Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

scherp geprijsd, snel geleverd. Handige 4 in 1 printer gekocht van Epson, ik had namelijk een smallere nodig met mijn nwe vrij compact Desktop meubel en deze Epson is iets minder dan 40cm (39cm) br... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van de aangeschafte printer Epson xp 2200 werkt op zich prima had misschien voor een wat makkelijkere werking een printer met een schermpje moeten nemen.(maar das een keuze) Als raad... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de toners
  2. Loja de materiais para escritório
  3. Loja de impressoras e scanners
  4. Papelaria

**BESTE WEBWINKEL VAN NEDERLAND 2025-2026** Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 18 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Ook is het bedrijf 11 keer verkozen tot “Beste Webwinkel” bij de Shopping Awards XL (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Daarnaast is 123inkt.nl in 2010, 2015 en 2016 grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland". Bij 123inkt.nl vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printersupplies voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur worden bezorgd

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

8 mil opiniões

Respondeu a 99% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

scherp geprijsd, snel geleverd.

scherp geprijsd, snel geleverd.

Handige 4 in 1 printer gekocht van Epson, ik had namelijk een smallere nodig met mijn nwe vrij compact Desktop meubel en deze Epson is iets minder dan 40cm (39cm) breed wat mooi in de ruimte van het meubel paste (40 cm) blij mee en werkt goed voor waar ik het af en toe voor gebruik, ik gebruik zelden nog een printer, maar af en toe wel nodig om bv iets met een handtekening te verzenden of iets te scannen, wat voor bepaalde zaken beter werkt dan een foto maken en uploaden e.d.

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De 123-webwinkels zijn groot en hebben…

De 123-webwinkels zijn groot en hebben een positie, waarin je werkelijk alles kunt bestellen wat je nodig hebt aan alles, wat nodig is voor kantoorbenodigdheden. Als ook accu's, batterijen etc. De specificaties van de producten zijn nauwkeurig vermeld. En je kunt op het typenummer van je device zoeken, of ze het hebben. Voor mij altijd eerste keus, voor ik ergens anders ga kijken. En dat al meer dan 12 jaar. En levering besteld = 1 of 2 dagen daarna in huis. Geen gedoe. Gewoon advies en levering.

18 de abril de 2026

Super klantenservice

Na een mail gestuurd te hebben, met een vraag over een product, werd er keurig uitleg gegeven in het antwoord hierop. Vervolgens een bestelling gedaan en keurig afgeleverd👍🏻

Classificada 1 em 5 estrelas

vandaag besteld morgen bezorgd? ONZIN!

Al jaren vaste klant, privé, zakelijk en via een stichting, maar sinds ongeveer een jaar gaat het steeds vaker mis. Waar het vroeger echt “voor 23:59 besteld, morgen in huis” was, wordt het nu structureel pas 2 tot 3 werkdagen later bezorgd, soms zelfs nog later. Laatst op dinsdag besteld en pas maandag ontvangen. Gisteren nog een laatste kans gegeven, vandaag gebeld voor de track & trace en toen bleek de bestelling zelfs op pauze te staan. Erg teleurstellend. Pas liever de tekst op de website aan naar een eerlijke levertijd, want deze belofte wordt al lange tijd niet meer waargemaakt.

16 de abril de 2026

Resposta da 123inkt.nl

Vervelend om te horen dat je bestellingen de laatste tijd niet binnen de verwachte levertijd zijn bezorgd. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker als je eerder andere ervaringen met ons hebt gehad.

We nemen je feedback serieus en kijken dit graag verder voor je na om te achterhalen wat er is misgegaan en hoe we dit kunnen verbeteren.

Om je verder te kunnen helpen, vragen we je om contact op te nemen met onze webcare via webcare@123inkt.nl
en je ordernummer mee te sturen. Groetjes Jady van 123inkt

Classificada 1 em 5 estrelas

Ze verkopen huismerk cartridges van…

Ze verkopen huismerk cartridges van beveiligde hp printers, ik had hp bestelt maar klantenservice belde me op om me te garanderen dat hun huismerk identiek is. Dat is niet het geval, volgens chat GPT is het zeer ingewikkeld om een goeie hack te krijgen om het mogelijk te maken m.a.w. ze verkopen iets dat niet werkt met het idee dat het wel werkt. Daarnaast hadden ze misleid dat ik inclusief de cartridges en papier kon kopen en kreeg een rekening dat ik rond €51 moest bijbetalen, nadat het pakket was geleverd. Ik koop er nu ook niets mee. Ik was in het verleden heel erg tevreden met hun service en shop maar mijn recente ervaring heeft het volledig omgekeerd. Helaas kan ik geen foto maken. Zelfs door op ok te drukken wordt het geweigerd. Dat is de beschrijving die ik van hun per mail heb ontvangen. Ik ging ervanuit dat ik voor het zelfde bedrag een aanbieding kreeg en daar ging ik op in. Niet om rond de €51 euro meer te betalen, maar ook niet om cartridges te krijgen die gewoon niet geaccepteerd worden door de printer.

31 de março de 2026

Resposta da 123inkt.nl

Vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We kijken dit graag samen met je na om te zien wat er precies is gebeurd en hoe we dit voor je kunnen oplossen. We willen je vragen om hierover contact op te nemen met onze webcare via webcare@123inkt.nl
Groetjes Jady van 123inkt

Groetjes,
Jady van 123inkt

Nasty upsell strategy

I decided to buy a laser printer as I know that inkjet printers can be expensive long-term. The delivery was fast, however just hours after I got my printer delivered I got a call by an 123inkt employee that told me I still had to buy some extra ink which they "could still send without delivery costs, just give me a yes and it will be arranged", not naming any price. After specifically asking the price, he told me this ink was an additional 150 euros....

I felt scammed, they could've warned me on the printer page itself, instead of upselling me this overpriced ink AFTER the printer got delivered. Within seconds I found the exact same ink for almost half the price at a competitor, but the upsell employee told me "Ink from other competitors might not work", sure... I really wonder what is funding his salary, maybe this insane price gap?

Will never buy again

15 de abril de 2026

Resposta da 123inkt.nl

We’re sorry that our phone call came across that way. We try to inform customers about the right consumables after purchase, so you won’t face any surprises when the toner runs out. Of course, this includes being clear about the price—we apologize if this wasn’t communicated clearly.

Regarding the price and the difference compared to other providers: that can indeed happen. Our main priority is to ensure you receive products that work well with your specific printer. We therefore provide advice based on compatibility and experience, but the choice is always yours.

The fact that you feel pressured or that communication about the price was not transparent is not how we want to come across. We take this seriously and will address it internally.

Best regards, Lesley from 123inkt

Super slecht

Super slecht. Verkeerde toners geleverd, geen reactie op mail. Verkeerde factuur, creditfactuur niet uitkeren.
Kortom: het is een zootje bij dit bedrijf.

5 de março de 2026

Resposta da 123inkt.nl

Dank voor je bericht. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is uiteraard niet wat je van ons mag verwachten.

We willen dit graag voor je uitzoeken en oplossen. De levering van de verkeerde toners en de onduidelijkheid rondom de factuur en creditnota horen niet zo te verlopen. Kun je ons je ordernummer sturen? Dan pakken we dit direct op en zorgen we dat er duidelijkheid komt en waar nodig een passende oplossing.

langdurige niet bevredigende service

Ik had een lekkende toner wat heel netjes opgelost is. Jammer dat je eerst een nieuwe toner moet kopen voordat je een garantie toner opgestuurd krijgt. Daarnaast ondertussen 3 zwart toners van eigen merk gehad die alle drie een probleem geven. Ook hier moet ik eerst weer een nieuwe toner bestellen voordat ze mijn probleem op kunnen lossen terwijl ik in meerdere mails getracht heb om aan te geven dat alle drie de toners een probleem hebben en dat ik geen eigen merk toner meer wil proberen. Het meest vervelende is dat de service desk meestal pas na een paar dagen reageert. Ben nu al een week of drie aan het trachten om het probleem bevredigend opgelost te krijgen. Heb nu, omdat ik weer weinig reactie krijg behalve dat ze smijten met kortingen, tegen beter weten in maar een originele toner besteld. Als die het wel doet dan geen eigen merk meer. Ik heb liever een goede oplossing dan korting.

Resposta da 123inkt.nl

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat de lekkende toner netjes is opgelost, maar we vinden het jammer dat je ervaring daarna minder positief is geweest. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is.

We willen graag een misverstand verduidelijken: je hoeft bij ons niet eerst zelf een nieuwe toner aan te schaffen voordat we een garantie-exemplaar opsturen. Wij sturen namelijk een vervangende toner op factuur, die we achteraf verrekenen zodra we het defecte product retour hebben ontvangen. Dit staat ook toegelicht in de retourmail die je van ons hebt ontvangen.

Daarnaast vinden we het vervelend om te horen dat je meerdere toners hebt gehad met problemen en dat je het gevoel hebt dat dit niet goed is opgepakt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ook dat je langer op reacties hebt moeten wachten dan je van ons mag verwachten, nemen we serieus.

Mocht je hier nog niet bij zijn geholpen, wil je dan een e-mail sturen naar webcare@123inkt.nl? Dan kijken wij graag nog even met je mee.

Oneerlijk bedrijf

Ik heb vele webwinkels meegemaakt, maar deze firma is toch wel de allerslechtste. Ze vertellen de ene leugen na de andere om je één euro af te kunnen troggelen. Dat gaat als volgt: bij het afrekenen kun je kiezen voor de vervoerder. Daarbij moet je €1 extra betalen voor PostNL. Daar was ik toe bereid, want die komen toch bij mij langs die dag. Hetzelfde artikel kun je elders een stuk goedkoper krijgen, maar ik wilde graag geleverd krijgen via PostNL en accepteerde daarom de hoge aanschafprijs. Ik had argwaan moeten krijgen, omdat ze geen betaling per creditcard accepteren voor particulieren. Die kunnen onterechte betalingen terughalen. Vervolgens sturen ze een email dat het pakket (weegt minder dan een literpak melk) via een aparte vervoerder verstuurd moet worden, met nog een onzintekst erbij over pallets, en dat het niet met een gewone pakketdienst verstuurd kon worden. Glashard gelogen: de doos is maar 39x35x16 cm, een kind van 10 kan het dragen. Die leugen dient ertoe om niet via PostNL te versturen. De volgende leugen: het meisje van de klantenservice wist niet met wie het verstuurd zou worden, maar waarschijnlijk met PostNL. Terwijl ik in mijn DHL-app al kan zien dat het pakket bij die vervoerder aangemeld is. Met haar leugens probeert ze te voorkomen dat ik de bestelling annuleer. Daar liegen ze ook nog eens over op hun website: als de bestelling al in behandeling is mag je pas na levering annuleren en dan moet je de retourkosten betalen. Een bewering die onrechtmatig is en neerkomt op misleiding. Dit bedrijf, met een wonderlijk ouderwetse website, hangt van leugens aan elkaar. Ze zijn nu een klant kwijt, ze krijgen een negatieve review en er gaat een klacht naar de ACM. Is die ene euro dat allemaal waard? Advies: mijden als de pest, deze onbetrouwbare webshop.

Resposta da 123inkt.nl

Dank voor je bericht en vervelend dat je dit zo hebt ervaren.

We lezen dat er vooral veel onduidelijkheid en frustratie is ontstaan rondom de bezorgoptie, de communicatie over de verzending en het verdere verloop van de bestelling. Dat is niet de bedoeling en ook niet de ervaring die we willen bieden.

De keuze voor een bezorgdienst en eventuele extra opties zijn bedoeld om voorkeuren mogelijk te maken, maar in de praktijk kan het voorkomen dat een andere vervoerder wordt ingezet als dat voor de verwerking of logistiek nodig is. Dat kan achteraf verwarrend overkomen, zeker als de informatie onderweg al zichtbaar wordt in track & trace-systemen voordat alles intern is afgerond.

Ook begrijpen we dat de communicatie hierover als tegenstrijdig of onduidelijk kan zijn overgekomen. Dat nemen we serieus, want dit hoort helder en eenduidig te zijn.

Wat betreft het annuleren en het verdere verloop van de bestelling: zodra een order in behandeling is genomen en in het logistieke proces zit, kan dit niet altijd meer worden stopgezet. Dat is niet bedoeld om klanten te beperken, maar komt voort uit hoe het verwerkingsproces technisch is ingericht.

We vinden het jammer dat dit voor jou heeft geleid tot zoveel ergernis. We willen dit graag goed voor je uitzoeken en kijken waar in jouw specifieke geval de communicatie of afhandeling beter had gekund, zodat we dit kunnen verbeteren.

Mochten wij je hier nog bij kunnen helpen, neem dan gerust contact op via webcare@123inkt.nl. Groetjes, Lesley van 123inkt

Classificada 1 em 5 estrelas

mijn inkt was op voorraad en zou op…

mijn inkt was op voorraad en zou op zaterdag geleverd worden maar werd niet geleverd op zaterdag of maandag en wanneer wel weet ik niet een mail geschreven maar geen antwoord

10 de abril de 2026

Resposta da 123inkt.nl

Bedankt voor je review. Vervelend dat je het pakket nog niet ontvangen hebt. Wij zien dat er helaas wat vertraging is opgelopen en dat het pakket morgen bezorgd zou moeten worden. Excuses voor het ongemak. Groetjes Jacqueline van 123inkt.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaringen met de…

Zeer slechte ervaringen met de cartridges van 123.
Ze lekken en vervuilen de printer. Na een klacht over de cartridges mocht ik ze terugsturen en zouden ze originele HP opsturen. Ik zou dan het verschil bijbetalen. Heel redelijk leek het.
Daarna een extra factuur gekregen voor de nieuwe zending van € 145. Na vele mailtjes verder toch maar betaald om van het gezeur af te zijn. Voel me zwaar opgelicht.

Op de reactie van 123 dat ze een mail sturen tot op heden echter niets ontvangen…..

3 de abril de 2026

Resposta da 123inkt.nl

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat het niet volgens wens gegaan is. Wij hebben een e-mail naar je gestuurd om tot een gepaste oplossing te komen. Groetjes Jacqueline van 123inkt.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalige praktijken: Bewuste misleiding en onbereikbare klantenservice!

Ordernummer: 30087102
Mijn ervaring met 123inkt.nl is ronduit schandalig. Dit bedrijf maakt zich schuldig aan bewuste misleiding en heeft een klantenservice die de naam niet mag dragen.
1. Bewuste misleiding aan de telefoon:
Nadat ik een Brother printer had besteld, werd ik gebeld door een verkoper. Er werd keihard tegen mij gelogen dat de meegeleverde toner slechts 150 pagina's zou printen, om mij zo een extra toner aan te praten. Volgens de officiële specificaties van de fabrikant gaat de meegeleverde toner echter tot wel 1200 pagina's mee! Dit is pure oplichting om klanten onnodige extra kosten in te jagen.
2. Onbereikbare en incompetente klantenservice:
De communicatie is een ramp. Op e-mails wordt simpelweg niet gereageerd. Telefonisch sta je standaard 30 tot 40 minuten in de wacht. Als je eindelijk iemand spreekt, weten ze van niets. Ondanks dat ik mijn ordernummer doorgeef, is er geen enkel dossier opgebouwd en moet ik het hele verhaal telkens opnieuw uitleggen. Geen enkele interne overdracht, totale chaos.
3. Schandalige bezorging:
Ondanks extra betaling voor DHL , werd het pakket via PostNL verstuurd. De bezorger heeft de printer (in originele doos, dus duidelijk herkenbaar) zonder pardon over de schutting gegooid.

9 de abril de 2026

Resposta da 123inkt.nl

Wat vervelend om te lezen dat jouw ervaring met 123inkt.nl zo is verlopen. Dit is absoluut niet de service die je mag verwachten.

Allereerst over het telefoongesprek: het is uiteraard niet de bedoeling dat je onjuist wordt geïnformeerd over de capaciteit van een toner. We nemen dit soort signalen zeer serieus en gaan intern na wat hier is misgegaan, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Wij kunnen ons voorstellen dat het vervelend is om zo lang op een reactie te moeten wachten. Onze excuses hiervoor.

Tot slot is de bezorging zoals je die beschrijft absoluut niet de bedoeling, zeker niet als je hebt betaald voor een specifieke verzendmethode. We zullen dit ook terugkoppelen aan de vervoerder, omdat pakketten uiteraard zorgvuldig behandeld moeten worden.

Wij zien dat er inmiddels al telefonisch contact is geweest met een collega en dat er een oplossing is geboden. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan gerust weten. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Groetjes Jacqueline van 123inkt.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet klantgericht, alleen bezig met verkoop

Je moet hun bellen voor je bestelling en dat blijkt dan een verkooppraatje! Huismerk iets goedkoper maar een hoop gedoe. Kan beter naar een andere site

24 de março de 2026

Resposta da 123inkt.nl

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je het contact als een verkooppraatje hebt ervaren, dat is uiteraard niet onze bedoeling.

We proberen je zo goed mogelijk te helpen en adviseren, waarbij we ook alternatieven zoals huismerkproducten bespreken. We begrijpen dat dit niet altijd als prettig wordt ervaren.

We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten.

Groetjes, Lesley van 123inkt

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.