Leia as opiniões dos outros
Zwykłe oszustwo! Zamówiłam sześcioczęściowy komplet do spania z satyny, a otrzymałam jedną sukienkę w kolorze który jest obrzydliwy, w złym rozmiarze i na pewno nie z satyny. Zamiast pięknego kompletu... Ver mais
Gdyby można było dać zero gwiazdek a właściwie na minusie to z miłą chęcią bym to zrobiła czyste oszustwo zamówiłam komplet dostałam kombinezon gdy kontaktowałam się przez adres mailowy że nastąpiła p... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Oszuści jednym słowem paczka wysyłana z…
Oszuści jednym słowem paczka wysyłana z Polski żadnych Chin. Zero kontaktu. Dlatwgo chcą za pobraniem A nie płatność kartą bo bank zwróci pieniądze a poczta nie
Oszuści
Oszuści! Produkt nie zgodny z opisem! Zamiast sukienki wysłali bluzę.
Nie polecam!!!
Kolejna oszukana
Ja również przed chwilą odebrałam paczkę i była tam bluza dziecięca poplamiona,jestem chętna zgłosić to na policję bo tak być nie może!!!
Szczerze nie polecam
Szczerze nie polecam, zamawiałam sukienkę, a otrzymałam kiepskiej jakości bluzę. Oszuści , nie polecam!!!
Oszuści! oszuści! oszuści!
Zamówiłam sukienkę że sklepu perlicka, zamiast sukienki dostałam sweter męski i o kilka rozmiarów za duży sklep mocno oszukuje ludzi. Oczywiście napisałam meila z prośbą o zamianę towaru jako odpowiedź dostałam wiadomość że zwrócą mi 40% poczym odesłałam im wiadomość że nie podoba mi się takie rozwiązanie stwierdzili że odeślą mi 50 procent, teraz twierdzą że 60% znów napisałam im meila że w dalszym ciągu mi się to nie podoba i że to ich błąd więc mają mi oddać 100% albo odesłać mi sukienkę którą zamówiłam. Czekam na wiadomość zwrotną napisałam im tego ostatniego meila niedawno. Dodam aktualizacje jak się dowiem co i jak, i gdy odpiszą.
Oszuści
Zamówiłam sukienkę z tego "sklepu". Otrzymałam różową bluzę śmierdzącą stęchlizną. Napisałam maila, że proszę o zwrot pieniędzy i adres do wysyłki bluzy, której nie zamawiałam. W odpowiedzi dostałam maila z informacją, że ze względu na wysoką cenę przesyłki i niską cenę produktu proponują żebym zostawiła sobie bluzę i przeleją mi 40% kosztu sukienki. Nie zgodziłam się i napisałam, że żądam zwrotu całej kwoty. Od tego czasu brak kontaktu. Zwykli oszuści.
Oszustwo
Szkoda, że nie znalazłam tych opinii wcześniej, ponieważ również dałam się oszukać. Zamiast sukienki przyszła jakaś bluza paskudna. Jedyna opcja to była płatność za pobraniem i wygląda na to, że to jest ich kombinacja, która ułatwia oszukiwanie, bo przelew można byłoby cofnąć, a pani na poczcie nie chciała z powrotem przyjąć przesyłki. Obawiam się, że jest pozamiatane i nie uda się odzyskać pieniędzy. Dziwię się tylko, że pomimo tylu negatywnych opinii ten sklep nadal funkcjonuje.
Zamówiłam sukienkę
Zamówiłam sukienkę, dostałam jakieś szmaciane gacie z poliestru.... Zero odzewu na reklamację.
Oszuści
Oszuści. Jestem gotowa zgłosić to na policję. Jeśli ktoś chce to ja chętnie pójdę. Sama raczej nic nie zdziałam
Czuję się oszukana przez firmę Perlicka…
Czuję się oszukana przez firmę Perlicka .Zamówiłam dzbanek do herbaty zax139 zł a dostałam plastikowe badziewie nie warte więcej niż 10 zł zupełnie nie przypominające towar jaki zamawiałam. OSZUŚCI
OSZUŚCI
Oszuści,tak jak pozostali dostałam inny towar niż zamawiałam,jakaś szmatę nie nadającą się do noszenia i to w rozmiarze XL,a miał być dres w rozmiarze S.Czy komuś udało się odzyskać pieniądze?
Właściwie powinna być ocena -1
Właściwie powinna być ocena -1! Zamówiłam kombinezon, otrzymałam jakieś beznadziejne spodnie i koszulę. Nawet kolory i rozmiar się nie zgadzają. Po odebraniu przesyłki napisałam maila, gdzue załączyłam zdjęcie i potwierdzenie zamówionego produktu i tego, który przyszedł. Oczywiście bez odpowiedzi. Ta firma to jest porażka. Nie kupujcie. Żałuję, że nie od szukałam opinii przed zakupem.
OSZUŚCI
Wielkie oszustwo , proszę nie zamawiajcie nic , wysyłają szmaty nie warte grosza , zamówiłam sukienkę przyszły spodenki z tishertem nic nie warte szmaty ,usuwają negatywne komentarze pod postami zdjęć nie odpisują na maile i nie odbierają , widzę iż nie jestem jedyną osobą oszukaną jest nas dużo więcej . Najlepiej było by zamówić i nie odbierać od tej firmy przesyłek . OSZUSTWO😡
Firma jest nieuczciwa. Zamówiłam 4 kurtki w różnych kolorach, a otrzymałam 4 bluzy w kiepskiej jakości. Nie polecam, brak kontaktu.
Firma jest nieuczciwa. Zamówiłam kurtki
Uważajcie !!!!!
Uważajcie !!!!!
Nie kupujcie u tych oszustów zamówiłam sukienkę za 140 zł a otrzymałam byle jaką szmatę co za chamstwo
Brak mi słów
Nie ma żadnego kontaktu z nimi brak możliwości zwrotu
Złodzieje nis dajcie się oszukać
Złodzieje nis dajcie się oszukać
Înșelătorie,am primit altceva in loc…
Înșelătorie,am primit altceva in loc produsului comandat
ОСТОРОЖНО МОШЕННИКИ!!
ОСТОРОЖНО МОШЕННИКИ!!! ЗАКАЗАЛА НАБОР ПИЖАМ А РРИШЛО НЕИЗВЕСТНО ЧТО 2 КАКИЕ-ТО ФУТБОЛКИ УЖАСНОГО КАЧЕСТВА И XXL КОГДА У МЕНЯ М-КА. НА ИМЕЙЛ ОТВЕЧАЕТ АВТОМАТ. ПУСТЬ ОНИ ПОТЕРЯЮТ В ЖИЗНИ БОЛЬШЕ,ЧЕМ ОНИ ПРИОБРЕЛИ ЗА СЧЁТ ТАКИХ ,КАК Я.
Zamówiłam sukienkę a przyszło jakieś…
Zamówiłam sukienkę a przyszło jakieś badziewie !!! Oszustwo nie zamawiajcie !!!
Masakra
Masakra
Zamówiłam płaszczk
A przyszły jakieś szmaty w rozm XXXL
Oczywiście niemożliwy zwrot
Dno
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.