OPLICHTERS! Ondanks steeds zo alert te zijn, met 2 voeten ingetrapt. Hertenfamilie besteld op 01/11 en gisteren een spuuglelijk klein hertje aangekregen. Mailadres en site bestaat niet meer, dus klach... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zwart metalen hertenfamilie besteld grootste 50 cm, na 2 weken 2 hertjes geleverd gekregen waarvan de grootste 16 cm was...set is trouwens bij Temu voor nog geen 10 euro te bestellen... Natuurlijk ni... Ver mais
Deze website zag er professioneel uit. Zelf heb ik in het verleden websites en software geschreven en daarom was ik altijd zeer voorzichtig, maar ook mij hebben ze te pakken gehad. Toen ik bestelde ha... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
NIET DOEN!!!!
Lees alle andere review hieronder ook!! 3 zwarte herten gekocht, 2 miniatuur hertjes (lijkt op playmobile) geleverd gekregen. Grootste is nog geen 16 cm... hou je geld in je zak!!!!
Niet eens 1 ster waard pure oplichters…
Niet eens 1 ster waard pure oplichters ! led lichtshow besteld 6 meter groot maar helaas het is meer 50cm in werkelijkheid , onbegrijpelijk dat dit zo maar kan en blijkbaar ook mag !
Oplichting
Kerstboom besteld, maar een lullig plastic vogeltje ontvangen
INTERNET OPLICHTERS!!
INTERNET OPLICHTERS!!! Helaas het leek leuk een kerstboom (1,20 m. Voor €59,95) , net het kunststof vogeltje ontvangen. Reageren nergens op (email, telefoon). Vogel is al gevlogen. Morgen ga ik aangifte doen. Volgende keer toch eerst reviews bekijken als het om een onbekend bedrijf gaat.
Personify made zijn oplichters
Personify made zijn oplichters. Bestellingen worden niet geleverd (uit China)
Er wordt niet gereageerd op emails. Aub niets bestellen je bent gewoon je geld kwijt.
Oplichters
Oplichters! Net zoals bij verschillende gedupeerden. Hertenfamilie set van 3 stuks besteld in metaal 50cm hoog volgens bestelbon. Geleverd: 2 mini hertjes in kunststof amper 16cm hoog.
Oplichting
Oplichting. Product niet geleverd opvouwbare kerstboom. Klantenservice niet thuis het zijn oplichters
Zwart metalen hertenfamilie besteld…
Natuurlijk niemand te bereiken...hele bedrijf bestaat waarschijnlijk niet eens! 1 ster gegeven maar dat is zelfs teveel...
Scandaleux
Scandaleux. La société n’envoie pas ce qui a été commandé mais remplace la commande par un produit cheap. À éviter absolument.
Ook ik ben gedupeerd
Ook ik ben zojuist trotse eigenaar geworden van een kleurrijk plastic kitchvogeltje voor slechts € 69,95....
Ik lees nu de recensies pas.
Hopelijk wordt dit soort oplichting hard aangepakt.
Wij hadden ook de 3 herten besteld maar…
Wij hadden ook de 3 herten besteld maar in de plaats 2 kleine hertjes,schandalig
Wat een stelletje schoften
Wat een stelletje schoften, hoop maar dat deze oplichters snel een lange gevangenisstraf krijgen.
Kerstboom besteld 129 euro OPLICHTING
Kerstboom besteld 129 euro, emails gestuurd geen reactie, gebeld mailbox vol. wel een stom vogeltje in een doosje gekregen, NIKS GELEVERD, OPLICHTERS OPLICHTERS
Nog niet 1 ster waard
Nog niet 1 ster waard, nooit hier iets bestellen, oplichterij. 3 delige hertenfam. besteld waarvan grootste 50cm zou moeten zijn . Na een eeuwigheid eindelijk binnen een totale andere set, een 2 delige van max 16 cm. Telefonisch niet bereikbaar, voicemail vol, e-mails wordt niet op gereageerd. Zijn niet in Amsterdam op het adres op de website te vinden.
Oplichters!
Ook ik had de Hertenfamilie gekocht €49,95 3 herten van respectievelijk 52, 30 en 12 cm groot. Kreeg gisteren 2 kleine mini hertjes, echt schandalig! Niemand te bereiken, wat een oplichters!
Wat een vieze oplichters
Wat een vieze oplichters, 3 hertjes besteld (grote) € 50- uiteindelijk 2 kleine prul hertjes gekregen, zulke site's moeten niet mogen bestaan.
TRAP ER NIET zijn vieze hufters!!!
Dit bedrijf is een oplichters bende
Dit bedrijf is een oplichters bende
Ik heb voor 40 euro led verlichting besteld voor buiten vuurwerk licht op palen
Wat krijg ik na weken wachten een klein doosje met led licht voor binnen waarde nog geen 5 euro
Oplichters
Heb hetzelfde als alle andere, 1 geluk heb het met creditcard betaald dus kan ik het geld terugeisen. Vreemde sites of chines zeker, altijd met creditcard betalen krijg je het altijd terug.
Ze zijn nog niet eens 1 ster waard
Ze zijn nog niet eens 1 ster waard! Ik heb een kerstboom besteld voor 100€ maar krijg een klein kartonnen vogeltje,dus mensen trap er niet in want je wordt opgelicht!!
Bedriegers en niets leveren!!
Alles gaat mis!
Na je betaling hoor je nooit wat weer, 100 euro kwijt en er wordt niets geleverd.
Bereikbaar zijn ze niet.
Mensen pas op, dit zijn gewoon een stel smerige bedriegers, ondanks de gelukte advertentie!