Ik bestel vaak bij penstore omdat hun de producten nog net iets goedkoper aanbieden dan andere webshops en ze gewoon een heel leuk assortiment hebben. Laatst de TWSBI vulpennen toegevoegd en i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Al meerdere malen heb ik bij PenStore.nl besteld; alles wordt netjes verpakt en wordt snel geleverd. Er is een zeer ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige materialen. Helaas was mijn laa... Ver mais
Informações sobre a empresa
PenStore.nl biedt een zeer grote selectie aan alleen de beste vulpennen, pennen, potloden, vulpotloden, markers, vullingen, notitieboeken, schetsboeken en accessoires uit Japan en Europa.
Informações de contacto
Havenstraat 2, 9321 DA, Peize, Holanda
- +31 50 7114100
- info@penstore.nl
- penstore.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fijne webshop
Ik heb al best vaak bij deze webshop besteld en ben altijd zeer tevreden. De artikelen wordt netjes verpakt en snel verzonden. Erg blij mee!
Een heel goede en betrouwbare winkel!
Ik bestel al jaren bij PenStore en ben altijd ontzettend tevreden over de kwaliteit van de producten en de levertijd. De informatie over de producten is ook erg uitgebreid en accuraat.
Penstore scoort hoog bij mij vanwege de klantgerichtheid en no-nonsense website.
Penstore scoort hoog bij mij vanwege de aantrekkelijke prijzen, snelle afhandeling en flexibele opstelling.
Toen ik in het weekeind nog iets wilde nabestellen zonder verzendkosten werd daar adequaat op gereageerd. Deze tweede bestelling kon zonder probleem aan de eerste bestelling worden toegevoegd en een dag later al had ik het hele spul in huis.
Super goede service! 🤸🏽♂️
Een defect pennetje gemeld en de volgende dag lag er een nieuwe in de brievenbus. Super goede service! 🤸🏽♂️
Zeer tevreden
Laat in de middag mijn pen besteld, nog geen uur later een verzendbericht en de volgende dag in huis.
Groot aanbod, goede prijzen. Ik kom zeker terug!
Nette levering volgens afspraak
Ik heb hier een aantal pennen en vullingen van het merk Pilot besteld. De levering is de volgende dag, geheel compleet ontvangen. Verpakking is in zeer nette staat ontvangen. De pennen zijn dusdanig verpakt dat de kans ook klein is dat deze tijdens transport beschadigen. Ik ben dus zeer tevreden.
Wowwwww Wat een super shop
Wowwwww Wat een super shop, Vrijdag de 13de besteld en zaterdag 14 netjes in een brieven bus pakje afgeleverd. Parker Jotter Stanless steel in originele gift box en gegraveerd met keuze tekst en gratis verzending. Dit is een super eerlijke webshop waar echt niks op aan te merken valt.Dit was mijn eerste bestelling, maar er gaan er zeker meer volgen .Ja deze Penshop beveel ik zeer hoog aan, van mijn een 10 stars winkel. En dat" zeg ik als criticus voor Google reviews
De plek voor je pennen
Ik bestel hier erg graag. Een heel groot assortiment van goede en kwalitatieve producten. Ze hebben alles wat ik nodig heb voor het handletteren. Snel in huis en altijd keurig verpakt.
En zulke mooie pennen, steeds weer nieuwe erbij op mijn verlanglijstje: )

Top winkel
Hier nu voor de tweede keer iets besteld en iedere keer goed en binnen 2 dagen in huis. Vind het vooral heel fijn dat ik pennen los kan halen in plaats van iedere keer een hele zet voor 1 of 2 kleuren

Resposta da PenStore.nl
Simple ordering and quick delivery
Exactly what I had hoped for - simple ordering and quick delivery (to Amsterdam).
Got the pen refills that were exactly what I had been looking for.
Would use them again!
Ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige materialen
Helaas was mijn laatste bestelling (als Brievenbuspakje+) bij PostNL zoekgeraakt.
Goed contact gehouden met PenStore.nl, die mijn bestelling nogmaals verpakt en verzonden heeft (nu als pakketpost) en binnen 1 dag had ik het in huis.
Ik ben zeer tevreden over deze winkel!
Super fast delivery to Denmark and good…
Super fast delivery to Denmark and good products.
Prima
Prima winkel. Heb een aantal V-Pilot whiteboard markers besteld. Betaald met PayPal en 2 dagen later lag het netjes verpakt in mijn brievenbus. Verzendkosten vind ik wel extreem hoog voor een stift en twee vullingen.. Maar goed. Prima winkel dus.

Resposta da PenStore.nl
Prima, maar niet heel snel
Ik heb hier een aantal keer na elkaar besteld, en dat ging elke keer prima. Je krijgt de producten na een paar dagen, dit is hetzelfde voor brievenbuspost of pakketpost. De spullen worden netjes ingepakt in een afsluitbaar zakje, en daarna nog in een doos of brievenbus pakje. Ze hebben hier ontzettend veel pennen en ook fijn papier. De verzendkosten vind ik wel vrij hoog, om deze te omzeilen heb ik extra veel pennen besteld.