PenStore.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel vaak bij penstore omdat hun de producten nog net iets goedkoper aanbieden dan andere webshops en ze gewoon een heel leuk assortiment hebben. Laatst de TWSBI vulpennen toegevoegd en i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere malen heb ik bij PenStore.nl besteld; alles wordt netjes verpakt en wordt snel geleverd. Er is een zeer ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige materialen. Helaas was mijn laa... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Loja de canetas
  2. Loja especializada em papel
  3. Papelaria
  4. Grossista de artigos de papelaria

PenStore.nl biedt een zeer grote selectie aan alleen de beste vulpennen, pennen, potloden, vulpotloden, markers, vullingen, notitieboeken, schetsboeken en accessoires uit Japan en Europa.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

35 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fijne webshop

Ik heb al best vaak bij deze webshop besteld en ben altijd zeer tevreden. De artikelen wordt netjes verpakt en snel verzonden. Erg blij mee!

30 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Penstore scoort hoog bij mij vanwege de klantgerichtheid en no-nonsense website.

Penstore scoort hoog bij mij vanwege de aantrekkelijke prijzen, snelle afhandeling en flexibele opstelling.
Toen ik in het weekeind nog iets wilde nabestellen zonder verzendkosten werd daar adequaat op gereageerd. Deze tweede bestelling kon zonder probleem aan de eerste bestelling worden toegevoegd en een dag later al had ik het hele spul in huis.

16 de agosto de 2022

Zeer tevreden

Laat in de middag mijn pen besteld, nog geen uur later een verzendbericht en de volgende dag in huis.
Groot aanbod, goede prijzen. Ik kom zeker terug!

13 de maio de 2021

Nette levering volgens afspraak

Ik heb hier een aantal pennen en vullingen van het merk Pilot besteld. De levering is de volgende dag, geheel compleet ontvangen. Verpakking is in zeer nette staat ontvangen. De pennen zijn dusdanig verpakt dat de kans ook klein is dat deze tijdens transport beschadigen. Ik ben dus zeer tevreden.

11 de maio de 2021

Wowwwww Wat een super shop

Wowwwww Wat een super shop, Vrijdag de 13de besteld en zaterdag 14 netjes in een brieven bus pakje afgeleverd. Parker Jotter Stanless steel in originele gift box en gegraveerd met keuze tekst en gratis verzending. Dit is een super eerlijke webshop waar echt niks op aan te merken valt.Dit was mijn eerste bestelling, maar er gaan er zeker meer volgen .Ja deze Penshop beveel ik zeer hoog aan, van mijn een 10 stars winkel. En dat" zeg ik als criticus voor Google reviews

3 de maio de 2021

De plek voor je pennen

Ik bestel hier erg graag. Een heel groot assortiment van goede en kwalitatieve producten. Ze hebben alles wat ik nodig heb voor het handletteren. Snel in huis en altijd keurig verpakt.
En zulke mooie pennen, steeds weer nieuwe erbij op mijn verlanglijstje: )

6 de fevereiro de 2021

Resposta da PenStore.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is.

Top winkel

Hier nu voor de tweede keer iets besteld en iedere keer goed en binnen 2 dagen in huis. Vind het vooral heel fijn dat ik pennen los kan halen in plaats van iedere keer een hele zet voor 1 of 2 kleuren

26 de janeiro de 2021

Resposta da PenStore.nl

Bedankt voor je fijne 5-sterren review! Hier doen we het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige materialen

Helaas was mijn laatste bestelling (als Brievenbuspakje+) bij PostNL zoekgeraakt.
Goed contact gehouden met PenStore.nl, die mijn bestelling nogmaals verpakt en verzonden heeft (nu als pakketpost) en binnen 1 dag had ik het in huis.

Ik ben zeer tevreden over deze winkel!

29 de junho de 2019

Prima

Prima winkel. Heb een aantal V-Pilot whiteboard markers besteld. Betaald met PayPal en 2 dagen later lag het netjes verpakt in mijn brievenbus. Verzendkosten vind ik wel extreem hoog voor een stift en twee vullingen.. Maar goed. Prima winkel dus.

4 de dezembro de 2017

Resposta da PenStore.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat we 5 sterren van je hebben gekregen. We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De door je betaalde €2,79 is zelfs niet eens kostendekkend -- de tarieven van PostNL zijn in de afgelopen jaren behoorlijk omhoog gegaan.

Hartelijke groet, Erik -- PenStore Klantenservice

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima, maar niet heel snel

Ik heb hier een aantal keer na elkaar besteld, en dat ging elke keer prima. Je krijgt de producten na een paar dagen, dit is hetzelfde voor brievenbuspost of pakketpost. De spullen worden netjes ingepakt in een afsluitbaar zakje, en daarna nog in een doos of brievenbus pakje. Ze hebben hier ontzettend veel pennen en ook fijn papier. De verzendkosten vind ik wel vrij hoog, om deze te omzeilen heb ik extra veel pennen besteld.

9 de outubro de 2017

Resposta da PenStore.nl

Bedankt voor je review! We versturen je bestelling binnen 1-2 werkdagen mits alle artikelen op voorraad zijn. Afhankelijk van de door je gekozen verzendmethode wordt je bestelling een dag later (PostNL Pakketpost) of binnen 1-2 werkdagen (PostNL Brievenbuspost) bezorgd. Vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis.