Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort og relevant utvalg. Relativt lett å sortere/filtrere ut fra hva du ønsker, og gode priser i forhold til andre nettbutikker. I tillegg var det en spesiell rabatt når jeg kjøpte to eller flere tin... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig rask levering. Kjøpte omslag til iPad og det hadde veldig god kvalitet - var slik beskrevet på nettsiden. PhoneLife har dessuten gode priser og godt utvalg sammenlignet med mange andre.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte to klokkereimer til Polar pacer pro, ei i skinn -fungerte fint, men fargen (hvit) passet ikke helt til klokken som er i offwhite. Den andre reimen var med magnetlås og fungerte meget dårlig.... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

Escrito pela empresa

PhoneLife har alle typer deksler, etuier, reimer, hodetelefoner, ladere & annet tilbehør til din mobile enhet. Vi tilbyr alltid gratis frakt & rask levering. Kjøp trygt & enkelt på nett i dag.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Late delivery

They promised it was only 2-5 business days for delivery.

11 de abril de 2026

Hi,
Thank you for your review. Sorry about that! Please contact our customer service and they will help you further.

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställer skärmskydd och skal till…

Beställer skärmskydd och skal till Galaxy S26 Ultra och skicka skalet till rätt telefon men skärrmskydd till en S26 som är mindre. Och inte nog med det , det fans ingen följesedel så jag har inget ordernummer som jag måste ha föratt kunna reklamera det som är fel.
Otroligt dåligt

26 de março de 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme! Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Veldig rask levering

20 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Har ikke fått varer ennå

Har ikke fått varer ennå, ikke har jeg noe beskjed hvor de befinner seg og når det kommer

12 de março de 2026

Resposta da PhoneLife.no

Hej! Tack för ditt omdöme. Ledsen för det. Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Dårlige produkt

Raskt levert, men produkter som ikke kunne brukes. Handler ikke her igjen!

27 de fevereiro de 2026

Resposta da PhoneLife.no

Hej, Tack för ditt omdöme! Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Reimer til Xplora klokke

Mottok endelig reimene etter nesten 2 uker i postkassen. Så har dere sendt meg voksenstørrelse på reimer til en klokke som er til barn!? Jeg har kjøpt to reimer til Xplora X6… dette er en klokke til barn med små håndledd.. begge reimene er helt ubrukelig.. forsendelsen kommer også fra Sverige og tok nesten 2 uker.

21 de janeiro de 2026

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme! Vi ber verkligen om ursäkt för detta. Vill du kontakta vår support så hjälper de dig direkt vidare med denna reklamation.

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet, dessverre

De har godt utvalg og rask levering, men kvaliteten på varene holder ikke mål. Alt kommer i uoriginal emballasje, og både på innpakning og kvaliteten på produktene så ser det ut som man kunne handlet det på temu. Jeg kjøpte både tilbehør til robotstøvsuger og klokkereimer. Klokkereimen passer heller ikke til den modellen den er solgt til.

8 de dezembro de 2025

Hej Karoline,

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais