God hjemmeside, hurtig levering og info omkring den forestående levering track/trace. Har handlet flere gange og har kun positiv oplevelser, derfor mine 5 stjerner.
Leia as opiniões dos outros
Jeg har bestilt tre kuglepenne fra Penshop.dk, og hele oplevelsen har været over al forventning. Kuglepennene blev leveret hurtigt og var smukt graveret – virkelig flot håndværk! Min tvivl, so... Ver mais
A empresa respondeu
En god oplevelse er blandt andet, at det ikke var nogen speciel oplevelse. På opfordring fra min datter, søgte jeg jeres hjemmeside. Fandt den, fandt hvad jeg ønskede, bestilte, betalte og modtog... Ver mais
Ho acquistato un regalo su Penshop, è stato il primo acquisto di penna Parker personalizzata, oltretutto era un regalo molto significativo e onestamente ero un po' in ansia per le tempistiche di conse... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Positiv oplevelse igen.
lang leverings tid
Top service
Det var med stor glæde jeg modtog pakken fra jer!
Et utroligt flot tryk på Parker kuglepen (gave til min søn)
Der var tilmed en dejlig overraskelse i pakken som vil glæde modtageren
Alt i alt en oplevelse som jeg vil nævne for alle der skulle mangle en god gaveidé
Med venlig hilsen
Lars Sejthen
Den hurtige levering fra Holland med GLS
Very fast shipment and high-quality…
Very fast shipment and high-quality products.
Den rigtige vare til den rigtige pris
Den rigtige vare til den rigtige pris, leveret på adressen
Excellent customer service
Excellent customer service. Very fast and friendly respond time...
Warmest recommendations
Virkelig hurtig levering og…
Virkelig hurtig levering og kuglepennene kom med en flot indpakning. Jeg er meget tilfreds
Flot og hurtig levering
En lækker gave med gravering. Meget tilfreds og hurtig ekspedition. Måske lige et lille problem med trackingen da det stod på hollandsk 🤪lidt uforståeligt men heldigvis kunne jeg forstå billederne af fremkomsten.
Super flot indgravering og indpakning
Super flot indgravering og indpakning. Ikke helt så god at skrive med men bestemt stadig god.
Hurtig og effektiv levering
Min 2. handel
Det er anden gang jeg handler hos Penshop og jeg vil også fremover handler her, fordi alt fra bestilling til levering fungerer perfekt. Det gælder også kunderservice
som svarer hurtigt og præcist.
Virkelig hurtig levering selvom den kom…
Virkelig hurtig levering selvom den kom far Holland. Fin indgravering i kuglepen.
Hurtig og korrekt vare leveret
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.