Som altid en fremragende oplevelse at handle ved pickleballudstyr.dk! Kenneth har virkelig styr på hans produkter og sender gerne ordren over flere omgange, hvis ikke der lige er på lager. Virkelig... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg vil gerne give en stor tak til Kenneth for hans tid, venlighed og helt ekstraordinære service. Vi startede dialogen over mail, og senere fortsatte vi på sms. Selvom vores samtale begyndte... Ver mais
A empresa respondeu
Købte et firepersoners sæt - det er et super lækkert produkt. Havde kontakt med firmaet i forbindelse med levering, de var super søde og hjælpsomme.
A empresa respondeu
Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!
Kristrupvej 43, 8960, Randers SØ, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig levering. Bestilte mængde og leveret mængde stemmer overens.
God kvalitet

Jeg ville også købe bolde, men kunne kun få bolde i et sæt med 2 bat

Resposta da Pickleballudstyr
Fik hurtig besked på, at varen var bestilt samt, at den ville blive sendt fra fjernlager i Tyskland. Det tog dog 14 dage før vi fik varen.

God ekspertise og god service. Dertil hurtig levering 👍🏻

Resposta da Pickleballudstyr
Stort udvalg, hurtig levering og er yderst tilfreds med mit nye pickleball bat!
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Resposta da Pickleballudstyr
Meget seriøs og grundig rådgivning i valg af det rigtige bat til mig.

Resposta da Pickleballudstyr
Meget god vejledning i forbindelse ned købet. Levering af varen som lovet.

Resposta da Pickleballudstyr
Virkelig fin betjening og information. Lynhurtig ekspedition og levering. Alt i top-klasse, indpakning og materialer. Tak- kan stærkt anbefales.

Resposta da Pickleballudstyr
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.