Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

OPLICHTERS! Ondanks steeds zo alert te zijn, met 2 voeten ingetrapt. Hertenfamilie besteld op 01/11 en gisteren een spuuglelijk klein hertje aangekregen. Mailadres en site bestaat niet meer, dus klach... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zwart metalen hertenfamilie besteld grootste 50 cm, na 2 weken 2 hertjes geleverd gekregen waarvan de grootste 16 cm was...set is trouwens bij Temu voor nog geen 10 euro te bestellen... Natuurlijk ni... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Deze website zag er professioneel uit. Zelf heb ik in het verleden websites en software geschreven en daarom was ik altijd zeer voorzichtig, maar ook mij hebben ze te pakken gehad. Toen ik bestelde ha... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

INTERNET OPLICHTERS!!! Helaas het leek leuk een kerstboom (1,20 m. Voor €59,95) , net het kunststof vogeltje ontvangen. Reageren nergens op (email, telefoon). Vogel is al gevlogen. Morgen ga ik aangif... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,1

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

215 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,1

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

In oktober 2024 een kerstboom…

In oktober 2024 een kerstboom besteld…nooit gehad…en heb tig mails gestuurd…maar ik zou hem voor de kerst hebben 90, euro weg. Heb zielige mails gestuurd..dat ik kleine kindjes had..in de hoop dat ze medelijden zouden krijgen …maar nee kreeg zo een k…vogeltje ..waar ik slechte herinneringen aan heb
Gr.mar lommerse

17 de outubro de 2024

Bestel hier nooit!!!

In september 2024 een kerstboom besteld
Na verschillende malen een mail te hebben gestuurd, niks meer gehoord!
Ik heb NietBezorgd ingeschakeld, in de hoop dat hun wat kunnen betekenen. 99.95 euro is een hoop geld als je er niks voor terug krijg.
Dus mensen.....wees gewaarschuwd!!

25 de setembro de 2024

Opgelicht !

Ik heb op 12 november 2024 een kerstboom van 120 cm besteld, maar tot op heden ( 24 januari 2025) heb ik nog niets ontvangen !
Als ik in de bevestigings- email klik op " bekijk uw bestelling" verschijnt het bericht : " page not found " .
Ik vrees dat ik zwaar ben opgelicht !!!
Ik heb inmiddels melding gemaakt bij contact@ nietbezorgd.nl. en heb van deze melding reeds een bevestiging gekregen.

24 de janeiro de 2025

Oplichterij

Oplichterij! Ik wacht al twee maanden op mijn kerstboom! Ik heb al twee keer een e-mail gestuurd, maar ik heb nog steeds geen antwoord ontvangen.

8 de novembro de 2024

Inderdaad oplichterij

Inderdaad oplichterij, kerstboom voor €100,00 besteld, niets geleverd.
Helaas te laat wakker geworden, enige positieve aan deze teleurstelling is dat ik hierdoor in contact ben gekomen met de mensen van “NietBezorgd.nl”, via hun website zijn deze mensen direct in aktie gekomen, en hebben de leverancier officieel in gebreke gesteld.
Ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen?
Mooi initiatief om via deze weg die website oplichters gebundeld aan te pakken, en via deze weg er een aantal de nek om te draaien.
Dat hele “dropshipping” fenomeen zou verboden moeten worden, om via
“zogenaamde” Nederlandse Websites die Chinese rommel te verkopen

29 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

"Het lijkt een valse oplichterssite te…

"Het lijkt een valse oplichterssite te zijn "!!
we hebben 220€ betaald sinds 02 november en tot nu toe komt niets aan, de link om de bestelling te traceren werkt ook niet. Deze pagina zou niet moeten actief zijn en die dieven moeten worden onderzocht

16 de dezembro de 2024

Oplichters...!!

Oplichters...Kerstboom besteld/klein vogeltje gekregen...€99,== armer..
Nu de site nietbezorgd.nl in de arm genomen...kijken of ik 80% terug kan krijgen van mijn geld. En aangifte gedaan van oplichting.

11 de dezembro de 2024

Idem

Idem, je me suis bien faite arnaquée - achat de 3 sapins donc plus de 190€ - j'ai reçu également 3 oiseaux en vitrail donc rien à voir avec ma commande et certainement pas du même coût
Honteux et scandaleux - bien entendu impossible de récupérer - j'espère que l'univers punira sévèrement ces personnes malhonnêtes et qu'ils iront droit en enfet

8 de novembro de 2024

Keretboom…

Een paar weken gelden een kerstboom besteld van 65euro. Hier een paar weken opgewacht. Er kwam niets binnen, 2 weken gelden een plastieken vogeltje toegestuurd gekregen. Bij het lezen van de comments kan ik afleiden dat mijn kerstboom niet meer zal toekomen. #oplichters!!

2 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling van een LEGO race wagen leek…

Bestelling van een LEGO race wagen leek nadat ik de bestelling ontving prima, helaas de motor is defect en ik probeer contact te hebben met mail personifymade maar helaas het bedrijf en of mail zijn te bereiken.
Jammer dit weer NOOIT meer ...... of wordt het toch opgelost ??

8 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Kant-en-klare kerstboom besteld van 210…

Kant-en-klare kerstboom besteld van 210 cm hoog à €129,95.

Het duurde sowieso superlang voor het werd geleverd, maar er is iets gelevetd: een kant-en-klare kerstboom van amper 90 cm hoog...

Website bestaat niet (meer), reageren op mijn e-mail ook niet!

1 de dezembro de 2024

opgelet, mogelijk bedrieglijk verkoopskanaal

op 20/11 twee kerstbomen besteld en correct betaald. bestelbevestiging gekregen BESTEL #14302. na enkele weken wachten willen we vandaag een statusupdate en blijkt alles weg en/of fake te zijn....ook e-mails komen niet toe dus de reviewffwd van trustpilot zal ook niet veel zin hebben.

20 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Veel geld betaald maar niets ontvangen

Dik twee weken terug een mooie porsche besteld van €59,95. Keurig betaald maar nog niets ontvangen. Email adres klopt niet dus je kunt ook niet vragen wat er aan schort.
Na onderzoek en lezen van diverse revieuws lijkt Personify mij een grote oplichtersbende.
Ik ga aangifte doen bij de politie.

5 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?