Leia as opiniões dos outros
Jeg fikk tapetene veldig fort og det er enkelt å sette opp tapeten. Tapeten er lysere i ene enden, så pass på å henge opp tapetremsene "riktig vei". Overgangene løsner litt så jeg må nok bruke litt... Ver mais
Har bestilt flere lerretsbilder fra Photowall og har vært superfornøyd med alle sammen. For et par år siden kjøpte jeg flere til soverom etter oppussing på hytta, og nå til nytt soverom hjemme. Valg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Wall Art by Passionate People Hos oss finner du tapeter og bilder som passer akkurat deg. Med engasjement og omtanke hjelper vi deg med å sette ditt eget preg på hjemmet, slik at det speiler nettopp din personlighet.
Photowall
Escrito pela empresa

- Høyeste kvalitet
- Våre fototapeter og lerretsbilder er av høyeste kvalitet når det gjelder materiale og trykk. De er miljøvennlige, brannklassifiserte i henhold til svensk standard, og blekes ikke av sollys. Tapetlim følger alltid med.
- 100 % fornøyd kunde-garanti
- Skulle du ikke være fornøyd med bestillingen din, tilbyr vi 30 dagers angrerett, uansett årsak. At produktet er helt unikt med eget bilde og mål, spiller ingen rolle. Enten bytter vi ut det aktuelle tapetet eller lerretsbildet med et annet, eller så refunderer vi hele kjøpesummen innen 30 dager.
- Fri frakt og kort leveringstid
- Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert.
- Skreddersy motivet ditt
- Vi har over 25 000 motiver å velge blant i sortimentet vårt – alle måltilpasses for å passe til akkurat din vegg. Finner du likevel ikke det du søker etter, kan du benytte deg av et eget bilde.
100% garanti
Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–4 dager.

Informações de contacto
Fraktflygargatan 18, 128 21, Skarpnäck, Suécia
- 21-075552
- customerservice@photowall.no
- photowall.no
alt strøkent
Det passer ikke heilt sammen en del av…
Det passer ikke heilt sammen en del av tappeten,hvis overste delen gikk greit da nederste delen feilet
Nydelig motiv med flott matt finish som…
Nydelig motiv med flott matt finish som er flott på veggen. Men uansett hvor forsiktig og grundig jeg legger opp tapet-panelene blir det en synlig 'søm' mellom peel-and-stick flatene.
Jeg fikk tapetene veldig fort og det er…
Overgangene løsner litt så jeg må nok bruke litt vanlig papirlimstift på de stedene, men det ser ut som jeg forestilte meg og er veldig fornøyd med resultatet.
God service men kvalitet på papir ikke
Det var fort leveing og svar fra designer. Bra jobba. Men jeg er ikke helt fornøyd med papir kvelitet, var for tjukk på kanter, ikke mulig å få det til kant mot kant, flere steder måtte legge oppover andre.
Superkjapp levering
Superkjapp levering, godt utvalg. En god del bilder som ikke er KI generert i forhold til konkurrenter. Hadde fått fem stjerner hvis plakatene var merket om de er KI generert eller ikke. Som kunde er det viktig for meg å ta informerte valg.
Rustic wood tapet
Pakken kom fort. Vi skal bruke tapetet på badet, og ikke i sprutsone.
Tapetet rustic wood vil passe her på "landet"
Rask levering og veldig god kvalitet 👌
Rask levering og produktet var slik som…
Rask levering og produktet var slik som lovet.
Poderá usar IA para responderLer mais
Tapeten hadde lav kvalitet
Tapeten hadde lav kvalitet. Skader ved levering og ved montering var det aldri muligheter for å unngå skille mellom kantene uansett hvor nøyaktig man var. Veldig skuffet

Resposta da PHOTOWALL
Rask og korrekt levering
Rask og korrekt levering. God beskrivelse av montering. Rikelig med lim. Det kunne gjerne vært et varsel om fargenyanser i skjøtene etter monteringen. Jeg brukte skjøterulle som anbefalt. Alt så fint ut etter monteringen, men dagen etter var skjøtene litt lysere enn resten av bildet. Det tok 4 - 5 dager før dette ble borte. Nå ser alt fint ut. Veldig fornøyd.
For dårlig kvalitet
For dårlig kvalitet , ikke klart , dårlige farger , vurderer å sende den tilbake 😡

Resposta da PHOTOWALL
Super god service og peel and stick…
Super god service og peel and stick tapeten gikk som en drøm å få opp på veggen!
Kjøpt tapet til 3 rom
Kjøpt tapet til 3 rom, ganske rask levering og wow, så flott det ble! God kvalitet på tapetet, veldig greit med klippekant på hver lengde.
Limet som fulgte med ble litt klumpete, men ellers grei. Tipp topp tommel opp.
Super kvalitet
Enkelt å bestille, alt du trenger kommer med fototapeten, god kvalitet, lett å henge opp. Stort utvalg av motiver.
Rask levering og god kvalitet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.