Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke mensen waarbij je snel en oprecht wordt geholpen. Onze honden zijn dol op de kauwstaaf, vooral omdat hij multifunctioneel is! Je kan er een trek spelletje mee doen, apporteren en smaarb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Klein foutje in de bestelling, dus klantenservice gemaild. Vrijwel meteen een reactie van hun gekregen en het probleem werd binnen een werkdag opgelost met daar bovenop een fijne t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Pet Party is jouw online winkel voor honden en katten. Je vindt bij ons zorgvuldig geselecteerde speeltjes en accessoires die niet alleen mooi zijn, maar ook van hoge kwaliteit. Met oog voor stijl en comfort, en altijd met jouw huisdier centraal.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

23 opiniões

Top bedrijf!

Vriendelijke mensen waarbij je snel en oprecht wordt geholpen.
Onze honden zijn dol op de kauwstaaf, vooral omdat hij multifunctioneel is! Je kan er een trek spelletje mee doen, apporteren en smaarbaar voedsel in stoppen.
Verder ben ik erg blij met de 3 in 1 drinkfles! Handig voor onderweg.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Pet Party

Heel erg bedankt! Dit doet ons erg goed en zijn blij dat het zo in de smaak valt.

Al meerdere keren besteld

Al meerdere keren besteld, fijne producten (de 3 in 1 drinkfles is onze favoriet) en een pup die blij is met de speeltjes. 🐶🐾

12 de setembro de 2025

Resposta da Pet Party

Een trouwe supporter, daar zijn wij erg dankbaar voor. Gijs is ook echt een leukerd en de blije foto's die wij hebben ontvangen, maken ons ook erg vrolijk. Bedankt en dat Gijs nog maar lang mag genieten ervan!

Krabkarton

Hele snelle leveringn fijne communicatie en leuke producten. Onze katten zijn onwijs blij met het krabmeubel en deze is 24/7 bezet!

24 de janeiro de 2026

Resposta da Pet Party

Daar doen we het voor! Veel speelplezier gewenst voor de katten.

Onze doodle is fan!

Snelle levering en fijne producten. We hebben de rubberen speeltak besteld en onze doodle is er dol op! Na een aantal weken gebruik is de speeltak nog volledig in tact ondanks het vele kauwen en spelen. En het is nog leuk in je interieur ook, win win ;)

26 de janeiro de 2026

Resposta da Pet Party

Dat is fantastisch en maakt ons ook erg blij. Dat jullie doodle er nog maar veel plezier van mag hebben!

Snelle levering, top service

Snelle levering.
Klein foutje in de bestelling, dus klantenservice gemaild. Vrijwel meteen een reactie van hun gekregen en het probleem werd binnen een werkdag opgelost met daar bovenop een fijne tegemoetkoming.
Super service!

26 de janeiro de 2026

Resposta da Pet Party

Met goede communicatie zijn we tot een fijne oplossing gekomen! Daar zijn wij blij om. Veel plezier met de bestelling!

Blij met de "Speeltak"

Blij met de "Speeltak". Beetje kluiven, apporteren, het kan allemaal. Inmíddels gaat ie al een tijdje mee en ik ben er dan ook van overtuigd dat het het kwalitatief hoogwaardig speelgoed is. Nb Ook belangrijk; Het ruikt niet gek of chemisch oid🙂

27 de outubro de 2025

Resposta da Pet Party

Dat klinkt goed en sluit helemaal aan bij waar wij naar streven!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een RVS hondendrinkfles besteld…

Ik heb een RVS hondendrinkfles besteld met de naam van de hond er in gegraveerd .De fles is prachtig en heel erg handig, er zitten ook 2 rvsbakjes bij voor water en voer .
We zijn er erg blij mee.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Pet Party

Dat is fijn! Inderdaad erg handig en hopen dat jullie er veel plezier van blijven hebben.

Zeer goede speeltjes

Zeer goede speeltjes. Onze labradoodle is zeer goed in slopen en de tak en bot heeft hij vorig jaar november voor zijn verjaardag gehad en zijn nog steeds heel.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Pet Party

Super fijn om te horen, daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit honden speeltjes!

Voor onze hond hadden we bij pet party een speeltak besteld. Normaal sloopt hij al zijn speeltjes binnen 5 minuten, maar deze is van hele goede kwaliteit rubber en nog steeds heel! Echt een dikke aanrader. Ook heel snel bezorgd dus wij komen hier zeker terug!!

3 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij bestellen hier regelmatig…

Wij bestellen hier regelmatig spulletjes voor onze kat. De producten zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar zien er ook echt ontzettend leuk uit. De levering is snel, en dat persoonlijke briefje dat erbij zit maakt het helemaal af, zo’n klein gebaar dat laat zien dat er met aandacht gewerkt wordt. Wij blijven hier bestellen🐾

5 de novembro de 2025

Really recommended!

Love the collection that Pet Party offers! Communication is great en delivery is very fast. Really recommended!

2 de outubro de 2025

Resposta da Pet Party

Thank you very much for your nice words. Wish you a lot of fun with your ordered products!

Prachtig product!

Wat een prachtig product! Mijn katten genieten ervan en worden weer geprikkeld om te spelen.

23 de setembro de 2025

Resposta da Pet Party

Heel fijn om te lezen, veel plezier ermee!

Zeer tevreden!

Voor het eerst wat besteld bij Pet Party en zeker niet voor het laatst!
Super tevreden over de levering en de leuke 3-in-1 speelmand. Mijn katten vinden het erg leuk. Ook handig dat je het in verschillende vormen kan zetten. Aanrader!

24 de julho de 2025

Resposta da Pet Party

Wij vinden het super fijn om te horen dat het zo goed is bevallen!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.