte Maartje en Aissa in St. Willebrord het me zo makkelijk en plezier dat we besloten daar te boeken.
Ik kreeg altijd snel reacties op mijn vragen en werd heel prettig geholpen.
Ook belangrijk is dat ik zo alleen maar meer zin kreeg in de reis.
Verder werd er heel goed meegedacht met ons, we reizen naar Nieuw zeeland met ons zoontje van dan bijna 1,5 jaar oud.
Ik zou zeker de moeite nemen om contact met ze te zoeken en samen een reis/vakantie door te nemen.
Altijd bereikbaar, en vriendelijke prijzen.
Afgelopen Zaterdag ochtend naar Pelikaan Reizen in Zevenbergen geweest. Helaas stonden we Vrijdagavond voor een gesloten deur, maar dat werd een Zaterdagochtend meer dan goed gemaakt. We hadden zelf al aardig ons huiswerk gedaan voor waar we naar toe wilde. Dus het was voor de medewerkster vrij gemakkelijk. Ze hoefde het eigenlijk alleen maar over te nemen. Ze gaf wel veel advies en tips wat we konden doen en waar we op moesten letten. Na een uurtje stonden we weer buiten met onze zomer vakantie geboekt!
Ik stel vooral het actief meedenken op prijs. Dat heb je niet als je via internet boekt. Door in gesprek te gaan, kwamen zomaar andere opties bovendrijven.
Bij Pelikaan reizen wordt je met veel geduld en aandacht voor je wensen geholpen om de juiste keuze te maken voor een geslaagde vakantie!
Prima bevalllen. Goede service.. Denken mee en zoeken naar goede oplossingen
Ze nemen de tijd voor je en hebben goed advies. Volgend jaar weer.
Wij hebben een prachtige vakantie gehad.
Alles zeer goed geregeld op een korte tijd
Ik boek al jaren bij deze dames in Hillegom. Uitstekend werk verrichten zij.
Denken mee, in alle vakanties die wij willen. Zomer winter of stedentrip
Dit jaar een lastig vakantieprogramma, met een kind naar Barcelona en met de andere naar Londen. Pelikaan heeft alle mogelijkheden op een rijtje gezet zodatbwe gemakkelijk konden kiezen op basis van hun advies. Top
Aardige klantvriendelijke dames die alle tijd voor je nemen.
Wat je ook vraagt ze zoeken het voor je op.
Helemaal perfect geholpen door Wanda v d Berg van de vestiging uit Hillegom. Ze heeft zeer goed geadviseerd en zeer snel de informatie terug gekoppeld. Gelukkig bestaan er nog reisbureaus .
Zeer prettige ontvangst.
Goede adviezen, er wordt moeite gedaan om te vinden wat je zoekt
We worden altijd naar volle tevredenheid geholpen als we een vakantie boeken bij pelikaan Hillegom