Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice! Alle kunder mødes med et smil, og man får altid en virkelig god (og tålmodig) rådgivning. Der er næsten ingen ventetid, og reparationerne er perfekte. Det er den eneste but... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de reparação de telemóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi reparere din smartphone, iPhone og din tablet.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Ik køb der fra

Jeg var forbi PhoneLCD i Roskilde for at købe et cover, og jeg havde samtidig et vigtigt papir med fra Færdselsstyrelsen om min kørekortsansøgning. Jeg lagde papiret ved siden af mandens computer, mens jeg var i gang med at kigge på covers.

Da jeg var færdig, gik jeg videre til Normal, men der opdagede jeg, at jeg havde glemt papiret. Jeg skyndte mig tilbage til butikken, og spurgte manden, om han havde set det. Han svarede, at han ikke havde set noget. Men jeg ved med sikkerhed, at jeg lagde det lige der – jeg så det selv, da jeg lagde det.

Senere kom jeg tilbage igen, og da jeg stadig ikke havde fået hjælp, blev jeg frustreret – jeg kan ikke lide, når folk lyver, især ikke om noget så vigtigt. Jeg sagde til ham, at jeg havde lagt det der, men han ignorerede det, så jeg valgte bare at gå.

Da jeg var på vej væk, kunne jeg så pludselig se, at han lagde papiret ovre ved aviserne. Han kom så hen til mig og sagde: “Du skulle bare have kigget der.” Men jeg havde allerede kigget der tidligere – og nu var papiret pludselig foldet, selvom jeg ikke havde foldet det.

Det føltes meget ubehageligt og uprofessionelt. Jeg følte, at han gemte mit papir med vilje og ikke ville hjælpe mig, før jeg blev vred. Det er ikke i orden.

3 de julho de 2025

kære kunde
Tak for anmeldelsen .
Vi er meget glade for at kunne hjælpe.
Vi gør vores bedste for at holde fokus på vores hovedopgaver i butikken, som kunde betjening og reparationer.
Desværre har vi hverken mulighed eller tid til at holde øje med hvad kunderne efterlader i venteværelset- om det er papirer , skoleopgaver, eller andre ejendele, så vi kan give det tilbage inden de går. Der kommer og går rigtig mange kunder, og vi har heller ikke ansvar for det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og gode priser!

Det er den eneste butik, hvor jeg aldrig har oplevet problemer med min touchskærm efter påsætning af panserglas. Og så er priserne også yderst rimelige.
Kan varmt anbefale PhoneLcd!

27 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Meget sur og nærmest nedladende over…

Meget sur og nærmest nedladende over for min svigerfar på 82.
Rep i orden , men en smule mere service minded og imødekommede istedet for havde været ønskelig.

28 de novembro de 2024

Kære Søren
Tak for din ærlige tilbagemelding – det sætter vi pris på.

Vi beklager meget, at din svigerfar ikke oplevede den service og imødekommenhed, som vi gerne vil være kendt for. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos os, og vi tager din feedback til os.

Vi er glade for, at selve reparationen var i orden, men vi ved, at god service handler om meget mere end det tekniske. Din kommentar er blevet delt med teamet, så vi kan gøre det bedre fremover.

Skulle I have brug for hjælp en anden gang, er I meget velkomne – vi vil gerne vise, at vi kan gøre det bedre.

Phonelcd

Pålidelig, serviceminded og professionel

Jeg kører stadig til Roskilde med alt omkring min mobil, selvom jeg nu bor i København, da jeg oplever en fantastisk service og har høj tillid til PhoneLCD. Jeg skulle denne gang have skiftet højtaleren i min iPhone 11 og ville være sikker på at det blev gjort godt og at reparationen blev udført med kvalitets-komponenter. Jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefale stedet.

20 de julho de 2024

Hej Spritt
Siger 1000 tak for anmeldelsen :)

Super god oplevelse !🤩

Super god oplevelse !🤩
Jeg fik lavet min mobil hos Phonelcd i Roskilde, og købte også nogle originale tilbehør til virkelig gode priser -
God service - flink personale.
Vi ses igen 😀

13 de março de 2024

Hej Adriana
Tak for henvendelsen.

I top

Hurtigt og kompetent, og tid til kunden.

27 de maio de 2024

Hej Malene
Mv Phonelcd

super!!

fik min telefon batteri fikset her for et par måneder siden. manden der fikset det havde et smil på læben fra sekundet jeg kom til sekundet jeg gik. han forklarede endda alt han havde gjorde i simple termer. super venlig. super hurtig. super service.
10/10 would recommend

14 de fevereiro de 2024

Hej Iridi
Tak for anmeldelsen.

Altid super hurtige

Altid super hurtige, og gode til at hjælpe og forklare alle problemer. Fik skiftet min telefonskærm i en fart og fik endda gratis panzerglas da ejeren kunne genkende mig! :) 10/10

14 de março de 2024

Hej William
Tak for anmelderen :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Anerkender ikke reklamationsret, skærme er dårlig kvalitet

Fik skiftet min skærm. Til "den dyre/ gode skærm". Min søn fik det samme.
Efter to dage, begyndte min skærm at fryse. Det var en søndag, hvor butikken var lukket. Mandag er jeg på arbejde, og kan ikke nå forbi butikken. Tirsdag morgen taber jeg min mobil, og min skærm får en revne (til trods for særligt godt cover og panserglas på). Tirsdag formiddag tager jeg forbi butikken og viser min skærm fryser. Reperatøren fortæller det er fordi den nye skærm ikke er opdateret/synkroniseret. Dette er en fejl fra Phonelcd's side. Dette vedkender Phonelcd sig. Problemet er imidlertid, at de ikke kan gøre det nu, da min nye skærm er gået i stykker.
Jeg tilbyder at betale kost-prisen for en ny skærm. Dette bliver afslået med henvisning til at "ejeren bliver meget sur" hvis den ansatte gør det. Jeg beder derefter den ansatte kontakte ejeren og spørge, men dette vil den ansatte heller ikke da "ejeren så bliver meget vred og skælder ud". Jeg har derfor en ubrugelig telefon pga fejl fra Phonelcd's side.
Efterfølgende går min egen skærm i løbet af en uge i stykker to andre steder, og min søns nye skærm - som også er en af de dyre med det bedste cover og panserglas på, går også i stykker: Selve glasset er ikke i stykker, men der er "linjer" på den nye skærm. Dette vil Phonelcd heller ikke erkende reklamationsret på.
Hurtige til at skifte - vedkender sig intet ansvar for dårlig kvalitet og fejl. Vi brugte 2500 på to nye skærme, som efter få dage var ubrugelige.

2 de novembro de 2023

Hej Line
Tak for anmeldelsen
Reklamationsret og forsikring er 2 forskellige sager.
Skærmskift har 2 års reklamationsret, det betyder hvis der er funktionsfejl, vil vi dække reparationen under reklamationen, og det kræver at skærmen er intakt.
Vi dækker ikke en ødelagt skærm under Reklamationsretten..

Classificada 5 em 5 estrelas

Blev dejlig overrasket over at I på…

Blev dejlig overrasket over at I på max. 45 min. kunne gøre min IPhone i fin stand igen med nyt glas, panserbeskyttelse og fik fikset mit sim kort, som også havde fået en skade efter faldet. Vil bruge jer igen, hvis uheldet eller andet skulle ske. God betjening.

23 de agosto de 2023

Hej Lisbeth

Vi er glade for at kunne hjælpe :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Troede, at jeg skulle have en ny ladeport, men den gamle skulle blot renses. Altså fik jeg en billigere service end jeg bad om og en telefon der fungerer perfekt. Tak!

21 de julho de 2023

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse :)

Vi er glade for at kunne hjælpe.

Mvh Phonelcd

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais