Philippa Studios Opiniões 510

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøpte først ett par øreringer. Det tok bare to dager før de lå i postkassen min, og de var så fine at jeg ble nødt til å bestille et par til rett etterpå. Gikk to dager før også de lå i postkassen, s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig min type stil i øredobber. God kvalitet og farge. Enkel lukke/åpne mekanisme på dem har nå 6 par og er super fornøyd! Rask levering, fin innpakning. Litt dumt man ikke kan velge å få det sendt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet på smykkene deres, kjøpt flere ganger. Har et favoritt par øredobber fra dem som jeg alltid går for, disse falmer aldri i farge eller steinene detter ikke ut. Helt klart bedre enn andre d... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig fine produkter som sitter godt på øret. Fikk en gang levert feil produkt. En minus til er at jeg ofte får annonser om tilbud på Philippa, men kommer da til den danske nettside og tilbudene er i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Empresa comercial de ouro e prata
  4. Designer de jóias

Escrito pela empresa

A scandinavian demi-fine jewelry brand based in Oslo. Timeless and nonseasonal for every and any occasion. High quality 925 sterling silver, with additional 18 karat gold platings.

Informações de contacto

Retur

Retursystemet

5 de junho de 2023

Hej Elin,

Vi kan kun beklage for at du ikke synes vores retursystem lever op til dine forventninger. Vi vil se på hvordan vi kan gøre det bedre og lettere for vores kunde i fremtiden at sende retur tilbage til os.

Ha en rigtig fin dag videre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Svært god kundeservice

Var nødt til å reklamerer på en ring, og kundeservicen var spesielt god, effektiv, og hyggelig!☺️

7 de junho de 2023

Hei Filippa,

Tusen takk for en så fin anmeldelse, det setter vi stor pris på. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal få best mulig opplevelse når de handler hos oss. Vi er glade for å høre at vi kunne hjælpe dig.❤️

trygg og sikker leverandør

bestilte feil vare, fikk sendt i retur uten problemer og pengene raskt tilbake. oversiktlig og greit - god kundetjeneste.

23 de maio de 2023

Hei Lisbeth,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss😍 Vi er altid glade for at hjælpe til.

Ha en kjempe fin tirsdag videre.

Trygg side

Fine øredobber. Rask levering. God kvalitet. Veldig fornøyd.

18 de maio de 2023

Hei Christine,

Vi er så glade for at du gir oss en tilbakemelding! Vi setter utrolig stor pris på det 🥰 Det glæder os at høre du er glad for dine nye øredobber.

Ha en kjempe fin dag videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine øredobber og super kjapp…

Super fine øredobber og super kjapp betjening av orden. ❤️🙏

22 de maio de 2023

Hei Chelsea,

Tusen takk for anmeldelsen 🥰 Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med våre smykker! 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine produkter av bra kvalitet

Elsker produktene. De ser akkurat ut som på bildene, så man vet hva man får. Rask levering, bestilte søndag - ble levert tirsdag!

14 de maio de 2023

Hei Ebba,

Vi setter pris på at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss 🥰 Vi jobber hver dag på spreng for å gjøre det enklest mulig for våre kunder 🙊 🌸

Fornøyd

Fine produkter

1 de maio de 2023

Hei Trude,

Vi setter pris på at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss 🥰
Vi er glade for å høre at smykkene våre falt deg i smak!

Hei Christina,

Mange tak for din fine anmeldelse 😍 Det sætter vi meget stor pris på. Håber du bliver glad for dine smykker 💖

Utrolig fine produkter

27 de março de 2023

Hei Karoline,

Det varmer våre hjerter at du er fornøyd med våre produkter. Vi jobber hver dag for best mulig opplevelse for våre kunder🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra kvalitet på produktene og alt kom…

Bra kvalitet på produktene og alt kom fint pakket inn i forsendelsen

27 de março de 2023

Hei Irene,

Tusen takk for så fin anmeldelse😍 Vi setter pris på at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss!

Ha en kjempe fin onsdag.

Hei Mari,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive tilbake til oss!
Vi setter pris på det og er glad for å høre at du er fornøyd😍

Ha en kjempe fin onsdag videre🥰

Service 10/10

26 de março de 2023

Hei Lina,

Tusen hjertelig takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss
10/10, det varmer vores hjerter ❤️ Tak for det.

Ha en rigtig fin dag videre.

Raskt levert

22 de março de 2023

Hei Sverre,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive en så fin anmeldelse.
Vi setter utrolig stor pris på det!

Ha en kjempe fin onsdag videre.

Rask levering

Rask levering. Og varen stod til forventningene, veldig fornøyd

14 de março de 2023

Hei Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder oss å høre at produkterne stod til dine forventninger. ✨

God service

God service, og hurtig svar på Mail.

12 de março de 2023

Hei Grethe,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss, dette blir vi veldig glade for 🥰

Ha en god dag videre!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fått feil varer!

Fått feil varer to ganger. Tid som går med på å returnere gjorde at jeg første gang droppa og returnere og beholdt feilvaren ( annen farge enn jeg hadde bestilt på øredobber) Ved en feil bestilte jeg fra samme butikk en gang til ( ja litt distre) Hva skjer? Feil vare igjen. Bestilre medium men må ha fått str small for mindre øredobber finner du ikke. Sendt mail men ikke fått svar. Retur kommer og ingen flere bestillinger fra meg!

12 de março de 2023

Hei Lise,

Jeg vil først å fremst gi deg en beklagelse for at du fikk dette inntrykket av oss.
Jeg er inne på bestillingen din, men kan kun se at du har bestilt en gang i fra oss.
Dette gjelder Dome Structured Hoops Medium med ordrenr #19212. Siden du virker usikker på om du har fått riktig eller ikke, så vil jeg bare informere at Dome Structured Hoops i Medium har en innvendig diameter på 11mm og en bredde på 5mm.

Slik at du kan sjekke om dette stemmer med det du mottok.
Alle størrelsene står inne på hvert produkt, på hjemmesiden vår.

Jeg er inne på kundeservice men kan ikke finne noen mail i fra deg, gjerne skriv til oss igjen på Support@philippastudios.no slik at vi får hjulpet deg videre☺️❤️

mvh,
Valentina

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og rask levering!

21 de março de 2023

Hei Nora,

Vi er så glade for å høre at du er så fornøyd med oss🥰
Vi jobber på spreng hver dag for at alt skal være så enkelt som mulig for kundene våre og ikke minst de beste produktene.

Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss!

Hei Elisa,

Glad å høre at du var fornøyd med os på kundeservice. Dette blir vi veldig glad for å høre. Tusen takk for at du tar deg tiden til å skrive til oss, det setter vi stor pris på. 🥰

Philippa Studios

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais