Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ballon kom på dagen som bestilt og holdte fint luft som lovet. Men teksten på ballonen måtte vi selv trykke fast flere gange. Det var faktisk ikke så pænt. Men ellers var den flot med små balloner in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i dag besøg af Ballonklovnen Betty Bomstærk, som lavede flotte ballondyr i både form og farve efter børnenes ønske. De fleste børn var små og Betty Bomstærks rolige og stilfærdige tilgang t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde bestilt Magiogsjov til at komme og pynte vores lokaler op til et jubilæumsarrangement. Hun var god til at vejlede mig om, hvilke balloner der var bedst til ønsker. Vi fik hjælp til at hænge d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ballon ankom til aftalte tid og den var så fin lige som vi havde forestillet os. Og modtager på 2 år blev ellevild. Kan kun anbefale at give ballon, som allerbedste alternativ til en blomstergave.

Informações sobre a empresa

1. Loja de balões
  2. Mágico
  3. Loja de bugigangas
  4. Loja de artigos para festas

Escrito pela empresa

Magisk underholdning og al form for dekoration og salg af balloner.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Ballon kom på dagen som bestilt og…

Ballon kom på dagen som bestilt og holdte fint luft som lovet. Men teksten på ballonen måtte vi selv trykke fast flere gange. Det var faktisk ikke så pænt. Men ellers var den flot med små balloner indvendig.
Mvh.Tina

28 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kommunikation

Jeg syntes kommunikationen er dårlig fra firmaets side - de balloner jeg skulle bruge havde de ikke hjemme, grundet hjemmesiden ikke var opdateret! Jeg måtte ringe til dem 2 gange for at få en status. Min pakke kom først samme dag, som jeg skulle bruge den.

Da vi modtog ballonerne, var der hul i 8 af ballonerne, vi pyntede op dagen før festen, men da vi kom til festen var luften røget ud af næsten alle de balloner som vi havde pustet op.
Der var desværre ingen information, om at man først skulle puste dem op samme dag!

4 de junho de 2025
logótipo da Magiogsjov

Resposta da Magiogsjov

Jeg er ked af at du ikke synes vi har kommunikeret godt nok. Da du ringede første gang lovede vi at de nok skulle nå frem på trods at grundlovsdag kom i vejen. Beklager ventetiden.

Og er virkelig ked af at der var så mange balloner med hul i. Vi oplever at der er en enkelt engang imellem, det er jo trods alt balloner, men har aldrig oplevet så stor en del med fejl. Det beklager jeg.

Vi skriver ved vores latex balloner at vi anbefaler at bruge hi-float når de skal fyldes med helium for at de holder længere. Men nej vi sender ikke en vejledning med. Hvilket jeg desværre ikke tror at mange gør. Men vi har forskellige guides på hjemmesiden til at pynte op med helium balloner og hjælper generelt gerne med vejledning. Så er ked af at du oplevede at din oplevelse var så dårlig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Pakke ik leveret

Pakke blev ikke leveret til modtager, som der var skrevet , selv om der var skrevet , må stilles ved dør .
Ikke smart når man sende en pakke til en der er syg.

8 de maio de 2025
logótipo da Magiogsjov

Resposta da Magiogsjov

Hej Helena
Jeg er meget ked af at din pakke ikke blev leveret, som du havde ønsket. For det er klart at den skulle have været leveret ved døren.
Samtidig er jeg ked af at det er os og ikke GLS, der får 1 stjerne, da det var dem der skulle levere for dig. Vi har skrevet på pakken at den måtte stilles præcis som du havde ønsket. Men jeg har nu kontaktet GLS for at gøre dem opmærksom på fejlen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais