PICK A POPPY Opiniões 116

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick min otroligt fina servis från Pick a poppy i torsdags. Köpte enfärgade och randiga assietter och tallrikar. En tallrik hade en avvikelse i färgen men då de är handmålade så antar jag att det ingå... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkterna är mycket bra och servicen är den bästa på nätet. En oerhört hög service grad om något strular med leverans eller produkt!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har felaktiga erbjudanden på sin hemsida och sedan ger de inte kunden rätt när man påpekar detta. Det är inte förenligt med det regelverk som finns som konsument och dessutom dålig service att gå i po... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag gjorde en beställning men min mejladress blev fel så jag kontaktade er om ändring och fick väldigt bra hjälp och trevligt bemötande via mejl. Och jag gillade produkterna. Mvh, Anu Rakuuna, Landskr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores
  2. Loja de bricolage, casa e jardim

PICK A POPPY aims to elevate the dining experience through attention to detail by offering a carefully selected range of hand-painted ceramics and tableware accessories, including plates, bowls, placemats, tablecloths, napkins, and chair cushions in playful and romantic prints. The ceramics are handmade in Italy and Portugal, while the textiles are produced by a family-owned business in India, embodying the brand’s commitment to quality and craftsmanship.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

116 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Skadad vara och svarar inte på mail

Skadad vara och svarar inte på mail. Blir en retur.

31 de março de 2026

Hej Tilda,
Vi är hemskt ledsna att du mottagit ett trasigt fat och att vi inte återkopplat till dig tidigare. Jag kan se att ditt mejl av någon märklig anledning fastnade i vårt spam-filter, vilket är anledningen till att vi inte återkommit till dig tidigare. Jag har svarat på ditt mejl nu samt återbetalat dig för det trasiga fatet! 🎀💕

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkterna är mycket bra och servicen…

14 de abril de 2026
Opinião espontânea

Resposta da PICK A POPPY

Tack för ditt fina omdöme, Anders! Det gör oss otroligt glada att höra att du uppskattar både våra produkter och bemötandet i vår kundtjänst💕

Gorgeous design

Gorgeous design, quick delivery

7 de abril de 2026

Thank you for your lovely review, Helen 🎀☺️

Classificada 1 em 5 estrelas

Har fått ett trasigt fat och ingen…

Har fått ett trasigt fat och ingen feedback hur vi ska lösa detta

7 de abril de 2026

Hej Johanna,
Vi beklagar verkligen att du mottagit ett trasigt fat, så ska det givetvis inte vara. Jag kan se att ditt mejl tyvärr fastnade i vårt spam-filter, vilket är anledningen till att vi inte återkommit till dig. Jag har svarat på ditt mejl nu och ska se till att vi hjälper dig vidare på bästa sätt! 🎀💕

Supernöjd ✅✨

Supernöjd ✅✨
Snabb o bra leverans ✅✨
Älskar sortimentet ✅✨
O alla som varit här har blivit kära i de produkterna jag köpt ✅✨

27 de janeiro de 2026

Resposta da PICK A POPPY

Vad kul att du är så nöjd, Johanna! Det gör oss väldigt glada att höra!🎀🥰

Classificada 3 em 5 estrelas

Färgerna på webben avseende tallrikar…

Färgerna på webben avseende tallrikar var ej representativa.

22 de janeiro de 2026

Resposta da PICK A POPPY

Hej Biljana, vi beklagar att dina tallrikar inte matchade de bilder vi visar av dem online. Eftersom våra tallrikar är handmålade kan viss nyanskillnad förekomma mellan tallrikarna, men vi är tacksamma för din feedback och tar den med oss framåt!🎀 💞

Super nöjd!

Jättefin service och snabb återkoppling när man kontaktar kundservice. Samt UNDERBART fint fat och skålar, så nöjd!

5 de janeiro de 2026

Resposta da PICK A POPPY

Vad fint att höra att du känner dig nöjd med både bemötandet och produkterna, det gör oss glada!🎀🥰

Kontakt med kundservice

Jag gjorde en beställning men min mejladress blev fel så jag kontaktade er om ändring och fick väldigt bra hjälp och trevligt bemötande via mejl. Och jag gillade produkterna. Mvh, Anu Rakuuna, Landskrona

2 de janeiro de 2026

Resposta da PICK A POPPY

Tack Anu!💞 Vi blir så glada att höra att du känner dig väl bemött!🎀

Jättebra

Jättefina kuddar och snabb leverans! Bra kundservice med

9 de janeiro de 2026

Resposta da PICK A POPPY

Tack Nicole för ditt dina omdöme!🫶🏼🎀

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.