Pink-Mule Opiniões 233

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Pink-mule er det rageste sh.. jeg nogensinde har oplevet. Inden butikken blev solgt, og gik under navnet NuMedDamp gik det fint. God betjening, fint udvalg og respekteret foretagende. Overdragelsen af... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas Det passede ikke til min damper så ville sende det tilbage og det gjorde jeg, fik aldrig pengene tilbage. Det var i december 2020 og har derefter al... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestiller en vare, får så tilsendt det forkerte. og nu skal jeg til at have besvær med at sende det retur før de giver mig mine penge. Bestiller ikke her igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort tillykke med en rigtig god "butik" Handlet 5 gange, levering næste dag, super. Billige varer, overskuelig hjemmeside. Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse, af aromaerne "smag".... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cigarros electrónicos

Escrito pela empresa

Hos Pink Mule bestræber vi os altid for at give vores kunder den hjælp og den damp de behøver. Vi er til for damperne, og det er vores intention altid at behandle dem godt. For at sikre det har vi support åben på både mail, live chat og telefon fra morgen til aften, alle ugens dage.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Skrald elendig service!!

Skrald elendig service!!! Ingen respons får man fra denne virksomhed. Gode er de til at trække penge, men piv ringe og uprofessionelle når det kommer til kundeservice. Handl ALDRIG her.

23 de dezembro de 2021

Ufatteligt dårlig kundeService!

Ufatteligt dårlig kundeService!!
De er hurtige til at trække pengene, men når man så hverken ser noget til varen, får besked om levering, eller noget som helst, så er de umulige at få fat i! Der bliver hverken svaret på mails, beskeder, Messenger eller noget andet!! Under ALT kritik!

20 de dezembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Ingen respons fra Supporten

Bestilte et Eleaf iKuun i200 Mod, som jeg hurtigt fik leveret. Desværre var det defekt, så jeg skrev til supporten og fik oprettet en såkaldt Ticket. De lover svar inden for 24 timer.
Nu er der gået to uger, og jeg har stadig intet hørt. Ringede ellers til dem en uge efter og fik at vide, at der var lidt problemer med deres support, men at jeg ville få svar næste dag.
Har nu ændret fra 2 til 4 stjerner for ærlig men stadig langsom ekspedition. det tog 20 dage at få mit nye mod !

31 de agosto de 2021

Kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg, ekstremt billig e juice (I hvert fald hvis man blander selv), og super hurtig levering (Har altid taget kun 1 dag for mig.)

Selvom jeg ofte laver lidt større ordrer, såsom flere forskellige aromaer, VPG, nikotin, mods mm. har jeg aldrig oplevet at de har "glemt" at putte noget i pakken.

Jeg har 1 gang oplevet et andet problem med en ordre, dog fik jeg meget hurtigt svar på mail efter at have skrevet til dem, og desuden fik jeg 1l gratis væske med 3mg nikotin oveni grundet problemet

Så jeg har intet dårligt at sige om firmaet.

Jeg er i hvert fald fast kunde her, og har allerede foreslået hjemmesiden til nogle venner.

26 de agosto de 2021

Fremragende kundeservice!

Fremragende kundeservice!
Pink Mule har altid rigtig gode priser, hurtig levering og et flot udvalg.
Forleden bestilte jeg ved en fejl 37 flasker bluelabel Nic shots, men fik ikke trykket på 18mg, så jeg modtog 37 små flasker ren VG altså 0mg.
Jeg skrev til kundeservice og fik svar tilbage, at de ville sendte 37 flasker 18mg til mig uden beregning og at jeg kunne beholde eller smide 0mg flaskerne ud.

Handler aldrig Nic og aroma andre steder!

25 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil til hver end tid handle hos…

Jeg vil til hver end tid handle hos Pink-Mule og det har jeg gjort i rigtig mange år og det bliver jeg ved med :-) Deres kunde service er i top.. Dog har jeg været væk fra dampen i ca 3 år hvis ikke mere og nu er jeg tilbage og jeg handler stadig kun hos Pink-Mule. Det fedeste er når man bestiller så har man det næste dag det er sgu for vildt... Jeg kan kun anbefale Pink-Mule til andre.. Så lige en kæmpe tak til Mads... Der kommer sikkert snart en ny ordre hos jer igen... mvh Kenneth og god weekend

15 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Stort tillykke med en rigtig god…

Stort tillykke med en rigtig god "butik"
Handlet 5 gange, levering næste dag, super.
Billige varer, overskuelig hjemmeside.
Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse,
af aromaerne "smag".
Kan dog søge på produktet andet sted, meen..
Giver jer 5 stjerer anyway.

28 de abril de 2020

Super tilfreds

Super tilfreds!
På under 24 timer fik jeg bestilt og afhentet min pakke fra pink mule. Varen lever op til mine forventninger som altid 😀💨

28 de abril de 2020

Gode oplevelser.

Gode oplevelser.
Jeg køber gerne fra pink-mule igen, virkelig nemt og behageligt.
Hurtigt ordren kommer igennem og godt valg af forsendelse for det går skisme stærkt, Max 2 dage så har man sin pakke virkelig dejligt.
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller den vej, så her er i hvert fald en fast kunde til hver gang jeg mangler noget til min damper 👍

7 de abril de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes det er god hjemmeside også…

Jeg synes det er god hjemmeside også til at finde rundt i, fabelagtig priser (i forhold til konkurrenterne).
Købte 1000 ML base 70/30, med mange dele til at hælde i og 3 mg nikotin til 183 kr. Det noget der rykker.

Bestilte en tirsdag, leveret torsdag (nothing to say than nice)!

28 de março de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Langsom fragt

Det på hjemmesiden er fint og flot men når så det kommer til fragt tager det så næsten en uge hvor de andre tager 1-2 dage det er simpelhen for lang tid

4 de fevereiro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais