Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos. De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

161 opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik had een bestelling geplaats van 3…

Ik had een bestelling geplaats van 3 artikelen.
Tot mijn verbazing zat er 1 artikel niet bij.
Telefonisch niet te bereiken helaas.
Via klantenservice klacht ingediend het artikel was inderdaad niet erbij gedaan zou dezelfde dag dat ze de mail gelezen hadden ophestuurd worden inmiddels 1 week later nog altijd niet gekregen.
Nogmaals telefonisch contct gezocht maar wederom niet bereikbaar

7 de julho de 2025
Opinião espontânea

Alles is vlot gegaan

Alles is vlot gegaan. Alleen had ik niet gezien dat 1 artikel niet onmiddellijk leverbaar was. Maar dat is daarna vlot nageleverd.

28 de junho de 2025

Goeie service

Hier een kattenbak gekocht zat een scheur in de deksel. Kreeg erg snel een antwoord op de mail en ook waren ze erg vriendelijk. ze stuurde me een nieuwe op dus helemaal top deze service

11 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne spulletjes, verzorgd ingepakt, behulpzame klantendienst

In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos.
De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was, bij Pip's stond de zending als 'verzonden' aangeduid. Ik contacteerde daarover de klantendienst. Die reageerde snel en vriendelijk. Een paar dagen daarna kwam de bestelling toch aan. Een reden voor de vertraging (foutje bij Pip's, PostNL??) werd niet gegeven. Hoofzaak is natuurlijk dat je je bestelde (en betaalde) spulletjes thuis krijgt.
Dus: ik kan met zekerheid zeggen dat de bestelde spullen (in promotie) vrij voordelig waren en dat je bij problemen beroep kunt doen op de klantendienst.

27 de abril de 2025

Beste,

hartelijk dank voor de reactie. Vanwege de feestdagen duurde het helaas wat langer voordat de post het pakket had verwerkt. Fijn dat alles goed is aangekomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Scherpe prijs en correcte afhandeling

Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mijn mailtje dinsdag werd snel gereageerd; door een mens; die zich excuseerde en me er op wees dat het uitzonderlijk feestdag was in Nederland, en dat het pakket dezelfde dag zou worden verzonden.. Dat klopte en het pakket was er de volgende dag..

3 de maio de 2025

Beste,

hartelijk dank voor de reactie en waardering!

Goedkoop en snel

Product was hier veruit het goedkoopste, en snel geleverd.
Enige minpuntje was dat een van de schroefgaten in het product wat scheef zat, waardoor de krabpaal niet 100% recht staat.

24 de abril de 2025

Beste,

fijn dat alles goed is aangekomen. U kan altijd contact opnemen met onze klanten service op klantenservice@pips.nl wellicht dat wij nog iets kunnen betekenen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Produkt en prijs goed-slechte communicatie

Produkt en prijs goed
Communicatie zero

23 de abril de 2025

Beste,

fijn dat alles goed is aangekomen. U kan altijd contact opnemen met onze klantenservice op klantenservice@pips.nl wellicht dat u kan aangeven waar de communicatie zero was.

pips.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.