Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået skiftet batteri på min Iphone hos Phonos i Viby centeret. Jeg blev mødt af en flink og service minded medarbejder som gav mig en fin og proffesionel vejledning, både før og efter batte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God og fair service Phonos Viby centret. Udskiftning af min søns iPhone skærm. Valgte en uoriginal skærm for at spare omkostninger, men den kom ikke til at fungere ordenligt. Tog tilbage og fik skifte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mit besøg hos Phonos var en fantastisk oplevelse. De var meget imødekommende og gjorde mig straks velkommen. Deres service var fremragende; de tog sig tid til at lytte til mine behov og besvar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Udelukkede en stjerne fordi jeg ikke kan give 0! Mest elendige service, som ikke besidder evnen til at drive virksomhed. Min søns tablet havde ødelagt skærm og den skulle hermed skiftes. Da vi så... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para telemóveis

Escrito pela empresa

Vi reparerer alle mobiler, tablets og computere! Driller din telefon eller er den gået i stykker? Kom forbi vores butik med enheden og lad os fikse den for dig. Vi har mange års erfaring med at løse diverse problemer for vores kunder. Er din skærm smadret, løber din batteri hurtigt tør for strøm eller kan din computer slet ikke tænde, så kan du roligt overlade opgaven til os! CE e Hurtig service Ingen tidsbestilling. Skal du bruge pas billede? Pasfoto på 3 minutter Udover reparationer, så tilbyder vi også pasfoto og fremkaldelse af billeder. Det tager kun 3 min at få et godkendt pas eller ID billede. Derudover, kan du i vores butik også fremkalde dine egne billeder i topkvalitet. Ingen tidsbestilling Klar på få minutter

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

hold jer væk fra phonos viby j

Var i phonos at lave min iphone 7 opladning problem, kunne ikke lave det uden han skifter delene for tusindvis kroner, meget dårlig service

2 de setembro de 2023

Hej Leon
Beklager din oplevelse men jeg kan nemlig ikke se at vi har fået iPhone 7 til reparation igår så det må lige være en anden butik du har besøgt i forvejen
Du må gerne komme frem med din kvittering i butikken så fikser vi det så hurigt som muligt 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Har kommet med defekt mikrofon på…

Har kommet med defekt mikrofon på iphone 12 mini, aftalt med Muhamed fra Phonos at han laver det under 1000kr og at han ringer tilbage om 1 time.
DAGEN EFTER gik jeg forbi Phonos til at tjekke om min telefon er lavet.
Muhamed fra Phonos kommet med telefon med SMADRET skærm under påståelse at 'DET VAR FOR HÅRDT AT SKRUE AF OG DEN GIK I STYKKER OG MIKROFON VAR STADIG DEFEKT FORDI "BUNDKORT VAR I STYKKER" ifl. MUHAMED FRA PHONOS,
IPHONE IOS GAV VARSEL MED DET SAMME AT DET VAR UORGINAL SKÆRM, men ifl. MUHAMED FRA PHONOS det var normal og jeg skulle ignorer det ?!!!
2-3 måneder efter gratis "skærm beskyttelse" og skærm gik i stykker gik jeg tilbage til MUHAMED FRA PHONOS og fik at vide det min skyld og han laver ny skærm for 1600kr ??????!!!!

HOLD SIG VÆK FRA PHONOS I VIBY CENTER

2 de julho de 2023

Hej Cyres
Beklager din oplevelse ..
kort svar at du har fået monteret nye skærm uden beregning for 6mdr siden for din iPhone 12 mini efter fejl undersøgelse i din mobil bundkort for at prøve at redde lyden i mobilen og det fik du også til 0,- selvom vi prøvet tid på den 🙂

Du har accepteret det og fik mobilen med et smil .
Man kan ikke komme efter 6mdr ind i butikken og sige at skærmen er gået i stykker ..

Det er dit ansvar at passe din mobil mens du bruger den daglig ikke 😊🤔

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekspedienten mumler og har svært ved at…

Ekspedienten mumler og har svært ved at snakke dansk. Det er svært at handle med jer hvis man ikke kan forstå hvad ekspedienten siger.

21 de setembro de 2022

Hej Nick
Beklager din oplevelse og håber at ekspedienten kan klar det bedre næste gang
Vh phonos

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk! De svindler og ødelægger.

Udelukkede en stjerne fordi jeg ikke kan give 0!
Mest elendige service, som ikke besidder evnen til at drive virksomhed. Min søns tablet havde ødelagt skærm og den skulle hermed skiftes. Da vi så kommer for at hente den er hele tabletten over ridset, coveret er knækket, lim runde i hele kanten samt på bagsiden, og personalet er uforsksmmet, truende og direkte respektløse.
Jeg sagde jeg ikke ville betale fuld pris for dette da jeg ikke mener man aflevere en vare i så markant forringet stand tilbage, og så brød he.lvede løs og aldrig har jeg oplevet noget ligene og mere ubehalige mennesker skal man lede virkelig længe efter.

Vil klart anbefale folk holder sig langt væk fra dem og i stedet benytter thyrep.dk der vil i opleve en fantastisk service og et arbejde der er iorden!

21 de junho de 2022

Hej Christina
Beklager din oplevelse …
Håber at du få bedre oplevelse med den nye ejer næste gange

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv diagnose på min telefon. Det er ikke sidste gang jeg besøger Phonos

26 de agosto de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais