Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos. De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

161 opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

16 september besteld

16 september besteld. Tot op heden niks gekregen.

27 september mijn bestelling geannuleerd via de mail. Tot op heden niks gehoord en/of terugbetaald.

16 de setembro de 2024

Beste,

Volgens onze gegevens is uw bestelling geannuleerd en volledig terugbetaald op 27 september, dit hebben wij bevestigd via de e-mail.

Bij verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@pips.nl

Classificada 2 em 5 estrelas

Op voorraad, maar stiekem toch niet.

Tijdens de bestelling wordt aangegeven dat het artikel op voorraad is. Zodra de bestelling voltooid én betaald is krijg je de melding dat het artikel niet op voorraad is en pas na één week waarschijnlijk weer op voorraad zou zijn en geleverd kan worden. Niet echt klantvriendelijk. Ik heb de bestelling nog niet ontvangen, maar wel het verzoek om een review te schrijven. Bij deze.

21 de setembro de 2024

Beste,

bedankt voor je review. Helaas kan het voorkomen dat een product toch helaas uitverkocht is. Hierover hebben wij u netjes ingelicht. U heeft de keuze om te wachten tot er weer voorraad is of de bestelling te annuleren. Wat hadden wij beter kunnen doen in deze situatie?

Bij verdere vragen kunt u contact opnemen via klantenservice@pips.nl

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb riemen besteld maar heb er maar…

Probleem met een bestelling werd keuring opgelost.

21 de setembro de 2024

Beste Paula,

wij hebben geen mail ontvangen? Wanneer u contact kan opnemen via klantenservice@pips.nl zullen we het ongetwijfeld kunnen oplossen / verduidelijken.

Classificada 3 em 5 estrelas

Onmogelijk hen te bellen als er iets…

Niet mogelijk hen te bellen als er iets fout loopt in je levering er is geen telefoonnummer.
Enkel een mail adres waarop staat dat ze 14 dagen nemen om je mail te beantwoorden ????
Ok, ze hebben me nu geantwoord na 3 mails en ik heb mijn bestelling wel gekregen. Oef

24 de setembro de 2024

Beste,

Ons telefoonnummer staat vermeld op de website. Het kan zijn dat wij druk bezig zijn met het inpakken van bestellingen, hierdoor kunnen wij niet altijd tijdig opnemen. Bellers die netjes een voicemail achterlaten worden actief opgevolgd.

Ook heeft u inmiddels contact gehad met onze klantenservice, bij het plaatsen van uw bestelling heeft u een verkeerd huisnummer opgegeven, daar kwam u achter nadat het reeds was verstuurd. Wij hebben daarom moeten wachten op het retour van de vervoerder. Desalniettemin hebben wij na ontvangst uw bestelling opnieuw verstuurd.

We horen het graag wanneer er aanvullende vragen zijn, dit kunt u doen op klantenservice@pips.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Niks meer van ze gehoord

Mijn bestelling is na twee weken nog geeneens verzonden… niks meer van ze gehoord behalve een mail met de vraag of ik een review wilde achterlaten. Bij deze.

27 de agosto de 2024

Beste,

volgens onze gegevens is uw bestelling al enige tijd geannuleerd en terugbetaald. Hierover is contact geweest met onze klantenservice half september. ?

Bij verdere vragen kunt u contact opnemen via klantenservice@pips.nl

Uitstekende service

Helaas waren er 2 dozen dog trainers tijdens vervoer kapot gegaan. Toen ik hier melding van maakte, was er begrip. Ik was zeker verrast dat er ook nog een bedrag terug gestort zou worden. Dat is ook daadwerkelijk gebeurt. Alle reden om volgende keer bij Pip’s te bestellen.

25 de agosto de 2024

Beste,

hartelijk dank voor deze review!

klantenservice

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede aanbiedingen op de website

Goede aanbiedingen op de website. Makkelijk dingen opzoeken. Het zou wel handig zijn als er een track en trace nummer beschikbaar werd gesteld.

7 de agosto de 2024

Beste,

hartelijk dank voor de feedback, we hebben dit opgenomen en inmiddels hanteren wij ons eigen track & trace systeem, hierdoor kunnen wij tijdig de meldingen doorsturen.

Pips.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Unreachable... no info about my order

Update:
I received the box today after being contacted by the company by email and the courier by phone.

I ordered a travel box for my dog (€140), and I didn't receive any information about when I should expect to receive it, nor did I receive a tracking number. I sent them a couple of emails, and didn't get any reply. I can't cancel my order either. I have a flight in 2 weeks and I need the box or a refund to buy another one. DONT BUY ANYTHING FROM THIS COMPANY!

21 de agosto de 2024

Hello,

I am happy to hear that it still got delivered. Because of the size of the package it was send with a different courier, they had som problem with delivery.

Safe travels with your dog.

Regards,

Customer service

Positief

Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in de spam), en lees hier dat meer mensen dat probleem hadden. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar, vind ik persoonlijk wel een minpunt.

1 de agosto de 2024

Pips.nl

Classificada 2 em 5 estrelas

Verkeerde producten en te weinig ontvangen

Ik plaatste een bestelling van 20 stuks natural greatness JOINT SUPPORT voor 101 euro. Krijg ik de dag er na 5 stuks natural greatness weight support, zonder track and trace en geen antwoord van de klantendienst.
Ik zou graag mijn geld terug hebben. Ik hoef de producten niet meer!
Indien ik geen antwoord krijg ga ik er zeker verder mee.

Update: blijkbaar waren ze op vakantie en heb ik hier geen melding van gekregen, producten teruggestuurd maar tot op heden nog steeds geen terugbetaling ontvangen, Alsook de producten op eigen kosten teruggestuurd.

27 de julho de 2024

Beste Kf,

bedankt voor de review. Wellicht is de melding dat wij op vakantie waren aan u ontschoten. Hierdoor heeft de reactie iets langer geduurd dan normaal.

Er is inmiddels door onze klantenservice contact met u opgenomen.

Klantenservice pips.nl

Snel

Snel. correct en een uiterst goed product. De vogels hebben alle dagen feest!

27 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

I still don't receive my product

I still don't receive my product. I waiting already 3weeks.

6 de junho de 2024

Resposta da Pips

Dear Sylwia, your order was delivered at an PostNL Pick-up point. We see that it was not picked up and came back to us.

our customer service will contact you to see if you would still like to receive the order.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.