Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var forbi PhoneLCD i Roskilde for at købe et cover, og jeg havde samtidig et vigtigt papir med fra Færdselsstyrelsen om min kørekortsansøgning. Jeg lagde papiret ved siden af mandens compu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice! Alle kunder mødes med et smil, og man får altid en virkelig god (og tålmodig) rådgivning. Der er næsten ingen ventetid, og reparationerne er perfekte. Det er den eneste but... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kører stadig til Roskilde med alt omkring min mobil, selvom jeg nu bor i København, da jeg oplever en fantastisk service og har høj tillid til PhoneLCD. Jeg skulle denne gang have skiftet højtaler... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

fik min telefon batteri fikset her for et par måneder siden. manden der fikset det havde et smil på læben fra sekundet jeg kom til sekundet jeg gik. han forklarede endda alt han havde gjorde i simple... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de reparação de telemóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi reparere din smartphone, iPhone og din tablet.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super service

Super service! Fik en bedre skærm end hvad jeg betalte for. God pris!

3 de novembro de 2020

Hej Caroline

Tak for din anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

De har fikset min mobil hurtigt og godt, de har god service og kan helt klart anbefales👍

2 de novembro de 2020

Hej SpOnGe

Tak for din anmeldelse.

Mvh Phonelcd.

Fantastisk service

Super god og hurtig ekspertservice da jeg fik repareret min IPhone.
Kan virkelig anbefales👍

22 de outubro de 2020

Hej Pia
Tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at kunne hjælpe :).

Meget god service

Meget god service! Jeg fik endda et gratis panserglas med, da skærmen ikke kunne tage det første gang. Kan klart anbefales.

19 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk professionel service til…

Fantastisk professionel service til overskuelige priser. Fremadrettet vil jeg få fixet min tlf her, en klart anbefaling!

2 de outubro de 2020

Hej Luna

1000 tak for din anmeldelse.

Mv h Phonelcd

God betjening

Jeg fik fixet min mobil med panserglas og købte en mega flot cover som beskytter min telefon hvis jeg taber den, ellers mega god betjening👍🏼

10 de setembro de 2020

Hej Laura

Tak for anmeldelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan absolut anbefale denne…

Jeg kan absolut anbefale denne forretning !! Meget venlig betjening, som udførligt fortalte hvordan de kunne hjælpe mig, og hvilke muligheder der var. Jeg gik tilfreds derfra med en telefon der virkede og som havde været i de bedste hænder !!

30 de julho de 2020

Hej Esther
Vi er meget glade for at kunne hjælpe, og værdsætter dine fine orde :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service :) venlige og lod mig…

Super service :) venlige og lod mig oplade min telefon da den var løbet tør. Sparede mig en del frustration!

28 de julho de 2020

Hej Dastan
Tak for din anmeldelse :)
Vi er glade for at kunne hjælpe.

Super fed service

Super fed service!
Kan varmt anbefales! Super gode priser og super god service! :)

24 de julho de 2020

Hej Rasmus
1000 tak for dine fine ord ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig, billigt og god service!

Var inde og få repareret glasset på mit kamera, og servicen var super god, og ekspedienten sød og imødekommende. Det var fikset inde for 30 min til en god pris

21 de julho de 2020

Hej Line

1000 tak for din anmeldelse :) og vi er glade for at kunne hjælpe.

Mvh PhoneLcd

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais