OPLICHTERS! Ondanks steeds zo alert te zijn, met 2 voeten ingetrapt. Hertenfamilie besteld op 01/11 en gisteren een spuuglelijk klein hertje aangekregen. Mailadres en site bestaat niet meer, dus klach... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zwart metalen hertenfamilie besteld grootste 50 cm, na 2 weken 2 hertjes geleverd gekregen waarvan de grootste 16 cm was...set is trouwens bij Temu voor nog geen 10 euro te bestellen... Natuurlijk ni... Ver mais
INTERNET OPLICHTERS!!! Helaas het leek leuk een kerstboom (1,20 m. Voor €59,95) , net het kunststof vogeltje ontvangen. Reageren nergens op (email, telefoon). Vogel is al gevlogen. Morgen ga ik aangif... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Hier ook een kerstboom besteld…
Hier ook een kerstboom besteld stelletje klootzakken ga werken ipv mensen hun geld af betroggelen.
Wat een zielige mensen nog gemaild krijg antwoord dat ik geduld moet hebben dat het zeker voor kerst geleverd wordt.
Niet normaal dit.
Nu
Nu is er weer website die litlle bears heet dezelfde oplichters.
Oplichting net zoals zovelen hier…
Oplichting net zoals zovelen hier vermelden.ik heb aangifte gedaan en wacht hier nog even op.t leek zo mooi tot ik bericht kreeg dat mijn bestelling was afgeleverd, in de brievenbus nota bene.haha een kerstboom door de brievenbus.ik heb vele mails gestuurd en vorige week antwoord gekregen nou t antwoord stelt niks voor en nu kan ik ze niet meer bereiken.ben laaiend!
Kerstboom personify
Ik bestelde bij personifiie Arnhem op 4november een makkelijke kerstboom betaalde 69,95 euro en nog niets gehoord of gezien als ik nu op de site wil gaan vind Facebook of gorgel het niet
Ondanks allertheid is het toch fout gegaan.
Deze website zag er professioneel uit. Zelf heb ik in het verleden websites en software geschreven en daarom was ik altijd zeer voorzichtig, maar ook mij hebben ze te pakken gehad. Toen ik bestelde had ik eerst alle info opgevraagd en kreeg geen slechte ervaringen te lezen. Het zijn professionals die dit opgezet hebben. Natuurlijk ben ik ook mijn centen kwijt. Daar kom ik wel overheen, maar mijn eer als ex-ontwikkelaar is aangetast en dat doet pijn.
heb op 4 oktober kerstboom wit besteld…
heb op 4 oktober kerstboom wit besteld van 99,95 euro nog altijd niets gekregen ik ga naar de rechter om te zien wat ik kan doen want jullie lichten de mensen op gelieve de centen terug te sturen carels jacqueline
Ik heb een kerstboom besteld en in…krijg een belachelijk vogeltje
Ik heb een kerstboom besteld en in plaats van een kerstboom krijg ik een belachelijk klein vogeltje. Ze hebben 99 euro afgesnoept van mij. Wat ik veel geld vind. Daar gaat de kerstsfeer.
Ikk heb ook een kerstboom besteld…
Ikk heb ook een kerstboom besteld betaald op 4 ockt
Wat moet ik er mee ben je invalide word je gewoon belazert kunnen we met z,n allen niks doen dit is echt oplichterij
Nep nep
Nep nep , je ontvangt totaal niet wat je hebt besteld een grote scam . Terug sturen onmogelijk gemaakt qua kosten . Trap er niet in !
Volgende keer eerst hier kijken
Waarom heb ik niet eerst hier gekeken…
Ook ik ben erin getrapt. Vond die pop up kerstboom leuk, en dankzij het algoritme bleef ie maar voorbij komen. Website wel bekeken en zag er op zich wel normaal uit. Maar ik weet nu beter. Voor 99 euro besteld en status levering staat op “processing”. Gemaild, bestaat de mailbox niet. De betaling is gedaan aan sjcecommerce.nl en die blijkt in Arnhem te zitten.
Stelletje oplichters zijn het.
Plastic vogeltje ipv een kerstboom....
3 weken geleden een kerstboom besteld.
Website zag er goed uit.
Vorige week een plastic vogeltje in de brievenbus gehad. Dat vonden we al raar omdat mij niet bijstond dat ik die had besteld.
Vandaag gekeken hoe het met de verzending van de boom stond. Deze bleek vorige week bezorgd te zijn....
E-mail gestuurd aan het e-mailadres dat onder de bevestigingse-mail stond. Die mail kwam terug....
Daarna op Truspilot gaan kijken... En ja hoor dezelfde ervaring...
We zijn dus ook opgelicht voor 130,00.
Oplichters! Bestel hier NIET
Waarom heb ik niet eerst hier gekeken…
Ook ik ben erin getrapt. Vond die pop up kerstboom leuk, en dankzij het algoritme bleef ie maar voorbij komen. Dus uiteindelijk besteld. Website wel bekeken en zag er op zich wel normaal uit. Maar ik weet nu beter. Voor 99 euro besteld en status levering staat al 2 weken op “processing”. Gemaild, meerdere keren, geen reactie.
Zo stom dit 😖
Wat n oplichters!!!!
Opgelicht net als de rest..
Opgelicht net als de rest... heb wel een les geleerd.. was helaas wel een dure les!
Nul sterren of onder min
Nul sterren of onder min. Boom een maand geleden besteld, niks ontvangen. Mailadres bestaat niet.
Afzetters
Afzetters!
Onderdeel van apotheosventure en pakken enkel je geld. Meer doen ze niet. Onbereikbaar. Bedrijf zit in Arnhem en op de site van Apptheosventure vindt je hun telefoonnummer.
Dit is een onbestaand bedrijf.
Bedrijf bestaat niet. E-mails komen terug, telefoon is niet aangesloten en het opgegeven adres klopt evenmin. Dit is oplichting op grote schaal. Zeker niets bestellen.
Personifymade zijn oplichters mensen…
Personifymade zijn oplichters mensen pas op doe daar nooit je bestellingen!!!
Je krijgt nl nooit je bestelling geleverd uiteraard wel betaald !!
Grote oplichting van deze site
Grote oplichting van deze site. Geen kerstboom ontvangen en e-mails naar deze site worden geweigerd. Site van personify is niet meer bereikbaar. Schande hoe vele oudere mensen hier opgelicht worden. Schande voor deze oplichters. 😡😡😡
Personify Oplichters
Oplichters, leveren niet wat ze zeggen te verkopen! Je ontvangt zowel in aantal als in afmeting een totaal ander product, het enige dat wordt aangeboden is terugsturen naar China waarbij je zelf de kosten moet betalen van verzending en dan maar moet afwachten of je wat je al betaald hebt terug ontvangt!
OPLICHTING!!!!!
OPLICHTING!!!!!
Kerstboom besteld en betaalt , verder niks meer gehoord. Mail gestuurd maar het mailadres is ook niet gekend. Bestelling volgen kan ook niet meer .Dus mensen laat u niet vangen , BENDE DIEVEN
/!\ Ce site est de l'arnaque !
/!\ Ce site est de l'arnaque !
J'ai commandé 3 cerfs dont le plus grand était de 50cm de haut. Ce qui m'a été livré sont 2 cerfs de 10cm et moche. Pas du tout ce qui a été illustré.