Apple Watch SE! Er virkelig glad for uret - var super overrasket der jeg modtog den i en god stand. Fremstod som ny i flamberet emballage kan klart anbefale phonespot til andre.
A empresa respondeu
Bestilte et Apple watch og en skærmbeskytter. Jeg sendte efterfølgende efter en mail, hvor jeg forespurgte om en anden rem end den der fulgte med. Men hørte ikke noget. Pakken blev hurtigt sendt o... Ver mais
PhoneSpot.dk er en dansk webshop specialiseret i professionelt refurbished elektronik og kvalitetsreservedele. Vi sælger brugte iPhones, iPads, MacBooks, Samsung-enheder, Apple Watch og meget mere — alt sammen grundigt testet og kvalitetssikret af vores egne teknikere. Hver enhed gennemgår en omfattende test- og kvalitetskontrol, hvor både hardware og software inspiceres nøje. Kun enheder der lever op til vores standarder, bliver godkendt til salg. Alle produkter sælges med 24 måneders garanti og fuld reklamationsret, så du kan handle med tryghed. Vi tilbyder også et bredt udvalg af reservedele til iPhone, iPad, Samsung og andre mærker — perfekt til både professionelle teknikere og dig, der gerne vil reparere selv. Hos PhoneSpot tror vi på, at kvalitetselektronik ikke behøver at koste en formue. Ved at give elektronik nyt liv tilbyder vi premium produkter til skarpe priser — og gør samtidig en forskel for miljøet. Vi pakker og sender ordrer alle hverdage med hurtig levering i hele Danmark. Kort sagt: Testet kvalitet. 24 mdr. garanti. Skarpe priser. Dansk kundeservice.
Dinamarca
Super effektiv og sympatisk service. Kan på det varmeste anbefales ,

Resposta da Phonespot
Rigtig god service hos Phone spot i Slagelse. Meget tilfreds med kvaliteten. Kan anbefales 👍

Resposta da Phonespot
Fremstod som ny i flamberet emballage kan klart anbefale phonespot til andre.

Hurtig levering! Virkelig glad for mit nye Apple Watch

Resposta da Phonespot
God rådgivning og service fra phonespot. De altid gode til at hjælpe mig med mit it udstyr.

Resposta da Phonespot
En fremragende oplevelse. Der var ro og tid til opgaven og ingen irritation over min uvidenhed og manglende forståelse. Hjælperen ville kunne ansættes som rådgiver og vejleder i en hvilken som helst megastor virksomhed. Som tidligere provst og dvs øverste leder i et provsti med 28-30 præster, organister, kirkesangere, kirketjenere og gravere og andet personale samt henimod 150 menighedsårdsmedlemmer ved jeg godt, hvad en god vejleder. Så derfor når jeg anbefaler min hjælper som den bedst tænkelige, er det ikke uden stor erfaring,

Resposta da Phonespot
God vejledning og høflig betjening og fornuftige priser. Købte en iPhone 15 Pro med hjælp til opsætning

Resposta da Phonespot
Det beste butik de er altid hjælpsomme og søde og snakke med og hjælper gerne alle mennsker

Resposta da Phonespot
Rigtig god service. Perfekt sted at lave sin telefon.

Resposta da Phonespot
Rigtig hurtig service, bestilte et Apple Watch fredag d. 27 februar og mandag d. 2 marts modtog jeg det, i helt perfekt stand, ikke en synlig ridse eller andet.
Ihverfald ikke sidste gang jeg bestiller her fra, kan kun anbefale dem.

Resposta da Phonespot
Fik mit Apple Watch få dage efter jeg havde bestilt det. I rigtig god stand. Så ud til at være helt ny. Indpakningen uåbnet. Og uret fungerer som det skal.

Resposta da Phonespot
Bestilte Appel Watch, i katagorien "som ny" og vi fik tilsendt et der var helt nyt, stadig plomderet, så det var super dejligt. Selv leveringen, gik hurtigt, og varen var godt og solidt pakket ind, tilpas mængde mails om afsendelse og pakkesporings muligheder. selv hjemmesiden, og bestilling var også fint.

Resposta da Phonespot
Rigtig hurtig levering og fantastisk service! Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Phonespot
Super god 5-stjernet service. Jeg var virkelig træt af, at min iPhone både havde ødelagt højtaler og smadret skærm, men heldigvis fik jeg den repareret hos Phonespot. De var utrolig professionelle, hurtige og venlige, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Telefonen virker perfekt igen – både lyd og skærm er som ny. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Phonespot
Meget hurtig,og super service.
Det er ik sidste gang.

Resposta da Phonespot
Hurtig levering! Ikke sidste gang jeg handler hos dem
Rigtig god oplevelse. Behagelig kundeservice og lynhurtig levering som lovet. Ser frem til at handle der igen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.